- 11 Aralık 2021
- 107
- 44
- 26
Şuan nerede ne yapıyorsun acaba91 doğumluyum, 4 ay sonra 27 olucam yani^^
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan nerede ne yapıyorsun acaba91 doğumluyum, 4 ay sonra 27 olucam yani^^
Canım bonusumm çok teşekkür ederim
Squat yaptıgı poposu, bakım yaptıgı ellerı tırnakları cok güzel taş gibi hatun oldu. Dil dile değe değe yabancı dili de çook iyi gelişti manitleri hepp yabancı seçti. Çeşitli işlere girdi çıktı. Vize sorunu olmayan bir çok ülkeye gitti. Benimle evlen dedim kabul etmedi çünkü cok sevgi dolu bi ilişkisi var, enişte Türkiye'ye yerleşti ev bark oluyorlar gözümün içine baka baka yengeçi cok seviyorum.Böyle pat diye bitmemeliydi... Şu an ne iş yapıyorsunuz, mutlu musunuz, bir şeyler düzene girdi mi, İngilizce ne alemde...? :)) Merakla bekliyorum. yenGEnC
merhaba minik pandaBöyle pat diye bitmemeliydi... Şu an ne iş yapıyorsunuz, mutlu musunuz, bir şeyler düzene girdi mi, İngilizce ne alemde...? :)) Merakla bekliyorum. yenGEnC
9) DEVAM EDİYOR! seni yoran, geriye çeken insanlarla fazla görüşme. Çok gezen-cok okuyan- hiç yoktan bir konuda ilham alabileceğin insanlarla tanış
artik insanlar bana guzel etkinlikleri haber verip, davet ediyor :) son yıllarda sezonda ayda 2-3 tiyatroya/baleye gider oldum. mutluyumAyrica yüzyıllardır bütün arkadaşlarıma tiyatro biletlerini,opera biletlerini vs ben alıyorum, bütün ilginç planları ben yapıyorum ama kimse bana. 'matruska,bak çok seversin şöyle bir etkinlik varmiş' demiyor
o kadar mutluydum ki, hem hayatlara dokunuyordum, hem cocuklarlaydim, hem is arkadaslarima bayiliyordum, hem maasim cok guzeldi. ama evrene mesajimi yanlis vermisim, proje demisim :) proje tarihi bitince isim de bitti. simdi yine issizimBence çok güzel bir proje,zaten bu tarz konular hep ilgimi çekmiştir,inşallah okulum bitince bu veya benzer bir projede çalışırım..
yaaa cok teşekkür ederim.harikasın yengeç
bu gece istanbula geliyorum
bisiklet rotandaki börekçide boğaza karşı börek yiyeceğim sayende yarın
çünkü tüm sayfaları okudum
hayatın boyunca mutluluklar diliyorum
Oturmuş tüm seferleri sıra sıra koymuş ya sen melek misin ama gözüküyorsunyaaa cok teşekkür ederim.
sanırım çengelkoy borekcisisinden alip tarihi çınaralti'da oturacaksin. afiyet olsun şimdiden umarim denize nazir masalardan birini kaparsin
(hurma6 kafe kapandi ama malesef)
eger bisikletsizsem çengelkoye gitmek icin vapur saatlerini takip ediyorum. çünkü cirkin bir trafigi var. su bolgelere yakinsan bence sen de atla vapura, keyifle git hemen iskelenin orada zaten cay bahçesi Eki Görüntüle 3471471 Eki Görüntüle 3471470 Eki Görüntüle 3471472
simdiden iyi eglenceler diliyorummm
marmara üniversitesinden taksiyle geçicemyaaa cok teşekkür ederim.
sanırım çengelkoy borekcisisinden alip tarihi çınaralti'da oturacaksin. afiyet olsun şimdiden umarim denize nazir masalardan birini kaparsin
(hurma6 kafe kapandi ama malesef)
eger bisikletsizsem çengelkoye gitmek icin vapur saatlerini takip ediyorum. çünkü cirkin bir trafigi var. su bolgelere yakinsan bence sen de atla vapura, keyifle git hemen iskelenin orada zaten cay bahçesi Eki Görüntüle 3471471 Eki Görüntüle 3471470 Eki Görüntüle 3471472
simdiden iyi eglenceler diliyorummm
şaşırma yamarmara üniversitesinden taksiyle geçicem
500 lirayı geçer mi
hic taksiye binmem, öyle bir aliskanligim yoktur:)marmara üniversitesinden taksiyle geçicem
500 lirayı geçer mi
yok ya değilim bildigim yerden geldi, gönderdim öyle:)Oturmuş tüm seferleri sıra sıra koymuş ya sen melek misin ama gözüküyorsun
cok gezince zengin saniyorlar ama tam tersi. genelde insanlarin ucuza seyahat planlamalarina yardim ediyorum Kkda. son gittigim iki ülkeye (orta asyada) 3500 tl bilet bulmustum gidiş ve gelis toplam. genelde az parayla ya da az yabanci dille yurtdisina cikmaya cekinenleri gaza getiririm:)))Selamlar
Bu topik hortlayınca şöyle bir göz gezdirip sonra müsait bir zamanımda oturup okumaya karar verdim…
Şimdi kahvemi alıp okudum
Üye olup kendi konumu açmadan önce uzaktan, konularımı açtıktan sonra da giriş yapmayıp takip ediyordum…
Sizin yorumlarınızı çok gördüm…
Aklımda “zengin gezmeyi özgürlüğü bireyselliği seven karışık ilişkileri olan” biri olarak kalmıştınız.
Şimdi aktif üye olarak sizin yorumlarınızı çok sever biri olarak bu topiği okuyup çok heyecanladığımı söylemek istiyorum
Kendimden parçalar gördüm, eksikliklerimin size ne kadar yakıştığını ve mücadeleci ruhunuzu görmüş oldum…
Oysa diğer insanlardan çok uzak tutabileceğim bir hayat yerine herkesten bir parça taşıdığınız insanların kolaylığa kaçıp tercih ettiği şeyleri siz çabalayarak yapmışsınız…
Neye göre kafamda “zengin” izlenimi oluştu tam hatırlamamakla beraber sanki gezdiğiniz yerlere örneklere denk gelince kendi paranızı kazanmak için binbir mücadele verip, birikim yaptığınızı değil de babadan zengin olduğunuzu düşündüm
Dil öğrenme mücadelenize aşık oldum, bekarken imkanım varken yapmadığım şeyleri bugün eş kişisiyle yapıyor olmam sizin tek başınıza rahatça özgürce ülke ülke gezdiğiniz gerçeğine olan imrenişimi değiştirmiyor
Haftada iki gun dişlerimi hindistancevizi yağı ve zerdeçal ile fircalayacagim
İşe yarıyor mu hâlâ yapıyor musunuz?
neyse son travmam da Arap sevgilimin benim İngilizcemden ümidi kesip büyük bir hızla Türkçe öğrenmesiydi :)
En çok güldüğüm kısım
Belki bu ağırlık kaldırma hikayesinden sonra daha güçlü ve fit kollara sahip olurum.
Kollarım vermiş olduğum kilolardan dolayı güçsüz ve sarkık sizde ile yaradı mı?
Pozitif düşünmeye cidden inanıyorum, çünkü neyi gerçekten istediysem ve kesin olacak gibi davrandiysam bir şekilde oldu.
Demişsiniz an itibariyle mottom ilan ediyor, kendime telkinlerde bulunmaya başlıyorum haddi bakalım
Egodan gösterişten kendi çabanızla bir şeyler yaptığınız, negatifliği uzak tutup pozitifler büründüğünüz hayatınızda mutluluklar diliyorum
Son olarak umarım bu topiğe çok ağırlık verirsiniz çok ister çok mutlu olurum…
yok ya değilim bildigim yerden geldi, gönderdim öyle:)
cok gezince zengin saniyorlar ama tam tersi. genelde insanlarin ucuza seyahat planlamalarina yardim ediyorum Kkda. son gittigim iki ülkeye (orta asyada) 3500 tl bilet bulmustum gidiş ve gelis toplam. genelde az parayla ya da az yabanci dille yurtdisina cikmaya cekinenleri gaza getiririm:)))
gidince sarabimi peynirimi marketten alir manzarali yerde piknik yapar icerim falan :) ya da meshur yemekleri yerim ama arada marketten manti alir aksam yemegine onu haslarim sicak suyla.
hatta şöyle bir resmim vardiEki Görüntüle 3471482
Cannes sehri zengin sehri oldugu icin cok pahaliydi, bir kuru sandvice 10 euro vermek istemediğim icin teee istanbulda şok'tan alip cantama attigim yaprak sarmayi afiyetle yiyip halk plajında yüzüp günü cok az bir parayla kapatmistim
evet ama cadirim var benim. ulke ici de uygun sayılır yani. mesela gecenlerde perseid meteor yagmurunu izlemeye iznik'e gittim. hemen gölün kenarında, insandan uzak bir yerde iki gece konakladim. yolu, yanimda getirdigim yemekleri saymazsak sifir tl ile günü kapattim.Harikasın
Demekki böylesi de olabiliyormuş…
Zaten şu an ülke içinde gezmektense yurtdışı daha tercih edilir durumda maalesef…
harika, eglenmenize cok sevindim kuzguncuk onerebilirim. kuzguncuk istanbulda sokak kültürünün hala yasandigi cok tatli bir mahalledir. ekmek teknesi, perihan abla falan hep burada cekilmis. ben enerjisini cok seviyorum.görev tamamlandı
börekçiye niyet midyeciye kısmet oldu ama kızım midye canavarı
haftaya salı için bir rota lazım şimdi
anadolu yakası için
çengelköyden üsküdara biraz yürüdük biraz araca bindik kuzguncuğa da uğradık ama ayrıntılı gezmedikharika, eglenmenize cok sevindim kuzguncuk onerebilirim. kuzguncuk istanbulda sokak kültürünün hala yasandigi cok tatli bir mahalledir. ekmek teknesi, perihan abla falan hep burada cekilmis. ben enerjisini cok seviyorum.
nail kitabevi var mesela. oranin harika cocuk kitaplari var. iceride pencere kenarina oturup kizinizla alacak kitaplari secebilirsiniz. kahve satisi var alt katta kahvenizi icebilirsiniz. Eki Görüntüle 3472112 bostani var, siz dinlenirken kiziniz parkta takilabilir. denk gelirseniz kilisenini gezebilirsiniz.
vapurla gelebilirsiniz gecen sefer paylastigim siteden. ya da uskudardan sahilden yuruyerek 1,5 kilometre.
uskudardan buraya yürürken arada blue diye çok şik bir arap lokantasi var. manzarasi da cok guzel orada falafel tabagi yerdim, asiri lezzetliydi. ama sonra yersiz zamlar yaptılar, kendime baska falafelci buldum artik gitmiyorum:) yol ustunde fethipaşa korusu var. küçük, bol merdivenli ama yesil, guzel manzarali ve ekonomik bir yer. sehir tiyatrolari tekel sahnesi de yakininda, genelde oyun cikisi kuzguncuga ugrarim. ama simdi sezon degil. onun disinda nakkaştepe millet bahcesi de yakinda. gelen kitle biraz muhafazakar ama zipline falan var cocuklar icin. keyifli bir yer.
onun disinda beylerbeyi sarayini da keyifle gezebilirsiniz. rehber eşliğinde geziliyor.