- 7 Şubat 2020
- 470
- 450
- 103
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnstada bir gebenin günlüğü diye yazıyo ismi kişisel hesaplarını ben bilmem
Aman nazar degmesin cok ugrasmayin insallah.Bencede en iyisi kafaya takmamak sanirim yoksa vakit geçmiyorrr :) yaa benim hamile kalma konusunda bi skintm olmuyor bi cocugum var ama iki tanede dusuk yaptim daha once hepside istedigim ay oldu hemen. Bu bebis nazlandi ikinci aydayim ne zaman olacak blmiorum
13 aydır istiyorum ben bu 14. Ay. Henüz bir sey yok.Ben daha yeniyim buralarda sizler ne kadar zamandir istiyorsunuz
Insallah ☺ hepimiz burda hamile oldugumuz haberini veririzAman nazar degmesin cok ugrasmayin insallah.![]()
Bekliyoruz yazdim en başa batları.Insallah ☺ hepimiz burda hamile oldugumuz haberini veririz
Doktora gittin mi canm . Belki daha once yazmissindir ama henuz bakamadim tum yazilara13 aydır istiyorum ben bu 14. Ay. Henüz bir sey yok.
Ben yokumTopiğimiz herkese hayırlı olsun. Hepimize uğur getirsin.
7 şubatta çatlatma iğnemi oldum bekliyorum.
Bat tarihlerimizi yazıyorum. Hep birlikte bekleyelim heyecanla.
Eddaak 14 Şubat
@Minikmucizemmmmmm 14 şubat
@Nimet yardim 14 şubat
@Vizeci06 15 şubat
@Mukaddes hatun 15 şubat
@benarya 15 şubat
@Birdfamily5757 16 şubat
@Etatli 17 şubat
V Varsayoksaoglum 19 şubat
@Dasmeer 20 şubat
merve 21 şubat
@Optimussprime 21 şubat
@Luniss 23 şubat
Maisiyah345 28 şubat
H HoneyBear 29 şubat
@BYV 6 mart
@Efulimm41 8 mart
![]()
Evet gerilerde kaldı yazdıklarim. Klomen kullandım. 3. Ayımdayım 2 gün önce çatlatma iğnesi oldum. Bu ay çok ümitliyim nedense.Doktora gittin mi canm . Belki daha once yazmissindir ama henuz bakamadim tum yazilara
Ekliyorum hemmencik.Ben yokumbat 26 şubat
Anlamadığım şey zaten adetten 14 gün sonra yumurta çatlıyor diğer 14 günde adete yakın oluyor nasıl bi aylık bebek öğreniliyorYani gebeliği genelde 5. Haftada oğreniyosun regl gecikince. Ilk hafta regl zaten 2. Hafta dogurgan donem 3. Hafta yerlesme oluyo genelde. Ben daha dogurgan donemdeyim.40 haftanin ilk 2 haftasi bos yani.
Kafayı sıyırttı derken şaka yapmıyodumÇok iyi yaa.![]()
2020 pek güzel gelmedi ya onlar da bu zalım dünyaya gelmek istemiyolar herhaldeBencede en iyisi kafaya takmamak sanirim yoksa vakit geçmiyorrr :) yaa benim hamile kalma konusunda bi skintm olmuyor bi cocugum var ama iki tanede dusuk yaptim daha once hepside istedigim ay oldu hemen. Bu bebis nazlandi ikinci aydayim ne zaman olacak blmiorum
2019 haziran ayından beri istiyorum canım iki ayı değerlendiremedim bu süreçte ama istiyorum yani 2.5 yıllık evliyim ilk 2 yıl korundu eşimBen daha yeniyim buralarda sizler ne kadar zamandir istiyorsunuz
ben hiç ovü testi almadımNe kadara aldın bu arada bayağı pahalı bunlar
Tesekkür ettimEkliyorum hemmencik.![]()
Ya diyorum ya bebeğim öyle kabül ediliyor. 5 haftalık öğrenenin en fazla bebeği 15 günlük.Anlamadığım şey zaten adetten 14 gün sonra yumurta çatlıyor diğer 14 günde adete yakın oluyor nasıl bi aylık bebek öğreniliyor![]()
1 seneBen daha yeniyim buralarda sizler ne kadar zamandir istiyorsunuz
Dinleme dinlemeee belirtileri hic hiç dinlemiyoruz.Benim şiddetli bel ağrım var kaşık ağrım var asla lekelenme yok. Ani harekette kramplar var sayılı. Okdar suanki belirttim ama adette olabilirimşuan tek fark kramp. Ortadan catlicam vallaha erken gebelik testlerinden alabilirim de almayada bilirim bilmirimm
dua edin kızlar lütfen
![]()
Amin insallah birbirimize dua ede ede olacak bu iş.Tesekkür ettiminşallah güzel sonuclar alırız
NedeennnnDinleme dinlemeee belirtileri hic hiç dinlemiyoruz.![]()
Evet gerilerde kaldı yazdıklarim. Klomen kullandım. 3. Ayımdayım 2 gün önce çatlatma iğnesi oldum. Bu ay çok ümitliyim nedense.olmazsa hsg cekilcek.
Belkide icine dogmustur canm insallah bu ay bebegin sana tutunurr bol bol dua etEvet gerilerde kaldı yazdıklarim. Klomen kullandım. 3. Ayımdayım 2 gün önce çatlatma iğnesi oldum. Bu ay çok ümitliyim nedense.olmazsa hsg cekilcek.