Slim in 6

Arkadaşlar ben de bu hareketlere başladım.6 gün start it up yaptım.1 gün ara verdim.2 gündür de ramp it up yapıyorum.Ramp it up bayağı insanı zorluyor.Ama alışıyorsun.Ancak bu sabah aç karnına tartıldım bir gram bile kilo vermemişim.66 kiloyum.60'a düşmek istiyorum.5-6 kilo vermek istiyorum.Ama aynaya baktığımda vücudumda biraz şekillenme ve incelme var.Sanki biraz zayıflamış gibi görünüyorum ama hiç kilo vermemişim.Acaba bu hareketlerle ne zaman kilo vermeye başlanılıyor.Ben bu ramp it up kısmını da 1 hafta yapıp 3. kısma geçeceğim.

Arkadaşlar ben de bu hareketlere başladım.6 gün start it up yaptım.1 gün ara verdim.2 gündür de ramp it up yapıyorum.Ramp it up bayağı insanı zorluyor.Ama alışıyorsun.Ancak bu sabah aç karnına tartıldım bir gram bile kilo vermemişim.66 kiloyum.60'a düşmek istiyorum.5-6 kilo vermek istiyorum.Ama aynaya baktığımda vücudumda biraz şekillenme ve incelme var.Sanki biraz zayıflamış gibi görünüyorum ama hiç kilo vermemişim.Acaba bu hareketlerle ne zaman kilo vermeye başlanılıyor.Ben bu ramp it up kısmını da 1 hafta yapıp 3. kısma geçeceğim.

selam edasu devam etmene sevindim ama bence yanlış yapıyorsun eğer spora alışık bir bünyen varsa ilkini 1 haftada geçebilirsin ama ikincisini en az 2 hafta yapman lazım ne kadar çabuk sona geçsem o kadar çabuk kilo veririm diye düşünüyorsan yanılıyorsun
bence slime başlamadn önce 30-45 dk belki bir saat orta hızda bişiler yap vücudun ısınsın kalori yakmaya başlasın ondan sonra slime geç kilo vermen daha kolay olacaktır birde diyet yaparan hem kilo verip hem incelmiş olursun :)))

Kızlar nasıl gidiyor yapanlardan yorum bekliyorum bir de ben başlasam süper olucak bir tek tibet hareketlerini yapıyorum onu düzene koyabildim neyseki sırada sporu yerine koymak kaldı :)

arkadaşlar bu hareketleri yapan yokmu?motivasyon olmayınca olmuyo.hergün bi saat belirleyip yapsak birbirimize destek olsak.

sistem geri yüklendi bizimde yazışmalar gitti :KK43:

ben bişey yapmıyorum bu ara sadece tibet dün 10a başladım allahım ne zormuşş :)

GOM player indirin görüntü yoksa... media playeri Codec eklemek gerekiyor... onu da arada bir güncellemek lazım... ama GOM player rahat... kullanımı kolay...

tekrardan başlıyorum slim in 6 ya evet daha öncede başlamıştım ama bıraktım :kedi:
Bu sefer kararlıyım Ranp it up 'dan başladım. guclubacismile

bende başalrım inşallah beni yerden yere vurunca bidaha gözüm korkmuştu inşallah sen devam edersin bize gaz verirsin canım

valla ben pek bir hevesle indirdim ama daha önce spor yapmayan birini çok zorluyor öncesinde walk at home yapıp biraz harekete alışmam lazım diye düşünüyorum ama düşüncede kalıyooo :KK43:

senin nasıl gidiyor?

valla ben pek bir hevesle indirdim ama daha önce spor yapmayan birini çok zorluyor öncesinde walk at home yapıp biraz harekete alışmam lazım diye düşünüyorum ama düşüncede kalıyooo :KK43:

senin nasıl gidiyor?

Şimdilik gayet iyi gidiyo dün burn it up yapıyım dedim ilk 15 dk sında pestilim çıktı kafamçokkarıştı
Ama bırakmadım. Acayip çalıştırıyo vücudu özelliklede alt bölgeyiiisositososito
ağrı felan olmadı çok şükür alıştı vücudumm artık.kaydirigubbakcemile2

Şimdilik gayet iyi gidiyo dün burn it up yapıyım dedim ilk 15 dk sında pestilim çıktı kafamçokkarıştı
Ama bırakmadım. Acayip çalıştırıyo vücudu özelliklede alt bölgeyiiisositososito
ağrı felan olmadı çok şükür alıştı vücudumm artık.kaydirigubbakcemile2

süper canım yaaaaa sakın bırakma yapmaya devam et burayada yaz gelişmeleri bende başlamak istiyorum belki gaza gelirimde başlarım :):teytey:

X