• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❀•Doğumdan sonra hep birlikte zayıflıyoruz•❀ ➭➭➭

Ben feci yiyorum yalnız nolcak :bicak: şöyle söyleyeyim hamilelik başlangıç 74 kilo. Zaten 15 kilo fazlam vardı :oha: Doğuma gidiş 85 kilo. Doğum sonrası 10 gün içinde eski kiloma döndüm yani 74. Sonra bir iştahım açıldı, şu an 76,5 kiloyum :eek: bebişlerim 6 haftalık.

sayfayı kaybetmişim
bulduğuma sevındım.
yarın sabah tartılıp baslıyorum maceraya.
bebişim 23 gunluk..

eşinin inşaatın basında olup sizin tatıle gıtmenıze çok mu çok sevınddım:KK70:

bu arada heksi heksi nerelerdesın?
Evet canım gece geldik. Evde toplanma çabaları, bir yandan bavulları hazırlama çok zorladı beni. Şimdi tatil zamanı ;)

Ben feci yiyorum yalnız nolcak :bicak: şöyle söyleyeyim hamilelik başlangıç 74 kilo. Zaten 15 kilo fazlam vardı :oha: Doğuma gidiş 85 kilo. Doğum sonrası 10 gün içinde eski kiloma döndüm yani 74. Sonra bir iştahım açıldı, şu an 76,5 kiloyum :eek: bebişlerim 6 haftalık.
Emire27xxx Emire27xxx beni de ekler misin canım? Hedef kilom 60.

sayfayı kaybetmişim
bulduğuma sevındım.
yarın sabah tartılıp baslıyorum maceraya.
bebişim 23 gunluk..

eşinin inşaatın basında olup sizin tatıle gıtmenıze çok mu çok sevınddım:KK70:

bu arada heksi heksi nerelerdesın?

Burdayim şekerim. Bebis çok huysuzdu birkaç gün. İyi günlerden birindeyim.. naptiniz diyete başladınız mı ?

kızlar dıyetısyene gıden olursa burda paylaşşın dıyetını lutfennnn
benım doğum paketımde vardı dıyetısyen hakkım ama hastaneye en erken 40.gun dikişler için gidecegımm.

Hamileyken hep zayıflama topiklerini okuyodum. Herkesin söyledigi temel kural ekmegi makaenayı pilavı kesiceksin ve altıdan sonra hiçbisey yemiyceksin:(( ekmeksiz hayat düşünemiyorum. Hele makarna off erinmesem suan yapar yerim.

Bide sezeryanla dogum yapanlar için sırt üstü yatıp karnı içe cekip bırakmayı öneriyolar. Karın kaslarını calıstırıyomus.

Hamileyken hep zayıflama topiklerini okuyodum. Herkesin söyledigi temel kural ekmegi makaenayı pilavı kesiceksin ve altıdan sonra hiçbisey yemiyceksin:KK43:( ekmeksiz hayat düşünemiyorum. Hele makarna off erinmesem suan yapar yerim.

Bide sezeryanla dogum yapanlar için sırt üstü yatıp karnı içe cekip bırakmayı öneriyolar. Karın kaslarını calıstırıyomus.

benım en kılolu halim 65ti. ama hiç begenmıyordum kendımı. inat ettım dıyetısyene gıttım.
ıstedığım kıloya gldım 55e. sonra kadın bana koruma dıyetı verdı. örnegın dolma yedıgım gun ekmek yemıyordum vb.
herneyse kadın tum menume ekmeği koymustu. ben asla ekmek yemezdım kadın zorla menume ekmek yazıyordu.
gayette guzel hemen verdım . ustelık her öğunde vardı.

suan ona gıtmeyı cok ıstıyorum sankı hem dıyetısyen hem psıkolog gıbı ama tarıfesı cok pahalı.
en son 250 olmuş. ve 20 gunde bır falan cagırıyor. bu benım için fazla:(

Merhaba arkadaşlar izniniz olursa doğumdan snra burada sizlerle kilo vermek istiyorum :) 63 ile gebe kaldım şuan 73 kiloyum. 10 temmuzda doğumum var :)
kapımız herkese açık:)

kapımız herkese açık:)[/QUOTE]

Teşekkür ederim. Acayip kilo takıntım var. En kilolu halim 63dü. Boyun 165. 23 yaşındayım. Evimde koşu bandı var, eliptik bisiklet var, ay yürüyüşü denilen o aletten var. Spora çok düşkünüm. Umarm vereblirm bu kdr kiloyu çok korkuyorm. Kendmi çok çirkin hissediyorm şuan

gebelik oncesi 73
Doğuma girerken 93,5
Hedef 65
4 gun oldu 89,4
5. Gun 87,6 (karnim kucukdu birden)
11.gun 86
12.gun 85,6
17. Gun 86.2 ( kilo aliyrm bide bu ne ya)
18.gun 85,1 odem gitti galiba cok hizli diyetin bir gunluk etkisii
Not:17. Gun diyete başladım[/QUOTE]

gebelik oncesi 73
Doğuma girerken 93,5
Hedef 65
4 gun oldu 89,4
5. Gun 87,6 (karnim kucukdu birden)
11.gun 86
12.gun 85,6
17. Gun 86.2 ( kilo aliyrm bide bu ne ya)
18.gun 85,1 odem gitti galiba cok hizli diyetin bir gunluk etkisii
Not:17. Gun diyete başladım
[/QUOTE]

Canım emzirirken nasil diyet yapıyorsun, ben sürekli aç geziyorum normalde yemediğim şeyleri bile canım çekiyor acayip bir durumdayım, benim gibi sürekli aç gezen başka kimse var mı aramızda?

Canım emzirirken nasil diyet yapıyorsun, ben sürekli aç geziyorum normalde yemediğim şeyleri bile canım çekiyor acayip bir durumdayım, benim gibi sürekli aç gezen başka kimse var mı aramızda?[/QUOTE]
Bende sürekli açım .eşimde sürekli sütün kesilşrse o zaman görüşücez senle diyip duruyo. Napim ya psikolojim bozuldu. İki kilo faZlam kaldı ama hiç bi kıyafetim olmuyo neredeyse. Bu arada korseninde biraz faydasını gördüm göbek için ama hala dört aylık gibi karnım
Hamile kalmadan önce :60
Doguma giderken :75
Dogumdan sonra:71
Ayın 30unda kırkımız cıkıyo:sabahları 61,akşamları 63ü bile gördügüm oluyo arada

Canım emzirirken nasil diyet yapıyorsun, ben sürekli aç geziyorum normalde yemediğim şeyleri bile canım çekiyor acayip bir durumdayım, benim gibi sürekli aç gezen başka kimse var mı aramızda?[/QUOTE]
Aynen cnm bende cok acim cok yiyorum ana bi haftada midem kuculur
Bu kadar yememize gerek yok
Bugun yediklerimi yazayim
Sabah
İki haslanmis yumurta
Bu kibrit kutusu peynir
Bes zeytin
Bi tane ekmek
Cay
Ara ogun
Humana cay kuru incir
Ara ogun (ikinci ara ogun yaptim aciktim)
Erik kompostosu
Ogle yemegi
Bulgurlu kabak yemegi
Bi kase yogurt
Ekmek yemedim

Aksama ne yerim bilmiyrm

Canım emzirirken nasil diyet yapıyorsun, ben sürekli aç geziyorum normalde yemediğim şeyleri bile canım çekiyor acayip bir durumdayım, benim gibi sürekli aç gezen başka kimse var mı aramızda?
Bende sürekli açım .eşimde sürekli sütün kesilşrse o zaman görüşücez senle diyip duruyo. Napim ya psikolojim bozuldu. İki kilo faZlam kaldı ama hiç bi kıyafetim olmuyo neredeyse. Bu arada korseninde biraz faydasını gördüm göbek için ama hala dört aylık gibi karnım
Ayın 30unda kırkımız cıkıyo:sabahları 61,akşamları 63ü bile gördügüm oluyo arada[/QUOTE]
Hay masallah cok iyisin

Ayın 30unda kırkımız cıkıyo:sabahları 61,akşamları 63ü bile gördügüm oluyo arada
Hay masallah cok iyisin[/QUOTE]
Canım kilo verdim vermesinede ne kıyafetler oluyo ne alyansım. O kadar kilo neremden gitti anlamış degilim.

Back