- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.752
- 548
- 38
Yok netten aldim oyle paketpaket olunca ilkzamnalar gunde 3kezbakardim simdi alsitim 1kere bakiyorimNe bileyim burda forumda kullanıp memnun kalanlardan tavsiyeyle falan almıssındır sanmıştım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok netten aldim oyle paketpaket olunca ilkzamnalar gunde 3kezbakardim simdi alsitim 1kere bakiyorimNe bileyim burda forumda kullanıp memnun kalanlardan tavsiyeyle falan almıssındır sanmıştım![]()
Niye pas geçesin yavrum. Rahmini begenmişti doktor. Iyilesti demisti.
Nerden aldınız ben 60 a aliyorum30 ovü+5 gebelik 40tı benim baktığımda. seninki daha iyiymiş
Hadi inşaallahInsallahgebelik icin ilk iki hafta bos sayiliyo ama ben saymadim kendimi hamile ilan ettim.
N11de var canımNerden aldınız ben 60 a aliyorum
İnşallah hayırlısıyla olur bebişiniz olursa buraya yazın ben bazen topikleri kaç sayfa okuyorum diyorum herhalde sonraki sayfada yazmıştır hamiş kalıp kalmadığını son sayfaya geliyorum hala bişey yazmamış ee madem yazmayacaktın sonucunu niye yazıyorsun topiği sayfa sayfa dolduruyorsun bu topikteki herkes sonucu yazsın bikaç ay sonra merak edip okuyacaklar bize küfrretmesinBende 19 subati bekliyorum kizlar insallah hamileyimdir. Yumurtlama günlerinide degerlendirdim. Ikinciyi dusunuyorum ama ilk cocugumda bile bu kadr heyecan yapmamistim cok istiyorum insalllah olur :)
Hoşgeldin canim. Insallah.Bende 19 subati bekliyorum kizlar insallah hamileyimdir. Yumurtlama günlerinide degerlendirdim. Ikinciyi dusunuyorum ama ilk cocugumda bile bu kadr heyecan yapmamistim cok istiyorum insalllah olur :)
Yani gebeliği genelde 5. Haftada oğreniyosun regl gecikince. Ilk hafta regl zaten 2. Hafta dogurgan donem 3. Hafta yerlesme oluyo genelde. Ben daha dogurgan donemdeyim.Hadi inşaallahiki hafta nasıl boşta sayılıyorki
Beniö ki 28 şubat balımBat yazmadığım kaldı mı kızlaar.![]()
Canım bana sayfasını söylersen takip etme şansım olur zaten ilk adetim beklicem 3 gün var0 (553) 904 58 42 vatsap numaraları bu kardeşi bakıyo
İnstada bir gebenin günlüğü diye yazıyo ismi kişisel hesaplarını ben bilmemCanım bana sayfasını söylersen takip etme şansım olur zaten ilk adetim beklicem 3 gün var
Bende o son sayfaya bakanlardanim valla cok haklisin.İnşallah hayırlısıyla olur bebişiniz olursa buraya yazın ben bazen topikleri kaç sayfa okuyorum diyorum herhalde sonraki sayfada yazmıştır hamiş kalıp kalmadığını son sayfaya geliyorum hala bişey yazmamış ee madem yazmayacaktın sonucunu niye yazıyorsun topiği sayfa sayfa dolduruyorsun bu topikteki herkes sonucu yazsın bikaç ay sonra merak edip okuyacaklar bize küfrretmesin![]()
Koyu olması gerek ikinci çizginin sanirimKızlar ovülasyonuma bakarmısınızz
Yaparsan sonucu bize mutlaka yaz.Bende o son sayfaya bakanlardanim valla cok haklisin.10 gun sonra test yapip sonucunu yazarim. Hamis gibi hissediyorum kendmi ama gorucez bakalim belki erkenden kan testi yapablirimm
Ben geçen ay saatleri gün gibi günleri ay gibi geçirdim niye hamileyim zannediyordum ama elimde ne kaldı batdan 4 gün erken gelen kırmızılar bu ay keyfime bakıcam valla stres yapmıcam biraz da bebe bana tutunmak için uğraşsın hep ben hep ben nereye kadarBende o son sayfaya bakanlardanim valla cok haklisin.10 gun sonra test yapip sonucunu yazarim. Hamis gibi hissediyorum kendmi ama gorucez bakalim belki erkenden kan testi yapablirimm
Çok iyi yaa.Ben geçen ay saatleri gün gibi günleri ay gibi geçirdim niye hamileyim zannediyordum ama elimde ne kaldı batdan 4 gün erken gelen kırmızılar bu ay keyfime bakıcam valla stres yapmıcam biraz da bebe bana tutunmak için uğraşsın hep ben hep ben nereye kadaro nazlanıyosa ben d enazlanıyorum
![]()
Bencede en iyisi kafaya takmamak sanirim yoksa vakit geçmiyorrr :) yaa benim hamile kalma konusunda bi skintm olmuyor bi cocugum var ama iki tanede dusuk yaptim daha once hepside istedigim ay oldu hemen. Bu bebis nazlandi ikinci aydayim ne zaman olacak blmiorumBen geçen ay saatleri gün gibi günleri ay gibi geçirdim niye hamileyim zannediyordum ama elimde ne kaldı batdan 4 gün erken gelen kırmızılar bu ay keyfime bakıcam valla stres yapmıcam biraz da bebe bana tutunmak için uğraşsın hep ben hep ben nereye kadaro nazlanıyosa ben d enazlanıyorum
![]()