Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Iyi de döllenme 1 saaatte filan oluyo bilemezsin ki döllendi mi döllenmedi mi? Belki döllenmiştir tutunmasına faydasi olacaksa iç. 14.gün yine testini yap. Gecikirse de cok fazla geciktirmez bence.
Hmm 17gun oldum adet geçende kullandım

Hoşgeldin canım. 🥰

Hoşbuldumm ☺️

Benim yumurtalar cumartesi günü 13,14 ve 15 mmdi git gide daha fazla şişlinlik ve ağrı hissediyorum yarın tekrar gidicem kontrole ama çatlatma iğnesi için yeterli büyüklüğe gelirler mi sizce 2 günde 🤗

Hmm 17gun oldum adet geçende kullandım
Onla ilgisi yok ki baska 17.gün olanlar da oldu. Ben de 15. Gün oldum. Spermin yumurtaya ulasması ortalama 1 saat 20 dk filan da iceri girene kadar uğraşıyor. Yani ben böyle biliyorum o yüzden bu dönemlerimiz çok önemli hareketlere de dikkat etmek lazım. Bence iç.

Cumadan cumartesiye 1 mm büyüdüler biraz yavaş geldi ama inşallah büyümüşlerdir de çatlatma iğnesi vurulurum yarın. Adetimin ertesi günü ilk kontrole gitmiştim yumurtalar büyümeye başlamıştı ama rahim duvarım yeterince kalınlaşmamıştı henüz. Doktorum yumurtalar yeterli olgunluğa geldiğinde rahim duvarının da kalınlaşmasını isteriz tutunması için dedi ama 3-4 günde yeterli kalınlığa gelir mi acaba hiç bilmiyorum

Hoşbuldumm ☺

Benim yumurtalar cumartesi günü 13,14 ve 15 mmdi git gide daha fazla şişlinlik ve ağrı hissediyorum yarın tekrar gidicem kontrole ama çatlatma iğnesi için yeterli büyüklüğe gelirler mi sizce 2 günde 🤗
Gelir büyük ihtimalle. Benim ilk ay yeterli büyüklük sağlanmamıştı bir kaç gün arayla bir kaç kez kontrole gitmiştim. Klomen mi kullandin sen de?

Gelir büyük ihtimalle. Benim ilk ay yeterli büyüklük sağlanmamıştı bir kaç gün arayla bir kaç kez kontrole gitmiştim. Klomen mi kullandin sen de?

Evet klomen kullandım perşembe günü bitti ilaç 2 gün sonra bu boyutlara gelmişti

Onla ilgisi yok ki baska 17.gün olanlar da oldu. Ben de 15. Gün oldum. Spermin yumurtaya ulasması ortalama 1 saat 20 dk filan da iceri girene kadar uğraşıyor. Yani ben böyle biliyorum o yüzden bu dönemlerimiz çok önemli hareketlere de dikkat etmek lazım. Bence iç.
ben hep catamadan sonra 13 engec 14oldum oyuzden
Ben carsamba iiliskiyeegirfim perşembe iğne vururdum cuma iiskiye girdim dun nobetciydim bugum esim hasta.artik olan olmustur.igneden birgunonce ve sonra birliktrlik oldu.zaten yumurta 24saat yasiyir

Ben de istiyorum bakalım nasip artık:110: adetin 2. Günü gitmiştim hormon baktı doktorum yarında gideceğim vajinal muayene edecek.Bakalım ne diyecek meraktayım:KK17:

ben hep catamadan sonra 13 engec 14oldum oyuzden
Ben carsamba iiliskiyeegirfim perşembe iğne vururdum cuma iiskiye girdim dun nobetciydim bugum esim hasta.artik olan olmustur.igneden birgunonce ve sonra birliktrlik oldu.zaten yumurta 24saat yasiyir
Bilemedim canım. 🤷🏻‍♀️

Ben de istiyorum bakalım nasip artık:110: adetin 2. Günü gitmiştim hormon baktı doktorum yarında gideceğim vajinal muayene edecek.Bakalım ne diyecek meraktayım:KK17:
Hayirlısi canim sonucu yaz bize doktor ne diyecek bakalim. 🤗

merve merve canım istersen baştaki ilk mesaja bizim batları yaz ordan takipte olalım birbirimizi ☺İlk hamileliğimde yapmıştık güzel oluyordu. İlk mesajda oluyor ama düzenleme

Back
X