Slim in 6

sitede yeniyim her yazınızı okudum süper biyer burasıı nolur bana da yardım edin arkadaşlarımla çok kalabalık bir grup olarak neredeyse okulun 4te1i bir tatil köyüne gidicez 10 nisansa erkek arkadaşımda var 1.68 boyunda 63.5 kiloyum kilolu sayılmam ama kilom var bacaklarım özellikle hem alt hem üst çok kalınlar çok kilo verince çirkin oluyorum ve bacaklarım yinede incelmiyor belim ince 1 ayda diyet ve sizin önerdiğiniz leslie ve slim in 6 hangisi daha iyi olur yada ikisini mi yapmalıyım nasıl bir diyet yapayım şok bir diyet mi yapmalıyım 54 kilo olmam gerek yani en az 8 kilo vermeliyim nolur yardım edinn önerilerde bulunun bu slim in 6 kaç kalori yaktırıyor günde kaç kalori almalıyım? nolur hemen cevap yazınnn

sitede yeniyim her yazınızı okudum süper biyer burasıı nolur bana da yardım edin arkadaşlarımla çok kalabalık bir grup olarak neredeyse okulun 4te1i bir tatil köyüne gidicez 10 nisansa erkek arkadaşımda var 1.68 boyunda 63.5 kiloyum kilolu sayılmam ama kilom var bacaklarım özellikle hem alt hem üst çok kalınlar çok kilo verince çirkin oluyorum ve bacaklarım yinede incelmiyor belim ince 1 ayda diyet ve sizin önerdiğiniz leslie ve slim in 6 hangisi daha iyi olur yada ikisini mi yapmalıyım nasıl bir diyet yapayım şok bir diyet mi yapmalıyım 54 kilo olmam gerek yani en az 8 kilo vermeliyim nolur yardım edinn önerilerde bulunun bu slim in 6 kaç kalori yaktırıyor günde kaç kalori almalıyım? nolur hemen cevap yazınnn

çok kiçlon yok dengeli beslenme ve spor ile gayet güzel olabilirsin önemli olan kilo değil aynaya baktığında kendini güzel görmen hemen yürüyüşlere başla bacakalr için yürüyüşten iyi bişey yok
leslie ile 1 hafta ısınma turları at derim şayet slim in 6 bayaaaa bir zor
şok diyet falan yapma fazlasıyla geri alırsın bol su yeşil çay abur cubur kalorili şeylerden uzak dur ve bunu yaşam tarzı yap ki geri alma :))))

kolay gelsin:90:

ben tek bişeyi anlamadım 5 tane video indirdim hangisini yapmam lazım..
sırasımı var.
nasıl bir programla uygulanıyor.

Selam kızlar ilk videoyu yaptım çok ter attım
bayağı etkili ama bi sorum var 2 bonus videoyu
ne zaman yapacağız?6 gün içinden bir günü seçip
yalnızca tek bonus videoyu mu yapmamız gerekiyor?

:KK66:

Ne zamandır hem kilo verdiren hem incelten hem de eğlenceli bir program arıyordum bir de zamanımı çok almayan tabi :) sonunda buldum.yapanlar çok memnun.
İlk defa yaptığımda 20 dk leslie ile ısınıp 25 dk lık program olan start it upı yaptım ve bir kaç gün boyunca heryerim ağırdı ne çok kası çalıştırmışım meğer :))) sonrada bilgisayarımda olan sorunlar yüzünden yapamadım ve dün akşam tekrar başladım.Isınmadan direkt start it up ile bakalım zamanla sonuçları göreceğiz.Şimdi gelelim programa;

Program üç ana egzersiz videosundan oluşuyor.
1. Start It Up,
2. Ramp It Up,
3. Burn It Up,
İki tanede bonus videosu var. Bunlarda Slim & 6 Pack (karın egzersizleri) ve Slim & Limber (Streching egzersizleri)
Programı iki şekilde uygulayabiliyormuşuz.
Birinci seçenekte ilk 2 hafta birinci video, sonraki 2 hafta ikinci video ve son iki hafta üçüncü video.
Diğer seçenekte ilk hafta birinci video, sonraki 2 hafta ikinci video ve son üç hafta üçüncü video.

Programı tıpkı callanetics de olduğu gibi 6 gün yapıp bir gün ara vererek uyguluyoruz.Bonus videolarınıda istediğiniz zaman uyguluyabiliyorsunuz.

Video linkleri için google'a slim in 6 yazıp çıkan sonuçlarda indireceğiniz linkleri bulacaksınız burdan link vermek yasak malesef :KK43:

Herkese kolay gelsinkaydirigubbakcemile2:teytey:

burda açıklamıştım şimdi bende ney nasıl oluyor hatırlamıyorum yapan varsa yardımcı olur yoksa netten araştıralım bayanlarrrr

:KK66:

burda açıklamıştım şimdi bende ney nasıl oluyor hatırlamıyorum yapan varsa yardımcı olur yoksa netten araştıralım bayanlarrrr

teşekkürler ben bu mesajı neden görmedim acaba
bonus bonus dedikleriniz onlarmıymış
ben 1. seçeneği tercih ederim galiba..vücudu bir anda yormamak lazım diye düşünüyorum.tabi önce doğum yapayım ondan sonra:KK1:

teşekkürler ben bu mesajı neden görmedim acaba
bonus bonus dedikleriniz onlarmıymış
ben 1. seçeneği tercih ederim galiba..vücudu bir anda yormamak lazım diye düşünüyorum.tabi önce doğum yapayım ondan sonra:KK1:

doğumdn sonra doktorun izni ile başlaman lazım bu spor öle böle değil ertesi günü ayakları et kesiği oluyor çok fena geçmişi oku halimizi anlarsın kesin işe yarar ama yapabilene :):KK52:

doğumdn sonra doktorun izni ile başlaman lazım bu spor öle böle değil ertesi günü ayakları et kesiği oluyor çok fena geçmişi oku halimizi anlarsın kesin işe yarar ama yapabilene :):KK52:

tabi normal doğum yapmam lazım..sezeryan olursa uzun süre beklemek gerekir.
ilkinde 10 günlükken mekik çekmeye başlamıştım:KK52:

çok kiçlon yok dengeli beslenme ve spor ile gayet güzel olabilirsin önemli olan kilo değil aynaya baktığında kendini güzel görmen hemen yürüyüşlere başla bacakalr için yürüyüşten iyi bişey yok
leslie ile 1 hafta ısınma turları at derim şayet slim in 6 bayaaaa bir zor
şok diyet falan yapma fazlasıyla geri alırsın bol su yeşil çay abur cubur kalorili şeylerden uzak dur ve bunu yaşam tarzı yap ki geri alma :))))

kolay gelsin:90:

cevabın içn cok tşekkür ederim:) geç oldu sınavım vardı kusura bakma:KK43: hemen başlıycam leslieye faydalı olcağından eminimm :)

tabi normal doğum yapmam lazım..sezeryan olursa uzun süre beklemek gerekir.
ilkinde 10 günlükken mekik çekmeye başlamıştım:KK52:
oooo 10 günlük haaaa :))))) süpersin canım :)
ben de bunu 1 hafta yaptım ama o 1 hafta katır tepmiş gibi gezdim...:KK37:
hehe bu kiloları alıyoruzda vermek için neler çekiyoruz yaa poffff
cevabın içn cok tşekkür ederim:) geç oldu sınavım vardı kusura bakma:KK43: hemen başlıycam leslieye faydalı olcağından eminimm :)

ne demek canım yardımcı olabildiysem ne ala :)

bende iki gün üst üste yaptım hatta bugünde yapacağım
sanki üst bacaklarım kesiliyor :90:

nolur biri bana özelden msj atsın video indiremiyorum hangi sayfadan indirdiysem çalışmıyor :S

henüz ilk videoyu yapıyorum
2 hafta olacak kesinlikle işe yarıyor
tavsiye ederim
2.video daha zor ,3 daha da zor :KK24:

2 gündür yapıyorum ama ham vücutlar için çok zor ya. Bacaklarım kalçam çok ağrıyor iki gündür, merdivenlerden inip-çıkmak işgence gibi.

Ne zamandır hem kilo verdiren hem incelten hem de eğlenceli bir program arıyordum bir de zamanımı çok almayan tabi :) sonunda buldum.yapanlar çok memnun.
İlk defa yaptığımda 20 dk leslie ile ısınıp 25 dk lık program olan start it upı yaptım ve bir kaç gün boyunca heryerim ağırdı ne çok kası çalıştırmışım meğer :))) sonrada bilgisayarımda olan sorunlar yüzünden yapamadım ve dün akşam tekrar başladım.Isınmadan direkt start it up ile bakalım zamanla sonuçları göreceğiz.Şimdi gelelim programa;

Program üç ana egzersiz videosundan oluşuyor.
1. Start It Up,
2. Ramp It Up,
3. Burn It Up,
İki tanede bonus videosu var. Bunlarda Slim & 6 Pack (karın egzersizleri) ve Slim & Limber (Streching egzersizleri)
Programı iki şekilde uygulayabiliyormuşuz.
Birinci seçenekte ilk 2 hafta birinci video, sonraki 2 hafta ikinci video ve son iki hafta üçüncü video.
Diğer seçenekte ilk hafta birinci video, sonraki 2 hafta ikinci video ve son üç hafta üçüncü video.

Programı tıpkı callanetics de olduğu gibi 6 gün yapıp bir gün ara vererek uyguluyoruz.Bonus videolarınıda istediğiniz zaman uyguluyabiliyorsunuz.

Video linkleri için google'a slim in 6 yazıp çıkan sonuçlarda indireceğiniz linkleri bulacaksınız burdan link vermek yasak malesef :KK43:

Herkese kolay gelsinkaydirigubbakcemile2:teytey:

merhaba magrenta,

nasilsin iyimisin, ya bu paylasimin gercekten cok güzel, simdi google´da buldum izledim ve hosuma gitti acikcasi, bol hareketli falan.. sana soracagim su, sen yapmaya basladim demistin, peki faydasini gördün mü? Kisaca bir geri yazarsan sevinirim.

Ben cumartesi günü pilates yapmaya basladim, hafif göbegim var eritmek icin, bakalim faydasini görecekmiyim... insallah faydali olur ya...
nedir bizi bu kadinlarin kilolardan cektigi :-))

herkese saglikli günler diliyorum...

2 gündür yapıyorum da dizlerimin üstü bacak kısmım çok kötü oldu 6 güne devam etsem bişey olur mu acaba. Merdiven inip çıkarken çok ağrıyor ama acayipte ter atıyorum.

arkadaşlar ben slim in 6 da 6 haftayı bitirdim(arada yapmadığım zamanlar oldu),gerçekten çok etkli video yapmanızı tavsiye ederim,ilk başta zorluyor ,hatta ilk yaptığımda ben çok kötü olmuştum bacaklarım tutmamıştı,nasıl bir insan yapabilir bunu demiştim,ama inanın şimdi o kadar kolay geliyor ki arada bir-iki hafta atladığım tam yapmadığım için 2 hafta daha devam edeceğim,yeni başlayacak olan arkadaşlara tavsiyem gerçekten etkili,pes etmeyin zamanla alışıyorsunuz bir de asla ısınmadan yapmayın en azından slime geçmeden önce 2 millik leslie ile bir yürüyüş yaptıktan sonra başlayın,ve slimin yeni serisini indirin eskisine göre gerçekten çok kolay,bir de slim limber (esneme) videosunu yapmayı sakın ihmal etmeyin,eğer yapmazsanız ağrınız olur,bir de başta ham olacağınız için de ağrı muhakkak olacaktır ama 4-5 gün sürüyor genelde,ben bu süre boyunca 10 kilo verdim tabi diyet te yaparak,gözünüz korkmasın slim zor değil.

Son düzenleme:
X