Slim in 6

teşekkür ederim.o zaman önce yürüyüş yapıp ardından bonus hareketlerini yapayım.callan artık etki etmiyor bana farklı bi egzersiz yapmam gerek

kızlar bende bir haftadır.leslie+call yapıyordum.
ama bu silimi duyuncxa aklım çelindi:) bugün leslie yapıp ardından silim yapcam.callı bırakıp.
bakalım memnun kalcam mı.durumdan haberdar ederim.

teşekkür ederim.o zaman önce yürüyüş yapıp ardından bonus hareketlerini yapayım.callan artık etki etmiyor bana farklı bi egzersiz yapmam gerek
dene bakalım bi süre canım nasıl olucak bir de bu videoda strart it uptra göbek harektleri var güzel bide yan taraflar için var genede bir indir bak derim ben :)
kızlar bende bir haftadır.leslie+call yapıyordum.
ama bu silimi duyuncxa aklım çelindi:) bugün leslie yapıp ardından silim yapcam.callı bırakıp.
bakalım memnun kalcam mı.durumdan haberdar ederim.

bende callı bıraktım malesef bende işe yaramadığını düşünüüyorum ((
bi türlü düzene sokamadım gerçekten çok zor hareketler gelişmeleri bekliyoruz canım kolay gelsin

kızlarrrrrrrrdelikafadulden
bu ne yaaaaaa-tatlicadiarzu-
silim 1 i yapmış bulunuyorum ve sanıorım ölüyorummmm
yahuuu 20 dk die sevinmiştim ne güzel çabuk bitcek falan dieee.yaww bi başladı kadın bi dk mola vermiom ula dedim noluozzzzdelikafadulden
bitirene kadar tabiri caizseee anammm ağladıısırnaşık şey
yahuu banamı çok zor geldi bu hareketker yoksa sizede geliomu
bide ben o otur kalk hareketlerinde onlarla bir sonuna kadar yapamadım.biyerde pes edip tıkanıp kaldım.
kollarımda iflas etti bi yerden soraaa.
ama deli giibi ter attım.yarında yapcam.kollarımdan şikayet ediodum.sanırım bu o işi çözecek.
anammmm benden bu kadar bugünlük ölüomm yafuuukafamçokkarıştı

hahaha psiqocum nasıl ama benden sana tavsiye esneme hareketleri yap yoksam yarına heryerin tutulmuş olur karın kaslarını dahi mahvetme özelliği var gülemiyosun hehe :)))
bugün bende tekrar başlıcam ikimizde bırakmayız umarım
Önden leslie yaptınmı ben 20 dk leslie yapıp buna geçiom ara veriom 1 dk bazen ve çok yoruyor
şu bacaklar açıp oturup kalkma hareketlerinde dizlere çok yüklenme popyu dışarı verip baskıyı orada hissetmek lazımmış yoksam dizde sorunoluyomuşşşş

magrenta bacım ölüom şuann.kız önce leslie yaptım ardından buna geçtimm.
ama dehşet işe yarıcak gibi.kolları falan eritir bu.
bi dergide görmüştüm bu oturma kalkma hereketi en iyi popo selülit hareketi diodu.
bak burdada hep o harekete yüklenilmiş.
tmm kuzum popoyu dışa çıkarırım.zati ben sonuna kadar yapamadım.o hareketi onlar 30 yaptıysa ben 20 yani öleee:))
bakalım yarın ne halde olcam.tutulcam mı:))

canım benim ilk başta çok yorma zaten kendini nefes alamıo insan bende hiç bu kadar terlediğimi hatırlamıyorum yaaa işe yarıcak bencede birazda yemeyi kesersek daha çabuk yarıcak
hareketlerde zaten hatun gösteriyor popo nasıl dışa doğru çıkıcak die ona dikkat et bende hepsini tamamlayamıyodum hadi bakalım inşallah 2 hafta yapabiliriz ne kadar yapsak o kadar kardır gerçi

valla psiqocum 2 hafta farkı görüyosunuz diodu herkes bence bu kadar mahvediyosa verdiriyordurda :)
özellikle bu programlar bittikten sonra baya fark ediyormuş çünkü heryerin çalışıo callanda ben bunu hissetmiyordum ama bundan seninde olduğun gibi mahvoldum heheh
deneyip görücez ben callan yaptım amma bişi olmadı sıra bunda

psiqocum bugün yaptınmı yapabilcek durumdamısın merak ettim :))
ben dün ütü yaptığım için yapamadım oysa hazır havalar serinken yapmak lazımdı

kuzum.ben yaptım bugünde.dünden çok hamlık olmadı.ummuduğum kadar acımadı.alışkınım ya ondan heralde.
ama bugün 2. yaptım.dünkinden dahada yoruldum.ve 2. yapınca daha çok acıdı bacaklarım.
yine önce leslie sora silim yaptım.
callı bıraktım şimdilik buna bi bakayım.call da çok sıkılaştırıo aslında beni ama.bu acaip terletio o yüzden 2 hafta silimi denicem.bide selülitler gider gibime gelio bu silimde.

psiqocum süpersin sakın bırakma ben işten güçten vakit bulamıyorum ki ((( bir türlü başlayamadım tekrar 2 günde bir yapmaya bile razıyım ne yapsan kar sonuçta süper çalıştırıyor heryeri :)))
bence çok etkili olucak heryeri süper çalıştırıyo çünkü

merhaba kizlar,

ben de denemek istiyorum. ama ********** olmadan indirebilecegim bir link varsa bana özel mesaj olarak gönderebilir misiniz lütfen? kaydirigubbakcemile2

selammmm
callana mı başlıcaksın buna mı callan teyzemin sesini beğenmemişin P
açıkça anlattım canım o siteye üye olmadan indirebiliyorsun onu demek istediysen :)

selammmm
callana mı başlıcaksın buna mı callan teyzemin sesini beğenmemişin P
açıkça anlattım canım o siteye üye olmadan indirebiliyorsun onu demek istediysen :)

Bunu indiremedigim icin digerine basladim ama okudugun üzere yok canim, kadinin suratinda tek bir gülümseme yok. sinirlerimi gerdi. ben ra'dan bahsediyorum. indirme sinirini astim da. kaydirigubbakcemile2 neyse artik arastirmaya devam edeyim ben. :)

hımmmm ay bitio canım beklicen valla başka nasıl var bilmiom ((
callan harbiden boktan sinir bozuo sürekli aynı ses tonu hehehe
kızlar bugün 3. yaptım:))biraz daha iyiydi bugün:))

psiqom seni kutluıyorum ve kendimi konuyu açan tembel teneke ilan ediommmmmmmm
darısı başıma bende başlarım inşallah P

yaa kızlar ne zor bu slim yaa..heryerim tutuldu:)))ve ve bu arada 2 hafta uygulayıp da kesin sonuc gören varmı?gerçi bn inanıyorum acayip terletiyo ve yoruo kesn ericek kalın kalın bacaklarrr=))

OOOO herkes başladı bi ben kemale eremedim yahuuuuu ((((
ben 2 gün yaptım sonra kaldı bi gün yaptım kaldı işten güçten tekrarı olmadı malesef bgün tekrar başlıcam inşallah birbirimize destek olalımm kızlarrr
seastarcım bende merak ediyorum kendim uygulayıp görmek isterdim açıkçası :))) ama mümkün olmadı çok zor valla vücut hammm

psiqocum naber canım görüşmeyeli? durumlar nasıl?

bende başlıyorum ertesi gün bişey çıkıyo yapamıyorum.aslında yapabilsek çok etkili ama hemen faydasını görüyosun.mükemmel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…