★★★Slim in 6 / 6 haftada incelmek isteyenler★★★

Selam kizlar bende dun aksam level 1 i yaptim karin hareketlerini ekleyemedim. Bi haber vereyim dedim gorusuruz

Benim her yerim çook ağrıyor. Pes etmiyorum ama nasıl devam edeceğim bilmiyorum :KK43:

Kızlar bende dun level 1 i yaptm misafirlerin var ondan kârını yapamadm bugün inş eklerin karnm ve üst bacakların bugün sizin sizim sizliyor :KK70:
senin ölçülerin yok yazdığım msjı ben mi atladım özelden bana msj atarmısın ölçülerini?

iyi akşamlar kızlar daha işten çıkamadım ofisteyim :/ bugünün spor yapan listesini biriniz yazabilir mi bana özel msja. :/ öpüyorum hepinizi sakın ama sakın aksatmayın sporumuzu. yarın kontrol etcem kaytaranın burnundan getiririm dünyayı ona göre:)

Kızlar bende başlıcam ve buraya yazarak daha motive olurum tabi kabul ederseniz :) slim in 6i daha önce 2 hafta boyunca yapmıştım ve gerçekten hayatımda en uzun aksatmadan yaptığım spordu o yüzden şuandada araştırmalarım sonucu tekrar başlamaya karar verdim ve bence 2 3 gün zorlansak bile 4.gün vücudumuz hemen alışıyor yalnız bendeki videolar eski videolar heralde aynı hareketler ama mesela 1.videoda burda dumbella çalışmış bendekinde 2.de dumbella geçiyo heralde benimkiler eski versiyon vee en kısa zamanda ölçülerimi alıp yarın başlıyorum inşallah :)

Buna başlamak istiyorum. Nasıl yapacağımı bilmiyorum. Indirme linki var mi verebileceğiniz? burn it up videosu internette yok.

X