• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

ama ilk dakikalarda cıkmadı gecerli sayılır mı test bırakmıstım sonradan baktım bu sekildeydi. bugün cektigim icin üzerinden iki gün gecince biraz daha koyulasmıs. ay allahım amin insallah test günüm pazartesi. o zamana kadar bekleyeyim diyorum. rabbim insallah nasip etmistir. dilerim hepimiz minik mucizelerimize kavuşuruz 🤲🏻🥹💓

Ben kan testinden sonra 15. Gün yaptım bile hemen çıkmadı 3 dk da ancak belli oldu geç tutunma olmuş büyük ihtimalle ama burada silik gözüküyor Amin Ecmain inşallah az kaldı pazartesiye şunun şurasında az daha sabır en azından güzel bir değerle öğrenirsin inşallah 🤲👼🥹

E birgün girmesen okumak ne mümkün 😁 iyi çok şükür canım iyi olda gerisi önemli değil 😉 bizde iyiyiz çok şükür hamdolsun yumoşlar iyi 😌 dilerim bir yaramazlık yapmazlar 🥹 dün gittim ve yarın gideceğim bakalım sonuca göre Opu pazartesi günü tam kesinleşecek inşallah tahmin ettiğim gibi 7 Nisan olucak Allah’ın izniyle 🤲🥲🥰😘
Yaaa cok sevindim allahım opu yaklaşıyor 🤲🤲🤲 hadi inşallah bizi üzmesinler burda yaramazlik yapani annesinin ne yapacağını hatirlatmak istemiyorum 🤣🤣 bize güzel haberler ver inşallah canim ya 🥰🥰🥰🥰

Ben kan testinden sonra 15. Gün yaptım bile hemen çıkmadı 3 dk da ancak belli oldu geç tutunma olmuş büyük ihtimalle ama burada silik gözüküyor Amin Ecmain inşallah az kaldı pazartesiye şunun şurasında az daha sabır en azından güzel bir değerle öğrenirsin inşallah 🤲👼🥹
amin canım benim. ay sen beni mutlu ettin allah da seni mutlu etsin insallah. 🤲🏻💓

Bugün merkeze kontrole gittim 10 Nisan transfer olacak inşallah estrofem kullanıyorum progesteron igne fitil ve oksapar verildi bunlarada 5 Nisan'da kullanmaya baslayacam. Sizin transfer yarın çok sevindim inşallah pozitif sonuçlar görürüz ♥️🤲🏻🥰
Teşekkür ederim Amin inşallah Allah kucağımızı doldursun pozitif sonuçları alalım🤗😘

Amin canım yarın transferin vardı değil mi dilerim bebişin sıkı sıkı tutunsun Rabbim yüzüne baksın inşallah bol pozitifli bir topik olsun inşallah Amin 🤲❤️👼
Çok teşekkür ederim güzel dualarınız için inşallah bebeğim tutunur pozitif sonucu almak nasip etsin🤲🏼sizinde opunuz inşallah güzel geçsin mucizeler olsun ve pozitif sonucu alın inşallah🤲🏼 Allah isteyen herkesin kucağını doldursun🤲🏼mucizelerimiz gelsin🤗

Çok teşekkür ederim güzel dualarınız için inşallah bebeğim tutunur pozitif sonucu almak nasip etsin🤲🏼sizinde opunuz inşallah güzel geçsin mucizeler olsun ve pozitif sonucu alın inşallah🤲🏼 Allah isteyen herkesin kucağını doldursun🤲🏼mucizelerimiz gelsin🤗

Amin Ecmain inşallah Allah razı olsun 🤲🥹
İnşallah birbirimize güzel müjdeli haberler vermek nasip olsun gelsinler artık mucizelerimiz bizi çok uğraştırmasınlar inşallah 🤲🥲🥰

Back
X