Valla her dinlediğimde yanıldım bu ay asla dinlemicem.Nedeennnnyanıltıyor demi
Sen ilaç kullandın mı bu ay ilaçlar da bu yazdıklarını yapıyoBenim şiddetli bel ağrım var kaşık ağrım var asla lekelenme yok. Ani harekette kramplar var sayılı. Okdar suanki belirttim ama adette olabilirimşuan tek fark kramp. Ortadan catlicam vallaha erken gebelik testlerinden alabilirim de almayada bilirim bilmirimm dua edin kızlar lütfen
Etmez miyim. Ne öğrendiysem yapmaya çalışıyorum dua konusunda da. Insallah icime doğmuştur. Dün gece rüyamda gördüm sevdim sevdim çok güzeldi.Belkide icine dogmustur canm insallah bu ay bebegin sana tutunurr bol bol dua et
geçmemiştir o zaman 14 gün kala civarında oluyor. Ben adetten 4-5 gün sonra başlıyordumEvet canımm ya benim adet tarihim 17 18 gün var geçmemiştir yaa yumurtlama
Ee o zaman benim adetten önce 14 günüm bile dolmadan adet oldum benYa diyorum ya bebeğim öyle kabül ediliyor. 5 haftalık öğrenenin en fazla bebeği 15 günlük.
N11’den alıyordum benNerden aldınız ben 60 a aliyorum
Bende rüyamda gördüm test yapıyordum hamile çıkıyordumEtmez miyim. Ne öğrendiysem yapmaya çalışıyorum dua konusunda da. Insallah icime doğmuştur. Dün gece rüyamda gördüm sevdim sevdim çok güzeldi.
Insallah ben de buraya tarih yazabilirim.Topiğimiz herkese hayırlı olsun. Hepimize uğur getirsin.
7 şubatta çatlatma iğnemi oldum bekliyorum.
Bat tarihlerimizi yazıyorum. Hep birlikte bekleyelim heyecanla.
@Eddaak 14 Şubat
@Minikmucizemmmmmm 14 şubat
@Nimet yardim 14 şubat
@Vizeci06 15 şubat
@Mukaddes hatun 15 şubat
@benarya 15 şubat
@Birdfamily5757 16 şubat
@Etatli 17 şubat
V Varsayoksaoglum 19 şubat
@Dasmeer 20 şubat
merve 21 şubat
@Optimussprime 21 şubat
@Luniss 23 şubat
@Oyku1414 26 şubat
Maisiyah345 28 şubat
H HoneyBear 29 şubat
@BYV 6 mart
E Efulimm41 8 mart
Daha erken yumurtlamissindir. Olur öyle seyler.Ee o zaman benim adetten önce 14 günüm bile dolmadan adet oldum benkız kaynanam beni umutlandırıp duruyor
Ahahhaha geçen ay öyle belirtiler yaşadım ki tamam ya hamileyim dedim meğersem klomen zaten o belirtilerin sebebiymiş ben hiç klomene yormadım tabi hamileyim ya diyorum eşime de dedim hep ben bu ay hamileyim diye Adam hayaller kurmaya başladı bu ay belirti falan dinlemicem adete 3-5 gün kala başlıycam test yapmayaValla her dinlediğimde yanıldım bu ay asla dinlemicem.ve herkes hep belirtilerden bahsetti. Gecen ay bi arkadas benim niye kasiklarim agrimiyo ya diye uzuluyodu en son.
İnşallah hepimiz hayırlı bir haber alırız bu aygeçmemiştir o zaman 14 gün kala civarında oluyor. Ben adetten 4-5 gün sonra başlıyordum
Yazalım canım bunlar bizim beklenen adet tarihlerimiz zaten.Insallah ben de buraya tarih yazabilirim.
İnşallah.Bende rüyamda gördüm test yapıyordum hamile çıkıyordum
Ben pcos oldugum icin yilda birYazalım canım bunlar bizim beklenen adet tarihlerimiz zaten.
Galiba öyle peki ben nerden anlicam yumurtladığımı takvimin çok doğurtkan günümde olmuştumDaha erken yumurtlamissindir. Olur öyle seyler.
Doktor ne diyor canım?Ben pcos oldugum icin yilda bir
Gercekten psikolojik olarak cok etkileniyor insan bnce surekli olmayan seyleri bile oluyormus gibi hissedebiliyoruz. En iyisi tam gununu beklemek :) mantigim boyle dese bende kendimce hamileyim diyorum bizde havalara girdik esimle coktanAhahhaha geçen ay öyle belirtiler yaşadım ki tamam ya hamileyim dedim meğersem klomen zaten o belirtilerin sebebiymiş ben hiç klomene yormadım tabi hamileyim ya diyorum eşime de dedim hep ben bu ay hamileyim diye Adam hayaller kurmaya başladı bu ay belirti falan dinlemicem adete 3-5 gün kala başlıycam test yapmaya
Canım onun linkini atabilir misin bulursan. Bulamadım da benEvet ben 30 ovülasyon 1 erken gebelik 2 normal twst 30 tl aldım kargo bedava
Ben 3 tane rüya gördüm bebekle ilgili geçen ay az önce saydığım belirtileri de gördüm iyice kendimi hamile ilan ettim bu ay rüyada görsem diyecem ki başkası görmüştür bu ay stres yok panik yokBende rüyamda gördüm test yapıyordum hamile çıkıyordum
Amin inşaallah sanki adetten sonra hamile olduğumu öğrenceğim gibi geliyor ya döllenme geç olmuş üstüne adet görmüşüm gibi geliyor banaİnşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?