- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.752
- 548
- 38
bendede var 25liSen yine iyisin ben 25 tane test aldım sabah öğle akşam yapacam![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bendede var 25liSen yine iyisin ben 25 tane test aldım sabah öğle akşam yapacam![]()
inşallah bu ay olur gerçek pozitifleri görürüz canımbende birsuru gebelik testi almistim netten 25lisuan iğnenin etkisyle pozitifi ya mesela obile nasil mutlu ediyor yalanciktan
![]()
amin cnminşallah bu ay olur gerçek pozitifleri görürüz canım
Canm ben onun sayfasını bulamadım resim yada link paylasirmisinYok canım ya ebru abla yeni doğum yaptı pek ilgilenemiyoro yüzden emel abladan aldım.
Bir gebenin günlüğü ebrudan mı bahsediyosunCanm ben onun sayfasını bulamadım resim yada link paylasirmisin
Aminnn inşallah canm yaİnşAllah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız![]()
EvetBir gebenin günlüğü ebrudan mı bahsediyosun
0 (553) 904 58 42 vatsap numaraları bu kardeşi bakıyo
Olur canim bi bakayım ben o işe.merve canım istersen baştaki ilk mesaja bizim batları yaz ordan takipte olalım birbirimizi ☺İlk hamileliğimde yapmıştık güzel oluyordu. İlk mesajda oluyor ama düzenleme
Ya sana inanamıyorum.Sen yine iyisin ben 25 tane test aldım sabah öğle akşam yapacam![]()
Yerleşme de olabilir iki gün sonra normal test yap canım silik de olsa çikar eger varsa.Merhaba kizlarr ben de araniza yeni katildim. 1 aya yakindir bebek planliyorum. Takip ettigim programin hesaplamasina gore 1 subat ovulasyon tarihi gosteriyordu. 16 subat BAT tarihim. Fakat bu gun yani 9 subatta kirmizimsi pemve kahve rengi bir akintim var. Adet gibi yogun da degil ama damla damla da diyemem. Sag kasigimda hafif hafif agri var. Internetten gordugum kadariyla yerlesme kanamasi diye bir sey varmis. Adetime 1 hafta var. Sizce bu yerlesme kanamasi midir? Daha once yasayan oldu mu bu durumu?
Gerceğini de gorücezbende birsuru gebelik testi almistim netten 25lisuan iğnenin etkisyle pozitifi ya mesela obile nasil mutlu ediyor yalanciktan
![]()
Sana tavsiyem ilişki yaşa bu yumurtalık çatlaması olabilir değerlendir belki de yumurtalığın geç çatladı geç döllenmede olabilir geç döllenme olacaksa adetin de gecikecektir ama şu üç günü değerlendir iki kereMerhaba kizlarr ben de araniza yeni katildim. 1 aya yakindir bebek planliyorum. Takip ettigim programin hesaplamasina gore 1 subat ovulasyon tarihi gosteriyordu. 16 subat BAT tarihim. Fakat bu gun yani 9 subatta kirmizimsi pemve kahve rengi bir akintim var. Adet gibi yogun da degil ama damla damla da diyemem. Sag kasigimda hafif hafif agri var. Internetten gordugum kadariyla yerlesme kanamasi diye bir sey varmis. Adetime 1 hafta var. Sizce bu yerlesme kanamasi midir? Daha once yasayan oldu mu bu durumu?
Hosbuldum cnmEn kıskandığım kadın tipi ilk ikişkiden hamileeÇıldırıyoruz bir burda.
Hepimiz birbirimize dua etmek destek olmak için burdayız canım. Aramıza hoşgeldin.
![]()
Hamilemisin canım
Sana tavsiyem ilişki yaşa bu yumurtalık çatlaması olabilir değerlendir belki de yumurtalığın geç çatladı geç döllenmede olabilir geç döllenme olacaksa adetin de gecikecektir ama şu üç günü değerlendir iki kere