- 15 Aralık 2012
- 1.090
- 1.371
- 133
- Konu Sahibi Emire27xxx
-
Benim de öyle acaba ödem mi yoksa ayaklarda mı kilo aldımerhaba taze anneler biz bu ödemleri nasıl atacağız bayram geldi ayaklarım hala 40 numara hiçbir ayakkabım olmuyor doğum yapalı bir ay olacak ama ödemler şişlikler hala inmedi
kapımız herkese açık:)
[/QUOTE]gebelik oncesi 73
Doğuma girerken 93,5
Hedef 65
4 gun oldu 89,4
5. Gun 87,6 (karnim kucukdu birden)
11.gun 86
12.gun 85,6
17. Gun 86.2 ( kilo aliyrm bide bu ne ya)
18.gun 85,1 odem gitti galiba cok hizli diyetin bir gunluk etkisii
Not:17. Gun diyete başladım
Hoşgeldin valla sende spor aşkı varsa vermemen imkansız. Bende de koşu bandı var 40 ım çıkınca yavaştan yürüyüşlere başlamayı düşünüyorum. Benim vermem gereken sizden çok daha fazla. 10 kg almışsınız zaten doğumla vereceğiniz minimum 3 kg garanti. En fazla 6. Aya kadar ben hiç bir.şey yapmasanız doğum sonrası abartıp süt olsun diye her şeyi yemezseniz eski kilonuza çok rahat geri döneceğinizi düşünüyorum. Ben 23,5 kg aldım doğumla 3 kg gitti tabi ben şok.... Çoook çabalamam lazım çok[/QUOTE]Teşekkür ederim. Acayip kilo takıntım var. En kilolu halim 63dü. Boyun 165. 23 yaşındayım. Evimde koşu bandı var, eliptik bisiklet var, ay yürüyüşü denilen o aletten var. Spora çok düşkünüm. Umarm vereblirm bu kdr kiloyu çok korkuyorm. Kendmi çok çirkin hissediyorm şuan
Genelde duyduğuma göre daha fazla gidiyor neden 3 ya çok az gitmş canım. İnşallah dediğin gbi oluur ağzından bal damlamş mubare doğumun sezeryan mı oldu cnm ? Bence sağlıklı beslenirsen ve tempolu yürüyüşle vereblrsn :) hiç olumsz düşünme[/QUOTE]Hoşgeldin valla sende spor aşkı varsa vermemen imkansız. Bende de koşu bandı var 40 ım çıkınca yavaştan yürüyüşlere başlamayı düşünüyorum. Benim vermem gereken sizden çok daha fazla. 10 kg almışsınız zaten doğumla vereceğiniz minimum 3 kg garanti. En fazla 6. Aya kadar ben hiç bir.şey yapmasanız doğum sonrası abartıp süt olsun diye her şeyi yemezseniz eski kilonuza çok rahat geri döneceğinizi düşünüyorum. Ben 23,5 kg aldım doğumla 3 kg gitti tabi ben şok.... Çoook çabalamam lazım çok
Cnm hadi beraber destek olalim, yediklerimi yazalimBayram da bitti bahanem kalmadı bu kadar tatlı yemeyi bırakmam gerek. Gün içinde aşırı tatlı yiyorum. Hızla kilo alıyorum, dün tartıldım 1,5 kilo daha almışım boş yere alıyorum bu kilolarısağlıklı süt yapıcı şeyler yemem lazım.
Cnm valla goguslerim gerilirken simdi yumusak yumusaklar, kesinlikle sutu etkiliyor yememekSüper senle neredeyse aynıydık hatta benim senden bir gıdım daha azdı kilom sen daha iyi verip beni geçtin. Ben halen 85 küsürlerdeyim kaç gündür. Süt kaygım var evde diyet kelimesi geçse eşim kızar kilo veremiyorum bu kadar harekete ve sıcağa (terleme) rağmen diyorum sen zayıflama derdinde misin diyor.
Yarım ekmek
Yarım kibrit kutusu kadar tahin helva
İki yemek kasıgı kadar tahin pekmez.
İki dilim domates
Cok az saralle
Hep tatlı yiyomusum ben ya yazarken farkettim
Peynir yiyemiyorum doktor bi süre yasakladı köpüklü kakadan dolayı
Zeytin hiç canım cekmedi bu sabah
Yumurtada haslamaya erindim sanki çok zormus gibi
Ne kötü besleniyomusum ben ya
Ha bir bardakta cay içtim
ewet canım az yiyorum kilo vermek için o yüzden gün içinde hep acım ve buda bende sinir yapıyo. Tahamülsüz oldum iyice. Ayrıca Bir lştrelik şişem var günde üç tane içme limiti koydum kendime yoksa hiç su içen biri deilşm.Senin Liste tatlı matlı yine de çok az biz 7.30 gibi bir kahvaltı yaptık, sofrada kalkmadan acikinca ne yesem diye düşünüyorum o kadar yanineden böyle oldum hiç bilmiyorum
Evet cnm kahvaltin zayif olmus bak yazmak cok etkiliyorYarım ekmek
Yarım kibrit kutusu kadar tahin helva
İki yemek kasıgı kadar tahin pekmez.
İki dilim domates
Cok az saralle
Hep tatlı yiyomusum ben ya yazarken farkettim
Peynir yiyemiyorum doktor bi süre yasakladı köpüklü kakadan dolayı
Zeytin hiç canım cekmedi bu sabah
Yumurtada haslamaya erindim sanki çok zormus gibi
Ne kötü besleniyomusum ben ya
Ha bir bardakta cay içtim
Ya nasıl yetiştiriyosun yemek yapmayı. Benim büyük kızım olmasa hiç kalkıp yemek yapacak vaktimde yok halimde. Şimdi kızım yıkandı ve bebek agladıgı için ben yıkıyamadım kendi basına artık nasıl yıkandıysaEvet cnm kahvaltin zayif olmus bak yazmak cok etkiliyor
Ben oglen yemegi yiyemedim henuz
Menumde bezelye kiymali patatesli havuclu
Bulgur pilavi ve bi kase yogurt var
Bi dilimde ekmek yerim
Benim yaptıgım tek hareket halay cekmek. Ewin içinde habire zıplıyorum cünkü bebegim bi aglarsa susturabilene ask olsun. Dün bunaldım markete gideyim dedim. Bebegimi yatırdım. Esime sen bak dedim. Beş dakikalık yerdi. Geldimki bebek aglamaktan katılıyo artık. Eşimde hoplatıyo kucagında bide diyo buna bişey oldu susmuyı. Aldım kucagıma hemen halaya:)) ama tabi yine susmadı.mutfakta suyu acınca sakinledi birazKizlar ben hic hareket yapmiyrm
Dogumdan sonra ne zaman baslanilabiliyor
Aycok guldum yaa :))))Benim yaptıgım tek hareket halay cekmek. Ewin içinde habire zıplıyorum cünkü bebegim bi aglarsa susturabilene ask olsun. Dün bunaldım markete gideyim dedim. Bebegimi yatırdım. Esime sen bak dedim. Beş dakikalık yerdi. Geldimki bebek aglamaktan katılıyo artık. Eşimde hoplatıyo kucagında bide diyo buna bişey oldu susmuyı. Aldım kucagıma hemen halaya:)) ama tabi yine susmadı.mutfakta suyu acınca sakinledi biraz
Ay duymustum antepte baya agir yemek yapiliolar ustelikYa nasıl yetiştiriyosun yemek yapmayı. Benim büyük kızım olmasa hiç kalkıp yemek yapacak vaktimde yok halimde. Şimdi kızım yıkandı ve bebek agladıgı için ben yıkıyamadım kendi basına artık nasıl yıkandıysaşimdide küçük kuzuyu yıkıycam. Akşamdan yemek kalmıssa öglen onu yiyoruz ama kalmamıssa hep basit ve tek çesit bişey yapabiliyorum malesef. Bide antepte yasıyorum ,buranın kadınlarını görünce iyice psikolojim bozuluyo. Bi mutfaga girdiklerinde iki üç cesit yemek yapıyolar cok kısa sürede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?