- 27 Mayıs 2019
- 2.672
- 5.857
- 158
Sendeki hangi marka?bendede var 25li![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sendeki hangi marka?bendede var 25li![]()
Evet canım yaşadım da aynı durumu ondan dedim
Neden bir tane kullandın adet günü mü yaptın sadece ben adetten 4 gün öncesi başlamayı düşünüyorumBende geçen ay 10 lu paket almıştım bi tane kullandım adet oldum![]()
inşalalhGerceğini de gorücez![]()
Evet canım yaşadım da aynı durumu ondan dedim![]()
Adeti 4 şubatta bekliyodum 31 ocakta oldumNeden bir tane kullandın adet günü mü yaptın sadece ben adetten 4 gün öncesi başlamayı düşünüyorum![]()
surelab diye seninki neSendeki hangi marka?![]()
Hadi ya o da iyiymişAdeti 4 şubatta bekliyodum 31 ocakta oldumadete 4 gün kala başladım 4 gün kala da adet oldum
![]()
Hayır ben cahil kafam döllenme kanaması o diyip ilişki yaşamaya korktum olanı da kaybetmiyim diyeSonrasinda guzel haberleri almissindir umarim...insallahh hepimizin hayirlisiyla kavusacagimiz bebeklerimiz olur bu yil. Saglikla kucagimiza almak nasip etsin Allah'im .
Maisiyah345
Millet sonra bana kıçıyla gülsün dimiHadi ya o da iyiymişo zaman bir dahakine 8 gün önce başla
![]()
Adeti 4 şubatta bekliyodum 31 ocakta oldumadete 4 gün kala başladım 4 gün kala da adet oldum
![]()
InsallahHamilemisin canım![]()
Laboraquik mi ne öyle bi şeysurelab diye seninki ne
Labquick aldım ben cnmBir de kızlar benim ovülasyon testleri bitmek üzere ben de bir gebenin günlüğünden alıyordum ama değiştirmek istiyorum hangi markayı önerirsiniz?
Ben bu ay da ilaç kullandım çaarşambaya kadar inşallah şeffaf yoğun akıntım gelir de doktora gittiğimde çatladı derimAa.. hemen hemen ayniyiz desene. Benkm de 1 hafta varken.ay cok heyecanli bir bekleyis.
Estağfurullah kuzum hepimiz aynıyız bu forumdakiler olarak azıcık delü azıcık sıyrıkMillet sonra bana kıçıyla gülsün dimi![]()
Bence bu ay şeffaf yoğun akıntının olduğu günü bekle ovü testiyle uğraşma daha çok stres olur ya insan testlerleBir de kızlar benim ovülasyon testleri bitmek üzere ben de bir gebenin günlüğünden alıyordum ama değiştirmek istiyorum hangi markayı önerirsiniz?
Baya daha var gibiKızlar ovülasyonuma bakarmısınızz