• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kızlar merhaba Haziran ayında tüp bebek yapacagiz bu 4.denemem olacak ve hala doktor konusunda karar veremedim.Kardesim bursa da olduğu için Bursa Bahceciyi düşünüyordum ama içime sinmedi.Aret Kadar, Bülent Tıraş,Semra Kahraman kimi önerirsiniz yada başka önereceğiniz var mı.Bu arada bende sorun yok eşim azosperm
Benim doktorum Aret kamar şuan ki sürece kadar çok memnunuz benim de sorun eşimde morfoloji bozukluğu

Benim doktorum Aret kamar şuan ki sürece kadar çok memnunuz benim de sorun eşimde morfoloji bozukluğu
Çok öneriyorlar gerçekten ama bilmiyorum yaa öyle kararsızım ki sabaha kadar şişli Memorial i kafaya koymuştum sonra Google da çok kötü yorumlar gördüm.Sizin tedavi nasıl ilerledi maliyet olarak nasıl.bilgi verirmisiniz

Çok öneriyorlar gerçekten ama bilmiyorum yaa öyle kararsızım ki sabaha kadar şişli Memorial i kafaya koymuştum sonra Google da çok kötü yorumlar gördüm.Sizin tedavi nasıl ilerledi maliyet olarak nasıl.bilgi verirmisiniz
Şöyle benim ilk denemem şubat ayında yumurta toplandı şuan da 6 adet 5.gün embriyosu var. Kısmetse bu ay transfer olacak şuan rahim hazırlığı sürecindeyim. Genel olarak Aret hoca çalışanlar herkes çok anlayışlı güler yüzlü maliyet olarak da sadece tüp bebek merkezine ilaçlar hariç 80 bin verdik toplam bize maliyeti 200 buldu

Şöyle benim ilk denemem şubat ayında yumurta toplandı şuan da 6 adet 5.gün embriyosu var. Kısmetse bu ay transfer olacak şuan rahim hazırlığı sürecindeyim. Genel olarak Aret hoca çalışanlar herkes çok anlayışlı güler yüzlü maliyet olarak da sadece tüp bebek merkezine ilaçlar hariç 80 bin verdik toplam bize maliyeti 200 buldu
Yaa canim çok tutmuş yaa ek bir işlem mi yapıldı 120 bin ilaclar için çok değil mi 😢

Merhaba canım bende yeni transfer oldum 2. Denemem bahçecici fulya da tedavi gördüm 2. Denememde doğal siklus yapıyoruz yani ilaçsız ilaç kullanmadım sadece vitamin ve progestan fitil kullanıyorum
Bahcecide sadece tüp bebek tedavisi 83 bin bu tabi 2024 fiyatı şuan ne kadar olmuştur hiçbir bilgim 7 bin lira doktor muayene parası 6 ay geçerli ama gebe kalırsanız bu 6 ay içinde doktora ekstra muayene ücreti veriyorsunuz ilaçlar hariç rahim dinlendirme yapıyorlar 14.400 idi oda geçen sene fiyatı ve rahim dinlendirmede hiçbirsey yapmıyorlar evinde normal yaşantına devam ediyorsun ve onlar bunun için para alıyorlar bunu hiç anlamadım anlam veremedim kan tahlilleri çok pahalı 4000-8000 arasında değişiyor doktor tedavi başladık dediği zaman paketin içinde oluyor vermiyorsun ama doktor tedaviyi uygun görene kadar para ödüyorsun ekstra bir sürü şey çıkarıyorlar ben anestezili yaptırmıştım 8.275 bin aneztezi ücreti verdim 18.000 embriyo dondurma 8.400 lira embriyo glue yapıldı yani ilaçlar hariç bahcecide bir tedavi 150 bini çok cokkk rahat buluyor fazlası var eksiği yok yani ki benim verdiğim bu fiyatlar kaba taslak ve 2024 fiyatları zaten bahçeci 6 ayda bir zam yapıyor bazen 3 ayda bir ben sana asla tavsiye etmem baştan böyle bilmiyordum bende bilsem gitmezdim yeter ki olsun diyorsun para falan gözün görmüyor ama bı yerden sonra da maddi olarak gerçekten çok zorlanıyorsun zorluyorlar yani hep sürekli ekstra bişi çıkarıyorlar ve bana ilk denememde embriyon çok güzel rahmin çok güzel kalınlığı çok iyi dendi pozitif kesin dendi heveslendirildim ama olmadı neden olmadığını sorunca açıkçası mantıklı tatmin edici yanıtlar almadım yani bahcecide şu zamanda tedavi görmek istiyorsun 500.000 lira abartsiz cebinde olması lazım
Ben daha önce Diyarbakır bahçeci de yaptım diye yüzde 10 indirim yapacaklarmış dört defa denedim hiç birinde rahim dinlendirme yapmadılar acaba bunu batıda mi yapiyorlar çok duydum cunku

Eve gelip rahat yazayım dedim. Nişantaşı Ota jinemed hastanesi Dr. Meriç Karacan. Düünyaaaaa tatlısı bi insan. Bu benim 4. denemem. İlk iki deneme şişli Memorial, üçüncü Atakent acıbadem.
Yaa canim ins iyi haberlerini alırız ilk defa duydum bu hastaneyi şişli Memorial da semra hocaya mi yaptırdın

Yaa canim ins iyi haberlerini alırız ilk defa duydum bu hastaneyi şişli Memorial da semra hocaya mi yaptırdın
Ekibin başında o var ama o yapmıyor işlemleri. İlk görüşme onunla oluyor, sonra başka doktor takip ediyor. Onun kontrolünde oluyormuş her şey, öyle diyorlar. nadir vakayı bizzat takip ediyormuş.

Anladım canım kafam karman corman kime gideceğimi bulmadım ki yaa😂😂
Biri bir yer vesile olacak inşallah. Tedaviye başlamadan önce eşim için dna sperm analizi yaptırmak istedim, bi doktordan istek kağıdı olması lazım dediler. Devlet hastanesinde üroloji randevusu aldım, orada anlatınca yaşlıca doktor dedi ki, kızım aklında olsun ne kadar meşhur yer o kadar kalabalık olur, sıradan hasta olursun, aralara kaynarsın, seninle bizzat ilgilenecek bi doktor bul dedi. Çok mantıklı geldi söylediği :)

Ben daha önce Diyarbakır bahçeci de yaptım diye yüzde 10 indirim yapacaklarmış dört defa denedim hiç birinde rahim dinlendirme yapmadılar acaba bunu batıda mi yapiyorlar çok duydum cunku
Benimde 2. Denemem canım banada indirim yaptılar indirim dediği de 5 bin lira falan çok bişi bekleme yani onun acısını o indirimi de ekstra bişiler çıkararak alıyorlar zaten
Doğu batıyla alakası yok bence ihtiyacı olan hastaya uyguluyor olabilirler

Biri bir yer vesile olacak inşallah. Tedaviye başlamadan önce eşim için dna sperm analizi yaptırmak istedim, bi doktordan istek kağıdı olması lazım dediler. Devlet hastanesinde üroloji randevusu aldım, orada anlatınca yaşlıca doktor dedi ki, kızım aklında olsun ne kadar meşhur yer o kadar kalabalık olur, sıradan hasta olursun, aralara kaynarsın, seninle bizzat ilgilenecek bi doktor bul dedi. Çok mantıklı geldi söylediği :)
Doğru söylemiş vallahi ama bu beşinci denemem olunca artık aklımda hiç birşey kalmasın istiyorum.Keske söyle böyle demek istemiyorum.Benim ilk tedavim Erzurum buhara da bünyamin borekciyeydi orada bile en az 1 buçuk saat bekliyorduk ve doktorla görüşmemiz ultrasonla birlikte 3 dakikayi bulmuyordu herhalde tüp bebek merkezleri hep öyle yogun

Benimde 2. Denemem canım banada indirim yaptılar indirim dediği de 5 bin lira falan çok bişi bekleme yani onun acısını o indirimi de ekstra bişiler çıkararak alıyorlar zaten
Doğu batıyla alakası yok bence ihtiyacı olan hastaya uyguluyor olabilirler
Aynenn öyle valla canım gerçekten bildiğin sömürülen kişiler olmuşuz

Canım paket fiyatı 105 bin tl buna ilaçlar dahil değil çünkü onu ezcabeden kendin alıyorsun zaten. Bu pakete kadına yapılan hormon testleri yumurta toplama, anestezi, transfer ve muayeneler dahil. Erkeğe yapılan istenen testler bu paketin dışında şimdiye kadar eşime iki kez sperm testi yapıldı. Birde yapay zeka sistemi kullanıyorlar o seçiyor en iyi embriyoyu ve paket dışı 120 Euro. Bunun dışında ekstra sizden genetik test vs isterlerse bile dışarıdaki labları kabul ediyorlar. Gerçekten çok iyi bir yer ben çok pimpirikliyimdir baya içime sindi. Hatta yumurta toplamada sırasında tanıştığım biri oldu o üç merke gezmiş sonra Şişli memoriala karar vermiş banada sordu ama başka hiç bi yer ile görüşmedim birebir yaptıran gebe kalması çok zor bi tanıdığım hamile kaldı ve Semra hanım ve ekibinden dolayı seçtim.
Canım bu arada rahim dinlendirmeye para alıyorlar mı

Merhaba hanımlar, ben de sayfalarınızı tek tek okudum, bu stresli zamanlarıma ilaç gibi geldiniz sırf sizlerle olabilmek için üyelik aldım ☺️ bir de benzer deneyimler yaşadığımız için destek olmak istedim. Benim de tedavim Şişli Memorial’da oldu şu an 5+2 deyim. İlki negatif oldu sebepsiz infertilite teşhisim var ancak ilk embriyo çözdürme işleminde bozulmuştu, 2. Seferde oldu şükür. Google yorumlarına aldırmayın lütfen çünkü olumlu olanlar genelde yazmıyorlar kendimden biliyorum :) şikayet amaçlı yazılıyor o zaman da puanı çok düşüyor takılmayın siz :)

Maliyetleri çok hesaplayamadım ama aşağı yukarı geçen sene aralıkta 75000 paket için ödedik 50000 civarı ilaçlar, hsg 10000, yeniden transfer için 50000 ödedik.

Kizlar ben saatlerdir hastanedeyim. Toparlayamadim arkadaşım da doktor mutlaka hastaneye git dedi.Ateşim 38i geçmiş iyiki gelmişim serum yedim. Covid influenza bütün testler yapıldı sonuç bekliyorum. Yeni gözüm açıldı biraz ama perişan oldum. Valla ben 1 aydır yatıyorum nasil hasta oldum anlamadım çok dikkat edin çok kötü. Hamileyken herşey daha zor 😔

Back
X