- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Emire27xxx
-
Ay cnm kiyamam yabiraz önce sabah haşladığım ama yemeye şimdi fırsat buldugum 2 yumurta bır bardak meyvesuyu.
işte bu saate kadar sadece bunlar.
canım ramazanda hatun gelmedi. oruc tutuyorum dedi.sımdıde agrılarım o kadar yok. nedense benım kımseyı alasım yok artık.Ay cnm kiyamam ya
Sen yardimci tutacaktib diye hatirliyrm
Yok mi sana bakan
tatlım sana bakan yok mu demişsin :)Ay cnm kiyamam ya
Sen yardimci tutacaktib diye hatirliyrm
Yok mi sana bakan
Sabah sade filtre kahve, fındık, kurukayısı, tulum peyniri, ceviz iki parmak pide.Cnm hadi beraber destek olalim, yediklerimi yazalim
Ben sabah
İki haslanmis yumurta
Kibrit kutusu beyaz peynir
Bi dilim kasar
Bi kac tane telli peynir
Uc zeytin
Bi ekmek
Bi cay ictim
On bucukta ara ogun yapicam
İnternette arastırdıgımda dogumdan cıkınca yok bebektı yok suyuydu buydu şuydu derken güya yedi sekiz kilo gidiyomus ama canım moralini bozmak istemem grupta kaç kişi dogum yaptıysa bende dahil sadece üç kilomuz gitti en fazla dört yani. 75ile doguma gittim. Cıktıgımda 71 dim. Kızımda 3,5 kilo dogdu.[/QUOTE]Genelde duyduğuma göre daha fazla gidiyor neden 3 ya çok az gitmş canım. İnşallah dediğin gbi oluur ağzından bal damlamş mubare doğumun sezeryan mı oldu cnm ? Bence sağlıklı beslenirsen ve tempolu yürüyüşle vereblrsn :) hiç olumsz düşünme
Annenin yanında olması gercekten cok büyük nimet. Yinede allah yardımcın olsun. Benim esimde yemek cok secer. Hep et agırlı yer. Allahtan calıştıgı yerde yemek veriliyo ama izinliyken hiç olmadı sade et kawurup koyuyorum önüne:)Ay duymustum antepte baya agir yemek yapiliolar ustelik
Cnm annem geldi
Yardim edio
Bebisi yikadik, emzirdim yatirdim, ben dus aldum, oglumla markete gittik
Geldim yemegw giristim
Bulgur pilavi pisirirken bebek uyandi
Annem yemegi devr aldi
Yoksa yetismez cok zorr
Bide bnm esim begenip yemez bu yemekleri
O isten gelesiye ayri yemek yapmam lazim
Sorma poooff
Hay masallah cnm dunya yemissin :)İki tane dolma
Neredeyse bir tabak dolusu etsiz cig köfte
Üstüne bir dilim mozaik pasta(buzlukta daha önceden yapmıştım)lilipit hani dedimya yemek yapmaya fırsatım olmuyo diye köfteyle dolmayı komsu getirdi:)) kısa günün karı
Super vallaSabah sade filtre kahve, fındık, kurukayısı, tulum peyniri, ceviz iki parmak pide.
Öğlen etli dolma 5 adet, yoğurt, komposto.
Akşam için peynirli salata ve karpuz.
Genelde duyduğuma göre daha fazla gidiyor neden 3 ya çok az gitmş canım. İnşallah dediğin gbi oluur ağzından bal damlamş mubare doğumun sezeryan mı oldu cnm ? Bence sağlıklı beslenirsen ve tempolu yürüyüşle vereblrsn :) hiç olumsz düşünme[/QUOTE]Hoşgeldin valla sende spor aşkı varsa vermemen imkansız. Bende de koşu bandı var 40 ım çıkınca yavaştan yürüyüşlere başlamayı düşünüyorum. Benim vermem gereken sizden çok daha fazla. 10 kg almışsınız zaten doğumla vereceğiniz minimum 3 kg garanti. En fazla 6. Aya kadar ben hiç bir.şey yapmasanız doğum sonrası abartıp süt olsun diye her şeyi yemezseniz eski kilonuza çok rahat geri döneceğinizi düşünüyorum. Ben 23,5 kg aldım doğumla 3 kg gitti tabi ben şok.... Çoook çabalamam lazım çok
İnternette arastırdıgımda dogumdan cıkınca yok bebektı yok suyuydu buydu şuydu derken güya yedi sekiz kilo gidiyomus ama canım moralini bozmak istemem grupta kaç kişi dogum yaptıysa bende dahil sadece üç kilomuz gitti en fazla dört yani. 75ile doguma gittim. Cıktıgımda 71 dim. Kızımda 3,5 kilo dogdu.[/QUOTE]Genelde duyduğuma göre daha fazla gidiyor neden 3 ya çok az gitmş canım. İnşallah dediğin gbi oluur ağzından bal damlamş mubare doğumun sezeryan mı oldu cnm ? Bence sağlıklı beslenirsen ve tempolu yürüyüşle vereblrsn :) hiç olumsz düşünme
Cnm valla goguslerim gerilirken simdi yumusak yumusaklar, kesinlikle sutu etkiliyor yememekSüper senle neredeyse aynıydık hatta benim senden bir gıdım daha azdı kilom sen daha iyi verip beni geçtin. Ben halen 85 küsürlerdeyim kaç gündür. Süt kaygım var evde diyet kelimesi geçse eşim kızar kilo veremiyorum bu kadar harekete ve sıcağa (terleme) rağmen diyorum sen zayıflama derdinde misin diyor.
Bugün tatlı yemeyerek başladım bakalım. Bu sabah 77 kilo çıktım. İlk önce doğum sonrası kiloma döneyim 74e yani. Bir buçuk ayda 3 kilo aldımSuper valla
Ben sezeryan oldum,. Doktor3 hafta sonra baslayabilirsin dediKizlar ben hic hareket yapmiyrm
Dogumdan sonra ne zaman baslanilabiliyor
Humana çay süt yapıyor mu?dogumdan once 55
doğuma giriş 80
şuan 72,5
bugun itibariyle başladım...
kahvaltı + öğlen 11,45
yarıma yakın kaşarlı tost,2yumurta,1domates 1salatalık +humana çay
ara 15,45
1buyuk bardak lohusa şerbeti
akşam 18,30
bulgur pilavı,yeşil fasulye
yogurt ,karpuz
ara 21.00
muz
bu gunu bu sekılde bıtırmeyı dusunuyorum kızlar.
aslında yapıp yapmadıgını bilmiyorum. hergun 1 yada 2 bardak içiyorum. cay yerıne. tadını sevdım.Humana çay süt yapıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?