Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sonrasinda guzel haberleri almissindir umarim 🙏🙏😇...insallahh hepimizin hayirlisiyla kavusacagimiz bebeklerimiz olur bu yil. Saglikla kucagimiza almak nasip etsin Allah'im . Maisiyah345 Maisiyah345
Hayır ben cahil kafam döllenme kanaması o diyip ilişki yaşamaya korktum olanı da kaybetmiyim diye 😂🙈🙈 çok cahildim o zamanlar bu konularda şimdi çok bilinçliyim bilmediğim bişey kalmadı bu konuda 😂 ayh kızlar şu bacak dikme olayını on dk dan fazla yapmayın doktorum dedi ki işe yarayacak spermler zaten en fazla bir dk da yerine gidiyo niye bi saat bekliyosun ki on dk bekle için rahat olsun diye o bile fazla dedi 😂😂

Bir de kızlar benim ovülasyon testleri bitmek üzere ben de bir gebenin günlüğünden alıyordum ama değiştirmek istiyorum hangi markayı önerirsiniz?

Aa.. hemen hemen ayniyiz desene. Benkm de 1 hafta varken. 😂 ay cok heyecanli bir bekleyis.
Ben bu ay da ilaç kullandım çaarşambaya kadar inşallah şeffaf yoğun akıntım gelir de doktora gittiğimde çatladı derim 😂 bi de iğne vursun bana gelip buraya diyim ki kızlar bugün iğnenin şu günü bu günü 😂😂

Bir de kızlar benim ovülasyon testleri bitmek üzere ben de bir gebenin günlüğünden alıyordum ama değiştirmek istiyorum hangi markayı önerirsiniz?
Bence bu ay şeffaf yoğun akıntının olduğu günü bekle ovü testiyle uğraşma daha çok stres olur ya insan testlerle

Back
X