Slim in 6

magrenta

Guru
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
7.804
88

Ne zamandır hem kilo verdiren hem incelten hem de eğlenceli bir program arıyordum bir de zamanımı çok almayan tabi :) sonunda buldum.yapanlar çok memnun.
İlk defa yaptığımda 20 dk leslie ile ısınıp 25 dk lık program olan start it upı yaptım ve bir kaç gün boyunca heryerim ağırdı ne çok kası çalıştırmışım meğer :))) sonrada bilgisayarımda olan sorunlar yüzünden yapamadım ve dün akşam tekrar başladım.Isınmadan direkt start it up ile bakalım zamanla sonuçları göreceğiz.Şimdi gelelim programa;

Program üç ana egzersiz videosundan oluşuyor.
1. Start It Up,
2. Ramp It Up,
3. Burn It Up,
İki tanede bonus videosu var. Bunlarda Slim & 6 Pack (karın egzersizleri) ve Slim & Limber (Streching egzersizleri)
Programı iki şekilde uygulayabiliyormuşuz.
Birinci seçenekte ilk 2 hafta birinci video, sonraki 2 hafta ikinci video ve son iki hafta üçüncü video.
Diğer seçenekte ilk hafta birinci video, sonraki 2 hafta ikinci video ve son üç hafta üçüncü video.

Programı tıpkı callanetics de olduğu gibi 6 gün yapıp bir gün ara vererek uyguluyoruz.Bonus videolarınıda istediğiniz zaman uyguluyabiliyorsunuz.

Video linkleri için google'a slim in 6 yazıp çıkan sonuçlarda indireceğiniz linkleri bulacaksınız burdan link vermek yasak malesef

Herkese kolay gelsinkaydirigubbakcemile2:teytey:

Son düzenleme:
evet bende ne zamandir yapcam diyodum en sonudna dün yaptim ama suan cok feci bacaklarim tutulmus durumda sanirim bugün yapamiycam yarinda süpheli :)

merhaba hasretim34 bence sakın bırakma çünkü bu heryerinin tutulmuş hali bende 4-5 gün sürmüştü şuan o kadar değil ama merdivenlerden inmek tam bir işkence ki ben hareketleri tam yapmadım.
sana tavsiyem öncesinde 30 dk en az ısınma hareketleri yapman yani leslie ile yapabilirsin hem programın süresini uzatmış olursun yağ yakımı açısından :)))
sonra slime geçip bitirip istersen bonus videoları yapabilrsin ama mutlaka esneme hareketlerini yap ki bu şekilde tutulmalar olmasın

madem sende dün başladın beraber 2 hafta sabredip sonuçlarımızı görelim birbirmizi destekleyelim ne dersin?

canim cok isterdim ama inan bu durumda o hareketleri yapmam imkansiz bende yapmistim 15 dklik esneme hareketlerini ama vücüdum cok hamdi sanirim cok yüklendim hareketlerin hepsinide yaptim ben zaten bacak hareketleri hep yormustur beni bacaklarim cok gücsüz bende merdiven inip cikarken cok zorlaniyorum bide bi süre oturdummu kalkmasi iskence oluyo tekrardan basliycam elbet ama bugün yapmam imkanisz belki bi kac hafta baska egzersizler yapip vücudmu haizlarim bileiyorum

o zaman leslie yap canım o hafif biraz alışmış olursun çünkü gerçekten zor tekrar başladığında kendini fazla zorlamadan yap bu kadar kötü olmazsın :)

Bu topiğin açılmasına çok sevindim.teşekkürler magrenta.bende bir kaç gündür yapmaya çalışıyorum ama 15 dakikada mahvediyo beni.bi türlü sonunu getiremiyorum.

Saol rukiyecim bende yapmaya başlıyımda öyle açayım diyordum :)
şöyle yap bence önce ısın biraz leslie ile falan sonra slime geç yalnız çok yorulunca dur yapıcam diye zorlama sıkılırsın sonra ben dün öyle yaptım ara verdim biraz dinlendim öünkü vücut ham bitene kadar mahvoldum :)
yılmak yok ben leslie yaptım bıraktım uzun süre callaneticd yaptım bıraktım inşallah bundan sıkılmak sonucunu görmek istiyorum artık :)

Dün 2.günümdü öncesinde leslie ile 2 mil videosundan 20 dk yapıp ısındım o videoda baya eğlenceliymiş :)))
sonra start it up ı yaptım sabah kalkmak çok zor oldu heryerim tutulmuş resmen :) özellikle bacaklar
bakalım 2 hafta sonunda ne gibi değişiklik olucak yılmak yokkkkk :)

3.gün kendime ara verdim biraz rahatsızım faranjit olduğum için dinlenmeyi seçtim bu arada ayaklarım hala tutuk :)

Biraz netten fotoğraf eklemek istiyorum topiğe hareket gelsin :)

resimler alıntıdır.

Son düzenleme:
ya ben baktımda baya karışık linkleri var indiren birileri bana gönderebilirmi acaba çok büyük değildir inş

ayyy bende mi indirsem napsam yaaa
çok mu hızlı
herkes yapabilirmi acaba

slm daha önce bir kez yapıp ara verdim xxxxxxxxxxxxxx
sonra tekrar başladım 2 gün yaptım 3. ve4. gün ara verdim gerçekten zorluyor hastalığım yüzünden ara verdim
daha önce spor yapmadıysan zor gerçekten önce leslie ile walk at home yapmanı tavsiye ederim canım yok ben yaparım diyorsan :)))
indirmek istiyorsan google a slim in 6 yaz sende zayıfla isimli siteden indirebilirsin
ilk olarak start it upın partlarını indir sonra diğerlerini indrirsin orda detaylı anlatım var zaten :)

Son düzenleyen: Moderatör:
gelelim bana 1. ve 2. günü yaptım mahvoldum 3. günü ve 4.günü ara verdim hastalığım ve ayaklarımdaki tutuklık kasılma yüzünden kaslar çok hammış benim bi şekilde bunu yapmaya başlamam lazım hadi kızlar sizde bana katılın :)))

Ve 5.günde de ara verdim pzt iyileşir ve tekrardan başlarım diye düşünüyorum :)
herkese iyi haftasonları :)))

canım benim sorunum bel ve göbekten.ben sadece şu bonus videosundaki karın hareketlerini yapsam olurmu?yoksa daha da etkili olması için ayrıca yapmam gereken bişey varmı?

canım benim sorunum bel ve göbekten.ben sadece şu bonus videosundaki karın hareketlerini yapsam olurmu?yoksa daha da etkili olması için ayrıca yapmam gereken bişey varmı?

nepertescim araştırdığım kadarıyla bu program start it upta daha çok kol ve bacak çalıştırıyormuş diğer 2 programında daha çok göbek hareketleri de varmış burda bi kaç hareket var göbek için birde bonus videosu var sadece göbek hareketi yapmak yeterli olmaz gibime geliyor bi süre ısınma hareketleri sonrasında göbek ve bel bölgesinde yoğunlaşman daha iyi olur bence
bunuda ya bu program ve göbek bel hareketi ile yada
leslie ile walk at home+göbek hareketleri ile yapabilirsin diye düşünüyorum :)
umarım yardımcı olabilmişimdir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…