- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.752
- 548
- 38
iyi derken daah cift çizgi gorenedimLaboraquik mi ne öyle bi şeyseninkini hiç duymadım daha mı iyi?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi derken daah cift çizgi gorenedimLaboraquik mi ne öyle bi şeyseninkini hiç duymadım daha mı iyi?
Benimde laboquickLabquick aldım ben cnm
bu bebeler gelmek bilmeyince doğal olarak sıyırdıkEstağfurullah kuzum hepimiz aynıyız bu forumdakiler olarak azıcık delü azıcık sıyrık![]()
Biraz geç başladım adettrn 6 gün sonra inşAllah kacırmamışsımdırBaya daha var gibi
Memnun musun? Doğru gösteriyor mu ki? Ben de o markanın gebelik testini aldım bakalım doğru gösterecek miLabquick aldım ben cnm
Ben bu ay da ilaç kullandım çaarşambaya kadar inşallah şeffaf yoğun akıntım gelir de doktora gittiğimde çatladı derimbi de iğne vursun bana gelip buraya diyim ki kızlar bugün iğnenin şu günü bu günü
![]()
Geçmiştir o zaman büyük ihtimalle. Adete 14 kala oluyor geneldeBiraz geç başladım adettrn 6 gün sonra inşAllah kacırmamışsımdır![]()
Ne bileyim burda forumda kullanıp memnun kalanlardan tavsiyeyle falan almıssındır sanmıştımiyi derken daah cift çizgi gorenedimbana gore kotu.asla yaniltmadi beni hep Tek çizgi
![]()
Laboquick gebelik testinde de ovülasyonda da çok iyi. Hiç yanıltmıyor. N11’den alabilirsin çok uyguna geliyorMemnun musun? Doğru gösteriyor mu ki? Ben de o markanın gebelik testini aldım bakalım doğru gösterecek mi
Bu ayı pas geçmeyi düşünüyorum yarın yum varsa ne yapayım kızlar denemeye değer mi yoksa geçeyim mi?Kızlar ben geldim
Canım yeni başladım bakalım inşAllah doğrudurMemnun musun? Doğru gösteriyor mu ki? Ben de o markanın gebelik testini aldım bakalım doğru gösterecek mi
Ben size o haberi vermek için can atıyorum hamiş kalırsam size hemen haber vericem ama akrabalarıma haber vermicemAy hadi insallahAllah gonlune gore versin.. mutlu guzel haberlerini bekliyoruz
![]()
Evet ben 30 ovülasyon 1 erken gebelik 2 normal twst 30 tl aldım kargo bedavaLaboquick gebelik testinde de ovülasyonda da çok iyi. Hiç yanıltmıyor. N11’den alabilirsin çok uyguna geliyor
Ay hadi insallah.Ben bu ay da ilaç kullandım çaarşambaya kadar inşallah şeffaf yoğun akıntım gelir de doktora gittiğimde çatladı derimbi de iğne vursun bana gelip buraya diyim ki kızlar bugün iğnenin şu günü bu günü
![]()
Geçmiştir o zaman büyük ihtimalle. Adete 14 kala oluyor genelde
30 ovü+5 gebelik 40tı benim baktığımda. seninki daha iyiymişEvet ben 30 ovülasyon 1 erken gebelik 2 normal twst 30 tl aldım kargo bedava
Seni buralarda görmek ne güzel hoşgeldin her topikte karşılaştığım arkadaşımKızlar ben geldim
gitti gidiyor daha uygundu ben hcg testi baktığım zaman oraya da bak derimLaboquick gebelik testinde de ovülasyonda da çok iyi. Hiç yanıltmıyor. N11’den alabilirsin çok uyguna geliyor
tabiki de denemeye değer doktora mı gideceksin yarınBu ayı pas geçmeyi düşünüyorum yarın yum varsa ne yapayım kızlar denemeye değer mi yoksa geçeyim mi?
Niye pas geçesin yavrum. Rahmini begenmişti doktor. Iyilesti demisti.Bu ayı pas geçmeyi düşünüyorum yarın yum varsa ne yapayım kızlar denemeye değer mi yoksa geçeyim mi?
Evet canımm ya benim adet tarihim 17 18 gün var geçmemiştir yaa yumurtlama30 ovü+5 gebelik 40tı benim baktığımda. seninki daha iyiymiş