nepertescim araştırdığım kadarıyla bu program start it upta daha çok kol ve bacak çalıştırıyormuş diğer 2 programında daha çok göbek hareketleri de varmış burda bi kaç hareket var göbek için birde bonus videosu var sadece göbek hareketi yapmak yeterli olmaz gibime geliyor bi süre ısınma hareketleri sonrasında göbek ve bel bölgesinde yoğunlaşman daha iyi olur bence
bunuda ya bu program ve göbek bel hareketi ile yada
leslie ile walk at home+göbek hareketleri ile yapabilirsin diye düşünüyorum :)
umarım yardımcı olabilmişimdir :)
dene bakalım bi süre canım nasıl olucak bir de bu videoda strart it uptra göbek harektleri var güzel bide yan taraflar için var genede bir indir bak derim ben :)teşekkür ederim.o zaman önce yürüyüş yapıp ardından bonus hareketlerini yapayım.callan artık etki etmiyor bana farklı bi egzersiz yapmam gerek
kızlar bende bir haftadır.leslie+call yapıyordum.
ama bu silimi duyuncxa aklım çelindi:) bugün leslie yapıp ardından silim yapcam.callı bırakıp.
bakalım memnun kalcam mı.durumdan haberdar ederim.
selammmm
callana mı başlıcaksın buna mı callan teyzemin sesini beğenmemişinP
açıkça anlattım canım o siteye üye olmadan indirebiliyorsun onu demek istediysen :)
hımmmm ay bitio canım beklicen valla başka nasıl var bilmiomBunu indiremedigim icin digerine basladim ama okudugun üzere yok canim, kadinin suratinda tek bir gülümseme yok. sinirlerimi gerdi.ben ra'dan bahsediyorum. indirme sinirini astim da. kaydirigubbakcemile2 neyse artik arastirmaya devam edeyim ben. :)
kızlar bugün 3. yaptım:))biraz daha iyiydi bugün:))