Slim in 6

Valla uzun zaman olmuştu buraya girmeyeli hala sessiz :KK51: aslında çok işe yarar bir program ben tatil falan derken aksattım sonra bıraktım ama şimdi tekrar başlıyacağım Allah nasip ederse :) az bir süre yapmama rağmen sıkılaşmıştım..

Valla uzun zaman olmuştu buraya girmeyeli hala sessiz :KK51: aslında çok işe yarar bir program ben tatil falan derken aksattım sonra bıraktım ama şimdi tekrar başlıyacağım Allah nasip ederse :) az bir süre yapmama rağmen sıkılaşmıştım..
Aynen canım maalesef bu konuya ılgı yok bende tekrar yapmak ıstıorm suan yuruyus ve pılates yapıorum ama bundakı zevkı almıorum:)

Canım başlıyalım valla ben şimdi kendime takvim hazırlıyorum becerebilirsem çıkartıp duvara asıcam her gün yapınca tik atıcam belki böylece daha çok motive olurum

Aynen canım maalesef bu konuya ılgı yok bende tekrar yapmak ıstıorm suan yuruyus ve pılates yapıorum ama bundakı zevkı almıorum:)
canım ben diğer hafta sonuna başlamayı düşünüyorum eğer sende başlarsan, ben kendime takvim hazırladım gerçi biraz acemice oldu 1 günün yazısı karışmış birde october yazıyor en başta :KK48::KK48: ve son hafta bir aya sığmadı ama son hafta diye önemi yok hatta dur buraya koyuyum belki beğenip çıkartıp kullanan olur daha çok motive oluruz :)

Eklentiler

• CETVEL.jpg
    CETVEL.jpg
    160,6 KB · Görüntüleme: 207
canım ben diğer hafta sonuna başlamayı düşünüyorum eğer sende başlarsan, ben kendime takvim hazırladım gerçi biraz acemice oldu 1 günün yazısı karışmış birde october yazıyor en başta :KK48::KK48: ve son hafta bir aya sığmadı ama son hafta diye önemi yok hatta dur buraya koyuyum belki beğenip çıkartıp kullanan olur daha çok motive oluruz :)
Ayyy supersın canımm tamm aynı zamanda baslayalm elıne saglık hemen bakıcam bende buna uyaarım ☺️☺️

Merhabalar
Ben bir ara yapmıştım ama sonra bıraktım.
Yarın sabah tekrar başlayayım diye düşünüyorum.

Merhabalar
Ben bir ara yapmıştım ama sonra bıraktım.
Yarın sabah tekrar başlayayım diye düşünüyorum.
Başla başla çok güzel etki eden bir spor :)
Bende sözde bu hafta sonu başlıcaktım ama dün midemi bozmuşum kustum iğne oldum falan derken bugünde dinleniyorum artık iyileşince başlıcam..

bende başlamayı düşünüyorum ilk video 25 diğerleri neden fazla acaba burn 1 saat buldum hatta ben

X