Tatlım metre var mı evde varsa ıp ıle olc ıpı metreyle olc sonrada=) yada en kotu ıhtımalle ıpı cetvelle olc bıraz ugrastuırıcı olacak ama. yada yarın mezura alma yolu gozukuyor=)
Canım iple olc sonra cetvelle olcersin olmaz mi :) Kırtasiye cetveli vardır her evde 30 cm olanindan :)
Bunnyoga sorunu çalıyorum kusruma bakma :) Canım ayni videoyu tekrar yapma. Yürüyüş yap, koş başka bir egzersiz yap. Nedeni de şu etki görmek istiyorsan kardiyo ekle programına hem eklemlerine gereğinden fazla yük yüklenmemiş hem de kendini boşa yormamis olursun :) Debbie zıplama, jogging gibi hareketler içermiyor ama bir sürü dize yük bindiren hareket var bu yüzden günde iki kere yapman hem seni yorar hem de kardiyo eklendiğinde alacağın verimden çok daha azını almana neden olur. Bu yüzden eğer vaktin varsa haftada en az iki-üç kere kardiyo egzersiz ekle hem sen de fark edeceksin ki program vucuduna çok daha fazla etki edecek :)
Kızlar size yazdıktan sonra bnmde aklıma aynı fikir geldi ve hemen harekete geçtim. Ölçülerimi aldım birde ne göreyim sonuç lar çok fena. Anladım ki bnm gerçekten çok sıkı ve düzenli spor yapmam gerekiyor.((
Neyse yapcaz artık mecbur.
Ve olculerimi yazayım hemen:
Kilo:91
Boy: 1.67
Gögüs:130
Bel: 120
Göbek:125
Kalça:132
Basen:129
Sol bacak: 57
Sağ bacak: 63
(((( çok fena yahu...
Neyse umarım eksik bir ölçü kalmamıştır.
Bel ölçüsünü unutmuşum hemen ekledim:)
Son düzenleme: