Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ovülasyonuma bakarmısınızz

Eklentiler

• IMG_20200209_200849.webp
    IMG_20200209_200849.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 21
Merhaba kizlarr ben de araniza yeni katildim. 1 aya yakindir bebek planliyorum. Takip ettigim programin hesaplamasina gore 1 subat ovulasyon tarihi gosteriyordu. 16 subat BAT tarihim. Fakat bu gun yani 9 subatta kirmizimsi pemve kahve rengi bir akintim var. Adet gibi yogun da degil ama damla damla da diyemem. Sag kasigimda hafif hafif agri var. Internetten gordugum kadariyla yerlesme kanamasi diye bir sey varmis. Adetime 1 hafta var. Sizce bu yerlesme kanamasi midir? Daha once yasayan oldu mu bu durumu?

Merhaba kizlarr ben de araniza yeni katildim. 1 aya yakindir bebek planliyorum. Takip ettigim programin hesaplamasina gore 1 subat ovulasyon tarihi gosteriyordu. 16 subat BAT tarihim. Fakat bu gun yani 9 subatta kirmizimsi pemve kahve rengi bir akintim var. Adet gibi yogun da degil ama damla damla da diyemem. Sag kasigimda hafif hafif agri var. Internetten gordugum kadariyla yerlesme kanamasi diye bir sey varmis. Adetime 1 hafta var. Sizce bu yerlesme kanamasi midir? Daha once yasayan oldu mu bu durumu?
Yerleşme de olabilir iki gün sonra normal test yap canım silik de olsa çikar eger varsa. 🥰

Sana tavsiyem ilişki yaşa bu yumurtalık çatlaması olabilir değerlendir belki de yumurtalığın geç çatladı geç döllenmede olabilir geç döllenme olacaksa adetin de gecikecektir ama şu üç günü değerlendir iki kere

En kıskandığım kadın tipi ilk ikişkiden hamilee :KK70: Çıldırıyoruz bir burda. 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Hepimiz birbirimize dua etmek destek olmak için burdayız canım. Aramıza hoşgeldin. 🥰🥰🤗
Hosbuldum cnm 😊öyle gerçekten cnm valla 1kizim var ilk.ve tek ilişkide kaldm.simdi 2.icin inş bakalım nasıl olucak Allah'ım hepimize isteyene nasip etsin inşallah aminnn

Kızlarrrr bakarmısınız lh testme

Eklentiler

• IMG_20200209_200849.webp
    IMG_20200209_200849.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 16
Back
X