• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Benim nasipse nisan sonu olacak transfer kalitelerden emin değilim insallah güzel sonuc olurr

İnşallah canım dilerim sıkı sıkı tutunsunlar kalitelerine takılma nasibi olan gelecektir inşallah herşey gönlünce olsun 🤲👼 bizi de haberdar et canım durumundan Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın dilerim bu ay hepimiz pozitifleri görürüz amin 🤲❤️

Amin Amin inşallah Rabbim yüzümüze baksın dilerim bebişler sıkı sıkı tutunur mücadeleci annelerini üzmezler Amin 🤲🥰 bol pozitifli bir Nisan ayı diliyorum darısı bize olsun inşallah dilerim bizde sağlıklı bir şekilde transfer olabiliriz Allah’ın izniyle 🤲❤️ nazlım test günün ne zaman ? Ona göre güncelleme yaparım 🫶😘
Ah inşallah kuzum😍🙏🏼 14Nisan kuzum 💃🏻 Dayanamam erken yaparım muhtemelen ama😂😂 İnşallah hepimiz pozitif alırız bu ay amin🙏🏼😍

Amin canım dün akşam progestandan sonra kırmızı kan kahverengi lekeye döndü çamur gibi sabahta açık kahverengiye ama akşam çok karnım ağrıdı çok korktum doktor randevuma kadar beklicez yatıcam bol bo allah razı olsun 💋♥️

İyi canım çok şükür dilerim bir daha yaşamazsın sağlıklı güzel gebelikler geçirirsin umarım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah Amin 🤲💕

R rindol canım nasılsın transfer oldun mu dilerim bebişin sağlıcakla hayırlı bir şekilde sıkı sıkı tutunur Amin 🤲👼💕 Test günün ne zaman? Pozitif haberler alırsın inşallah 🫶

Kamera açısından net çıkmamış biraz aydınlık yerde çekseydin daha iyi belli olurdu ama silik görünüyor yanlış görmediysem dilerim bebişin seninledir Amin 🥰
amin insallah bir de ilk 5 dakika önemli sanırım ben 7. dakikada gördüm gecersiz sayılır degil mi. ilk cektigim sonradan cektiklerimi ekliyorum. testin kuruma cizgisi olabilir mi emin degilim en iyisi test günümde kan vermekti ama yine de insan bi umut dayanamadım. 5. gün yaptığım teste ilk dakika hic bisey görmedim sonradan baktıgımda silik cizgi duruyordu. bugün ise 7. günüm sabah ilk idrarla sabah cok erken saatlerde yaptım ve kendimi ilk 10 dakikaya odaklamısım uyku sersemiyle sadece cektigim saatlerden anlıyorum ilk silik cizgiyi de 7. dakika da farkettim. kafam allal bullak oldu. insallah bebegim benimledir testler yanıltmıyodur. yorumlarınızı bekliyoruz biraz uzun oldu kusura bakmayın🥲

Eklentiler

• IMG_5495.webp
    IMG_5495.webp
    10 KB · Görüntüleme: 25
  • A17A5CDB-2C5F-48D8-AE37-8A006170F24F.webp
    A17A5CDB-2C5F-48D8-AE37-8A006170F24F.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 23
amin insallah bir de ilk 5 dakika önemli sanırım ben 7. dakikada gördüm gecersiz sayılır degil mi. ilk cektigim sonradan cektiklerimi ekliyorum. testin kuruma cizgisi olabilir mi emin degilim en iyisi test günümde kan vermekti ama yine de insan bi umut dayanamadım. 5. gün yaptığım teste ilk dakika hic bisey görmedim sonradan baktıgımda silik cizgi duruyordu. bugün ise 7. günüm sabah ilk idrarla sabah cok erken saatlerde yaptım ve kendimi ilk 10 dakikaya odaklamısım uyku sersemiyle sadece cektigim saatlerden anlıyorum ilk silik cizgiyi de 7. dakika da farkettim. kafam allal bullak oldu. insallah bebegim benimledir testler yanıltmıyodur. yorumlarınızı bekliyoruz biraz uzun oldu kusura bakmayın🥲

Bence var canım 5. Gün silik değil gayet koyu çıkmış bariz belli oluyor daha yeni olduğu için geç belirebilir dilerim minik mucizen seninledir 🤲👼❤️

Vay vay kimler gelmiş kimler 🥹
Hoşgeldin 🤗 canım iyiyiz çok şükür 🙌 elhamdulillah sen nasılsın iyi misin inşallah nerelerdesin Maral’ım 🤲❤️🫣
Yaaa çok özledim sizi bir giriyorum sayfalar dolmuş 🤣🤣 iyiyim çok şükür temizlik bitti bayram gelen gidenler derken yavaş yavaş bakıyorum öyle 🥰🥰 naptin nasil gidiyor tedavi yumoşlar ne durumda 🥰🥰

Bence var canım 5. Gün silik değil gayet koyu çıkmış bariz belli oluyor daha yeni olduğu için geç belirebilir dilerim minik mucizen seninledir 🤲👼❤️
ama ilk dakikalarda cıkmadı gecerli sayılır mı test bırakmıstım sonradan baktım bu sekildeydi. bugün cektigim icin üzerinden iki gün gecince biraz daha koyulasmıs. ay allahım amin insallah test günüm pazartesi. o zamana kadar bekleyeyim diyorum. rabbim insallah nasip etmistir. dilerim hepimiz minik mucizelerimize kavuşuruz 🤲🏻🥹💓

Eklentiler

• IMG_5492.webp
    IMG_5492.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 19
Yaaa çok özledim sizi bir giriyorum sayfalar dolmuş 🤣🤣 iyiyim çok şükür temizlik bitti bayram gelen gidenler derken yavaş yavaş bakıyorum öyle 🥰🥰 naptin nasil gidiyor tedavi yumoşlar ne durumda 🥰🥰

E birgün girmesen okumak ne mümkün 😁 iyi çok şükür canım iyi olda gerisi önemli değil 😉 bizde iyiyiz çok şükür hamdolsun yumoşlar iyi 😌 dilerim bir yaramazlık yapmazlar 🥹 dün gittim ve yarın gideceğim bakalım sonuca göre Opu pazartesi günü tam kesinleşecek inşallah tahmin ettiğim gibi 7 Nisan olucak Allah’ın izniyle 🤲🥲🥰😘

Bugün merkeze kontrole gittim 10 Nisan transfer olacak inşallah estrofem kullanıyorum progesteron igne fitil ve oksapar verildi bunlarada 5 Nisan'da kullanmaya baslayacam. Sizin transfer yarın çok sevindim inşallah pozitif sonuçlar görürüz ♥️🤲🏻🥰
Gel seninle transfer gününü değişelim benim transfer 9 da ama ben 8 yada 10 nisan istiyorum doktorum olmaz demiş 🤣🤣🤣

Back
X