rukiyecim hergün olmasada 2 günde bir yapmanında faydası olur hızlı değil ama gendede olur diye düşünüyorum ben aynı zmanda tibet hareketlerine başladım dün slimi yapamadım bakalım hem tibet hem arada slim nasıl etki edicek :)
merhaba yengeç :) çok zorlayıcı yalnız 2.si start it up kadar zorlamıyormuş diye okumuştum bence start it upı rahat yapabilene kadar diğerine geçmemek lazım :)
ben tibet hareketlerini yapıyorum bir ara slimide araya sokucam inşallah
sakın bırakma tekrar başlanmıyor malesef
Yapabildiğim kadar yapıcam. Sevdim ama bunu hem baya zorluyo hemde
Çok ter attırıyo.
Bende sevdim valla sürekli hareket halinde olmak güzel callanda çok sıkılmıştım leslie de çok konuşuo sıkıyo bi yerden sonra :)))
yaaa kesinlikle slim 6 sıkıcı bi yerden sonra..bnm 7.günüm olcak ara vericem sonra bi gün ama bişey hissetmiorumm incelme fln=Ss bu hareket bacaklara etki edermi?kas yapmaması lazım..bacaklara etki edecek en önemli egzersiz nedir bilen uygulayan ve sonuc alan varmı arkadaslar??
yaaa kesinlikle slim 6 sıkıcı bi yerden sonra..bnm 7.günüm olcak ara vericem sonra bi gün ama bişey hissetmiorumm incelme fln=Ss bu hareket bacaklara etki edermi?kas yapmaması lazım..bacaklara etki edecek en önemli egzersiz nedir bilen uygulayan ve sonuc alan varmı arkadaslar??
rukiyecim inşallah zamanla yoluna girer de daha çok faydasını görürsün bende haftaya tekrar başlayabilirim tibeti hergün yapıyorum onu sabaha akşama slimi yapıcam ama vücutu ısıtmak lazım belki önce leslie yaaprım bi süre :)bence bu proğram bacaklar için mükemmel denemeye devam et.hangi spor olursa olsun en az 3 hafta yapılmalı ama bunda daha erken sonuç alırsın.6 gün yapıp bir gün ara vermekte çok önemli.magrentaya katılıyorum insanın sıkılmaya vakti olmuyo.sakın bırakma ben tam yapamadığım halde faydasını gördüm.
hehe ilk yağptığımda 4 gün 2. yaptığımda da 2-3 gün senin gibi olmuştum merdiven inmek tam bir kabus oluyordu eee yan gelip yatınca böyle oluo :) yılmak yokkkkHayır hayır bu kadar hamlamış olamaz vüccudum. guclubacismile
Bacaklarım felaket acıyo ya zor yürüyom resmen
Etki görmeyen arkadaşlar biraz sabır derim bu kadar harakete etki görmemek imkansız gibi.
Ben 2 hafta once yaptım ama ınanılmaz bacaklarım et kestı merdıven ınıp cıkamadım . boyle olmaması ıcın ne yapmalıyız ben sımdı leslıe yapıyorum .Vucudum hamlıgını gıdersin slim in 6 ya baslıyacagım .
Magrenta, arkadaşım ben tibet hareketlerini tam 1 ay yaptım ve göğüslerimde büyümeye sebep oldu.Göğüslerim zaten biraz büyüktü,daha da büyümesin diye bırakmak zorunda kaldım.Senin de böyle bir sorunun varsa uyarmak istedim.Ben de burda okuduktan sonra slim in 6 ya dün başladım.Bugün bacaklarım çok fena ağrıyor.Ama yılmak yok.Yapıp sonuçlarını görmek istiyorum.Yalnız size bir sorum olacak.Slim in 6 egzersizleri de göğüste büyümeye neden oluyormu?Yapan arkadaşlar cevaplandırırsa çok memnun olurum.
Teşekkür ederim cevabın için.Birşey daha sormak istiyorum sana.Bu start it up hareketlerini 1 hafta yapıp 2.kısıma mı geçiyim yoksa 2 hafta yapıp da mı geçiyim.İki şekilde oluyormuş ya.Birde eğer sadece 1 hafta yaparsam, 6 gün yapıp 1 gün ara verilecek ya 6 gün yapıp 1 gün ara verip sonra 2.kısma mı geçilecek.
bence bacaklara etki edicek en güzel programlardan birisi ayrıca sıkılmaya vaktin olmuyor hiç duramıyorsun çünkü 1 haftada etki beklemek hayal gibi geliyor bana bence hayatımızda spor olmalı etkili sonuç için düzenli yapmalıyız :)))
senin istediğin bacakların şekillenmesi incelmesimi kilo vermek mi?
calanetics yapabilirsin ben bi faydasını görmedim ama görenler çoğunlukta :)
evt benm bacaklarım biraz kalın iç kısımlar yağlı mesela..hergün pilates ve slim6 yapıorum..mesela leslie eglenceli ama slimden aynı tadı almıorum ama bacaklarma yararı olcagı kesn:))ben bacagımın incelip şekillnmesini istiyorum cnm yaaa :S:S