Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
supersinde sen zaten 60 kg dan az degilmisin yahuuDun kendime metrodan atlama ipi ve mekik aleti aldım baya hevesliyim inşallah
Sabah 7 de kalktım arhanla eşim uyurken yarım saat yuruyup geldim çayı koydum demleneme kadar bu arada mekik çektim.
1 surahi suya 1 limon sıkıyorum sabah aç karna ve gun içerisinde içiyorum
Sabah 8.30 da
1yumurta
Az peynir
3 zeytin
Çok az ekmek
2 bardak şekersiz çay içtim
Şimdi evi supurum special k yicem ara oğunde de şekersiz kahveyle kavrulmamış k.yemiş akşama kuru fasulye yapıcam inşallah
Bide 100 ip atlama bugunku hedef
boyun kac64.8 guncel foto ekleyemedim yine![]()
Ahhh nerdesupersinde sen zaten 60 kg dan az degilmisin yahuu
1.65 canımboyun kac
cok daha zayif duruyosun ama
3 kilo daha verip sizi catlatmazsam heheheHadi kızlar bu topic uçsun artıkkkk@ipah2016
Nego
minione @Lokumcukk @safransari @mhulyak @bestemeste
bitoss
hihami
Pinking Tree
siz dışarı heheeehee
Şaka şaka muhabbetiniz yeter
Nasıl olacak o3 kilo daha verip sizi catlatmazsam hehehe
Kusarak![]()
Ayy demi unutmuşuz hamileliğiKusarak![]()
ayy supersin canmm maşallahBen de lohusalığımda aldığım tüm kgleri verdim ve hamileliğimde hiç kg almadım:)) herkes şaşırıyor ama zaten maksimumla hamile kalmıştım:)) inş bu lohusalığımda çıldırmam heheheh
Ooo çok iyi canım noluyosa lohusalikta oluyo zaten an dikkat bu sefer :))Ben de lohusalığımda aldığım tüm kgleri verdim ve hamileliğimde hiç kg almadım:)) herkes şaşırıyor ama zaten maksimumla hamile kalmıştım:)) inş bu lohusalığımda çıldırmam heheheh
vermeyi umut ediyorum ama midemin yanmasından deli gibi yedim 1 hafta daha istahim da kesilmedi azcık kesilse diye bakıyorum çınarda 3 kilo vermiştim ben de ilk bunda da 3 versem 60 olurum ohhhAyy demi unutmuşuz hamileliği
2 kilo vermiştim bende 57 dim ahhhh
ayy supersin canmm maşallah