Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nedeennnn 😁😁yanıltıyor demi🤓😂
Valla her dinlediğimde yanıldım bu ay asla dinlemicem. 🤣 ve herkes hep belirtilerden bahsetti. Gecen ay bi arkadas benim niye kasiklarim agrimiyo ya diye uzuluyodu en son. 🤣🤣

Benim şiddetli bel ağrım var kaşık ağrım var asla lekelenme yok. Ani harekette kramplar var sayılı. Okdar suanki belirttim ama adette olabilirim 😁şuan tek fark kramp. Ortadan catlicam vallaha erken gebelik testlerinden alabilirim de almayada bilirim bilmirimm😁dua edin kızlar lütfen 🤗😌
Sen ilaç kullandın mı bu ay ilaçlar da bu yazdıklarını yapıyo

Belkide icine dogmustur canm insallah bu ay bebegin sana tutunurr bol bol dua et 🤲
Etmez miyim. Ne öğrendiysem yapmaya çalışıyorum dua konusunda da. Insallah icime doğmuştur. Dün gece rüyamda gördüm sevdim sevdim çok güzeldi. 🤲🏻

Topiğimiz herkese hayırlı olsun. Hepimize uğur getirsin. :anneadayı::anne::emir_bebek:
7 şubatta çatlatma iğnemi oldum bekliyorum. :KK24:
Bat tarihlerimizi yazıyorum. Hep birlikte bekleyelim heyecanla. :rolleyes:
:anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:
@Eddaak 14 Şubat
@Minikmucizemmmmmm 14 şubat
@Nimet yardim 14 şubat
@Vizeci06 15 şubat
@Mukaddes hatun 15 şubat
@benarya 15 şubat
@Birdfamily5757 16 şubat
@Etatli 17 şubat
V Varsayoksaoglum 19 şubat
@Dasmeer 20 şubat
merve merve 21 şubat
@Optimussprime 21 şubat
@Luniss 23 şubat
@Oyku1414 26 şubat
Maisiyah345 Maisiyah345 28 şubat
H HoneyBear 29 şubat
@BYV 6 mart
E Efulimm41 8 mart
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Insallah ben de buraya tarih yazabilirim.🙄🙏😞

Valla her dinlediğimde yanıldım bu ay asla dinlemicem. 🤣 ve herkes hep belirtilerden bahsetti. Gecen ay bi arkadas benim niye kasiklarim agrimiyo ya diye uzuluyodu en son. 🤣🤣
Ahahhaha geçen ay öyle belirtiler yaşadım ki tamam ya hamileyim dedim meğersem klomen zaten o belirtilerin sebebiymiş ben hiç klomene yormadım tabi hamileyim ya diyorum eşime de dedim hep ben bu ay hamileyim diye Adam hayaller kurmaya başladı bu ay belirti falan dinlemicem adete 3-5 gün kala başlıycam test yapmaya 😂😂😂

Ahahhaha geçen ay öyle belirtiler yaşadım ki tamam ya hamileyim dedim meğersem klomen zaten o belirtilerin sebebiymiş ben hiç klomene yormadım tabi hamileyim ya diyorum eşime de dedim hep ben bu ay hamileyim diye Adam hayaller kurmaya başladı bu ay belirti falan dinlemicem adete 3-5 gün kala başlıycam test yapmaya 😂😂😂
Gercekten psikolojik olarak cok etkileniyor insan bnce surekli olmayan seyleri bile oluyormus gibi hissedebiliyoruz. En iyisi tam gununu beklemek :) mantigim boyle dese bende kendimce hamileyim diyorum bizde havalara girdik esimle coktan 🤣

Bende rüyamda gördüm test yapıyordum hamile çıkıyordum 😂😂
Ben 3 tane rüya gördüm bebekle ilgili geçen ay az önce saydığım belirtileri de gördüm iyice kendimi hamile ilan ettim bu ay rüyada görsem diyecem ki başkası görmüştür bu ay stres yok panik yok 😂😂

Back
X