Yaptım sporumu geldim hani daha kimse başlamadımı :dilcikar: kaydirigubbakcemile
güzel haberlerini bekliyorum canım :)))şaka bir yana çok yoğun geçiyor günler elimi kaldıracak halim kalmıyor bu ham vücutla başlarsam ilk günden fiyasko olur diyorum :)laelaelaelaelae
İnşallah güzel haberle gelicem canım kaydirigubbakcemile2
Şöyle bi kaç hafta hiç bırakmadan yapabilirsem inşallahh o zaman güzel sonuçlar alcağıma inanıyorum :lepi:
merhaba arkadaşlarrr
ben slim in 6 yı 6 hafta yaptım ve gerçekten muhteşem sonuçlar aldımm çok memnundum yaklaşık 4 aydır bıraktım ve bıraktığımdan beri sadece 3 kilo aldım ama özellikle bel göbek çevremin ölüleri arttı...şimdi tekrar slim burn it up u yapmaya başladım...ilk yaparken inanın o kadınlara küfrederek yapıyordummm ama ciddi manada faydasını gördüm kesinlikle tavsiye ediyorum...ben yaparken önce 1 saat yürüyüş ardından slim yapıyorum slim start ve burn yapaken mutlaka mümkünse önceden 10 dk felan yürüyüş yapın ama burn it up ı yaparken ayrıca yürüyüşe gerek yok ölçülerimi başlamadan önce almıştım sizlere 6 haftada ne kadar inceldiğimi yazarım defterime bakınca ancak şunuda söyleyim verilmesi gereken kilo ne kadar fazlaysa o kadar etkili oluyorr ama kilolar azaldıkça vermeside zorlaşıyorr...ben 86 kiloyla başladım leslie ye şuanda 64 kiloyummm inşallahh 55 olduğum günleride görürürümmmm...
herkese iyi akşmalrrr...
bu arada arkadaşlarr bu spor özellikle kalça ve bacaklarda çok etkili eğer benim gibi özellikle göbekte sorun varsa ayrıca hergün düzenli olarak slimin ardından sadece 50 tane mekik çekmenizi öneririrmmm.... herkese iyi gecelerrr...bollll azimlii günler...
canım çok güzel sonuçlar almışsın gerçekten ben de bir süre yaptım çok zor geldi heryerim tutuldu bıraktım şimdi tekrar başlamak çok zor geliyor ama yazdıklarını okuyunca tekrar gaza geldim inşallah bende başlarım güzel sonuçlar alırım :)
ben indiremedim
kızlar özelden flan yazar mısınız ben yapamadım paralı üyelik isteniyor
canım özelden mesaj yazdım bakarmısın?
ben okadar sey denedim bi türlü tam anlamiyla kilo veremedim, vücudum sikilasmasi gerekiyor, anladigim kadariyla bu slim in 6 vücudu sikilastirmaya yardimci
acaba rica etsem banada özelden atarmisin linki? bulamadim da
Merhaba canım
ben indirdim egzersizleri fakat yapma fırsatı bulamadım
1 haftadır nivea body dinamik sabahlar yaptım
o iyi gitti bittikten snra start it up yapayım dedim
aynı gün ard arda olmadı dayanamadım bıraktım
p.tesi günü sadece slim in 6 yaparak başlıyorum
gelişmeleri yazarım