Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nedeennnn yanıltıyor demi
Valla her dinlediğimde yanıldım bu ay asla dinlemicem. ve herkes hep belirtilerden bahsetti. Gecen ay bi arkadas benim niye kasiklarim agrimiyo ya diye uzuluyodu en son.

Sen ilaç kullandın mı bu ay ilaçlar da bu yazdıklarını yapıyo

Belkide icine dogmustur canm insallah bu ay bebegin sana tutunurr bol bol dua et
Etmez miyim. Ne öğrendiysem yapmaya çalışıyorum dua konusunda da. Insallah icime doğmuştur. Dün gece rüyamda gördüm sevdim sevdim çok güzeldi.

Insallah ben de buraya tarih yazabilirim.

Valla her dinlediğimde yanıldım bu ay asla dinlemicem. ve herkes hep belirtilerden bahsetti. Gecen ay bi arkadas benim niye kasiklarim agrimiyo ya diye uzuluyodu en son.
Ahahhaha geçen ay öyle belirtiler yaşadım ki tamam ya hamileyim dedim meğersem klomen zaten o belirtilerin sebebiymiş ben hiç klomene yormadım tabi hamileyim ya diyorum eşime de dedim hep ben bu ay hamileyim diye Adam hayaller kurmaya başladı bu ay belirti falan dinlemicem adete 3-5 gün kala başlıycam test yapmaya

Gercekten psikolojik olarak cok etkileniyor insan bnce surekli olmayan seyleri bile oluyormus gibi hissedebiliyoruz. En iyisi tam gununu beklemek :) mantigim boyle dese bende kendimce hamileyim diyorum bizde havalara girdik esimle coktan

Bende rüyamda gördüm test yapıyordum hamile çıkıyordum
Ben 3 tane rüya gördüm bebekle ilgili geçen ay az önce saydığım belirtileri de gördüm iyice kendimi hamile ilan ettim bu ay rüyada görsem diyecem ki başkası görmüştür bu ay stres yok panik yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…