Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçmiş olsun canım hayırlısıyla inşallah sende bebeni kucağına alırsın
Sağol canım zaten kalp atışını duymamıştım Dr da demişti fazla umitlenme diye birde çok küçüktü ondan dolayı fazla etkilemedi psikolojik olarak çok şükür yeniden başlıcam çalışmalara rabbim nasip ederse olur inşallah

Rabbim inanıyorum hepimize nasip edecek canım biz elimizden geleni yapıyoruz rabbim görüyo

Ya evett bana cilveler yapan tatliss bi kizzz istiyorum
Kizlar çok fena oluyor gerçekten erkekleri bilmem ama benim kızımi görseniz meleğim benim ya bende inşallah bu oğlum olmasını çok istiyorum inş Allah'ım nasip eder aslan parçam olur bitane

Merhaba ben de bu ay bekliyorum, ovulasyon testiyle takip ettim yumurtlamamı, bat 20 şubat.

Kuzum benim ya Allah'ım hepsine sağlıklı ömürler versin bizDede öyle hep kız dolu etrafimiz erkek olmasını bekarken beri istiyodum cok tabi Allah'ım nasip etcekki önce sağlıklı sıhhatli inş olur dua etmekten başka çaremiz yok.ama kızım iyikide olmuş tabi ilk göz ağrım benim.o sevgisi bambaşka inş ikimizinde gönlündek verir Rabbim

Uf ya ne kötü bi durum hiç tahammül edemem. Bi sekilde sormasını da engelle canım ya o ne oyle.

Ay o kadar devam edebileni olduğunu senden oğreniyorum

Selamm bende varım Aralık'ta mecburen kürtaj oldum suan hastayım bitince ikinci adet dönemim gecmis olacak ve bende korunmayı birakcam bakalım hakkımızda hayırlısı olsun kızlar bat 4 Mart
Hoşgeldin inşallah bu ay hepimiz mutlu olucaz.

İnşallah kuzuk b nde 2.ciyi düşünüyorum kizinmi var oğlun mu benim binkizim var inş bitanede oğlum olur tabi yinede sağlıklı olması en önde inş Allah'ım hepimize nasip etsin
Benimde bi tane oglum var bende kizim olsun istiyorum tabii dedigin gibi herseyden oncesi saglikli olsun ama gonlumden gecen kizz :)
Kızlar bende 2.yi düşünüyorum sizin birinciler kaç yaşında araları kaç yaş olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…