Slim in 6

selam kustinoro,
tavsiyelerin icin sagolasin. Gercekten denemek ve pes etmemek lazim. Bende bir baslayayim helede.. Sen sey yazmissin, Slim´in yeni serisini indirin" acaba bana özelden link´leri yazabilirmisin? Sanirim özelden yazmaya izin vardir? Eger o da yasaksa ok, anlarim.

Tesekküler

Saglikli güzel günler

Başlamadan önce muhakkak Leslie bir kaç part yapıyorum öyle başlıyorum. Ama sırf bu bitiriyor beni başka birşey yapamıyorum. Daha gerçi 3 gündür yapıyorum ağrılar hafif geçmeye başladı bir günlük yürüyüşten sonra yapıyorum uzun bir mesafe günlük yürüyorum. Lesli 2 mil filan yapıp bunu yapıyorum. Diyetime de devam ediyorum da sanki vücudum alıştı gibi kilo vermem durmuş gibi geliyor. 21 gün oldu bugün tartıldım tam 4 kilo gitmiş ama sanki sabitledi gibi.

canım bir süre kilo verme duruyor,korkun olmasın daha sonra tartıya çıktığında 2-3 kilo birden vermiş oluyorsun :) videonun sonunda esneme hareketlerini aksatma sakın,daha 3 gün olmuş başlayalı,1 haftaya kadar çok rahat alışırsın merak etme :)

İnşallah aksatmadan yapacağım. İlk Leslie tanıdım üç haftadan beri düzenli yapıyorum sonra bu slimi keşfettim artık slim leslie devam edeceğim. Vücudum forma girsin bakalım.

merhaba.. Bende basenlerimden kurtulmak istiyorum. Ne kadar güzel zayıflamışsınız çok özendim size. Video linklerini bana özelden gönderebilirmisiniz rica etsem??

merhaba.. Bende basenlerimden kurtulmak istiyorum. Ne kadar güzel zayıflamışsınız çok özendim size. Video linklerini bana özelden gönderebilirmisiniz rica etsem??

canım özel mesajda da çıkmıyor link maalesef,google a sende zayıfla yaz ilk çıkan site,oraya üye olup ordan indirebilirsin.

Son düzenleme:
selam kızlar.

ben de çok etkili olduğunu duydum ve videoları yaklaşık 1 ay önce indirdim. ama başlamak nasip olmamıştı. dün akşam ilk videoyu ilk kez yaptım. bacaklarımı ve kollarımı çok zorladı ama pes etmedim yaptım. amacım ara vermeden devam etmek ama çalışan evli bir bayan olarak ne kadar düzenli yapabilirim bilmiyorum. net bir sonuç aldığını yazan da olmamış ama umarım kendimi ve sizi hayal kırıklığına uğratmam ve en kısa sürede güzel sonuçlar yazarım buraya.

dün tartılmadığım için başlama kilomu bilmiyorum ama bu akşam mutlaka tartılcam. yarın başlama kilomu yazarım size.

benimle beraber başlayacak en azından 1 kişi daha yok mu???

canım ben 6 hafta yaptım tabi ki diyetle beraber 10 kilo verdim,ama slim yapmadan önce mutlaka bir yarım saat ısın yürüyüş yap,leslie ile 2 mil yürüyebilirsin mesela.inan zamanla alışıyorsun,çok kolay geliyor videolar :)

kızlar bu slim 6 nasıl bişey ya bana çok karışık geldi anlamadım bişey bisürü program var hangisni indirmemz lazım..hemen başlıycam bende

canım nihayet net bir sonuç yazan gördüm, çok saol. kaç kiloydun kaça düştün? ben diet yapmıyorum ama biraz olsun yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. yeşil çay falan içiyorum, su içmeye çalışıyorum.

bu arada merak edenler için not edeyim hemen. pazartesi günü başladım, dün tartıldım 57 kiloymuşum. bel çevresinden şikayetçiyim ve tabi ki göbişten. bakalım gelişme nasıl olacak.

canım eğer bacakların zayıfsa slim 6 yı tavsiye etmem,çünkü daha çok bacağa yönelik bir program,ama hem bacaklarımdan hem göbeğimden vermek istiyorum diyorsan iyi bir program,göbeğinden şikayetçiysen slim in 6 pack(karın videosu var) 12 dk lık,her slim yaptıktan sonra bu videoyu da yaparsan baya zayıflarsın,ben rejime başlamadan önce 60 kiloydum şu an tartıldım 49 kiloyum boyum 1.64.başka sormak istediğin sorular olursa çekinme sor mutlaka.

kızlar bu slim 6 nasıl bişey ya bana çok karışık geldi anlamadım bişey bisürü program var hangisni indirmemz lazım..hemen başlıycam bende

canım başlangıç programı olarak start ip up programını indireceksin,start ip up yapma süresi 1-2 hafta tavsiye ediliyor,bu da senin alışmana bağlı,ne zaman start videosunu zorlanmadan yaparsan,bir üst seviye olan ramp videosuna geçebilirsin,onun dışında slimin 2 tane bonus videosu var birisi pack (karın egzersizleri) 12 dk lık bir video,onu da indirip her gün yapabilirsin,diğeri ise slim limber (esneme) videosu,limber ı da her spordan sonra yaparsan kas ağrıların en aza indirgenir.ama her videonun sonunda start,ramp,burn esneme hareketleri var,eğer onların yeterli gelmeyeceğini düşünürsen,limber videosunu her spor yaptıktan sonra rahatlamak için yapabilirsin,umarım anlatabilmişimdir :26:

Son düzenleme:

merhaba biraz geç oldu benim cevabım ama malesef ben devam edemedim bir süre yapabildim onunda faydası olmadı tabii çok zor ama yapılması gerek çok etkili bir program gerçekten

merhaba biraz geç oldu benim cevabım ama malesef ben devam edemedim bir süre yapabildim onunda faydası olmadı tabii çok zor ama yapılması gerek çok etkili bir program gerçekten

sevgili magrenta inan bana zor değil,eğer hala yapmak istiyorsan bence mutlaka yap,ben ilk yaptığımda 10 dk sonra bırakmıştım,hatta tansiyonum düşmüştü midem bulanmıştı,ama şimdi o kadar kolay geliyor ki,özellikle yeni seri çok daha kolay

valla istiyorum ama artık zamanım yok 1 ay kadar sonra evleniyorum koşturmcadan stepper aldım onu bile kullanmıyorum. ben 3-4 gün kadar yapmıştım dinlene dinlene yapıyordum mahvetmişti resmen ama bırakmak zorunda kaldım sonra birdaha başlayamadım ama hep aklımda çokta merak ediyorum artık uzun bir aradan sonra tekrar başlarım umarım

canım çok saol, güç verdi bana bu söylediklerin. bacaklarımdan gitmesi çok problem olmaz. gözüme daha çok batan bölgeler olduğu için göbek ve beli yazdım. ama genel olarak toplu görünüyorum. orantılı gitsin her yerden karın videosunu da denicem bu akşam. bakalım ikisini arka arkaya yapabilecek miyim?

bir de nasıl bir diyet uygulamıştın??? ben çok problemliyim boğazımdan ödün vermek konusunda da

canım karın videosunu hemen ardından yaparsan slimin daha etkili olur,çünkü vücut spora başladıktan yarım saat sonra yağ yakmaya başlar,yaparsın karın videosu hemen bitiyor zaten :) alışınca çok daha kolay gelir,diyet konusuna gelince herhangi bir diyet programı uygulamadım,her şeyi yedim,mesela sabah kahvaltımı çok iyi yaptım,peynir yumurta reçel,istediğim kadar yedim,börek gibi hamurişleri yemedim,kızartma hiç yemedim,fırında yaptım köftemi patetestimi yağsız,canım tatlı çektiğinde light puding alıp yaptım evde,sebze yemeklerini bol tükettim,ama aç olarak kalkmadım sofradan,ama en önemlisi günde 3 litre belki de daha fazla su içtim,bir de mesela bir ürünün light ı varsa onu tercih ettim,light peynir,light süt,light reçel,light yoğurt gibi,akşam en geç 7 gibi akşam yemeğini tavsiye ederim,bir de yatmadan 3 saat önce meyve,inan bana gidiyor kilolar,aslında rejim sayılmaz yaptığım sağlıklı beslendim,bir de spordan sonra 1 saatten önce bi şey yememeni tavsiye ederim :) inandıktan sonra başarırsın :)

Son düzenleme:

anladım canım,evlilik telaşı falan spora ayıracak vakit kalmaz doğru söylüyorsun :) şimdiden tebrik ediyorum, bir ömür boyu mutluluklar diliyorum canım size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…