• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❀•Doğumdan sonra hep birlikte zayıflıyoruz•❀ ➭➭➭

Ay cnm kiyamam ya
Sen yardimci tutacaktib diye hatirliyrm
Yok mi sana bakan
canım ramazanda hatun gelmedi. oruc tutuyorum dedi.sımdıde agrılarım o kadar yok. nedense benım kımseyı alasım yok artık.
başkada kımse yoktu cevremde. yenı tasındık ya zaten.
geneldde eşim işe başladıgından berı beslenmem boyle:)
18.00 de gelıyor, o zaman bırlıkte yıyoruz..

doğumdan sonra tum iştahım gitti. yınede guncel kilom 72...

Cnm hadi beraber destek olalim, yediklerimi yazalim
Ben sabah
İki haslanmis yumurta
Kibrit kutusu beyaz peynir
Bi dilim kasar
Bi kac tane telli peynir
Uc zeytin
Bi ekmek
Bi cay ictim
On bucukta ara ogun yapicam
Sabah sade filtre kahve, fındık, kurukayısı, tulum peyniri, ceviz iki parmak pide.
Öğlen etli dolma 5 adet, yoğurt, komposto.
Akşam için peynirli salata ve karpuz.

Genelde duyduğuma göre daha fazla gidiyor neden 3 ya çok az gitmş canım. İnşallah dediğin gbi oluur ağzından bal damlamş mubare doğumun sezeryan mı oldu cnm ? Bence sağlıklı beslenirsen ve tempolu yürüyüşle vereblrsn :) hiç olumsz düşünme
İnternette arastırdıgımda dogumdan cıkınca yok bebektı yok suyuydu buydu şuydu derken güya yedi sekiz kilo gidiyomus ama canım moralini bozmak istemem grupta kaç kişi dogum yaptıysa bende dahil sadece üç kilomuz gitti en fazla dört yani. 75ile doguma gittim. Cıktıgımda 71 dim. Kızımda 3,5 kilo dogdu.[/QUOTE]
Ayy hadi yaa :) neyse hayırlısı bakalmm bi doğurayımda bakalm nolcak

Ay duymustum antepte baya agir yemek yapiliolar ustelik
Cnm annem geldi
Yardim edio
Bebisi yikadik, emzirdim yatirdim, ben dus aldum, oglumla markete gittik
Geldim yemegw giristim
Bulgur pilavi pisirirken bebek uyandi
Annem yemegi devr aldi
Yoksa yetismez cok zorr
Bide bnm esim begenip yemez bu yemekleri
O isten gelesiye ayri yemek yapmam lazim
Sorma poooff
Annenin yanında olması gercekten cok büyük nimet. Yinede allah yardımcın olsun. Benim esimde yemek cok secer. Hep et agırlı yer. Allahtan calıştıgı yerde yemek veriliyo ama izinliyken hiç olmadı sade et kawurup koyuyorum önüne:)

İki tane dolma
Neredeyse bir tabak dolusu etsiz cig köfte
Üstüne bir dilim mozaik pasta(buzlukta daha önceden yapmıştım) lilipit lilipit hani dedimya yemek yapmaya fırsatım olmuyo diye köfteyle dolmayı komsu getirdi:)) kısa günün karı:KK45:

İki tane dolma
Neredeyse bir tabak dolusu etsiz cig köfte
Üstüne bir dilim mozaik pasta(buzlukta daha önceden yapmıştım) lilipit lilipit hani dedimya yemek yapmaya fırsatım olmuyo diye köfteyle dolmayı komsu getirdi:)) kısa günün karı:KK45:
Hay masallah cnm dunya yemissin :)
Bol sut olsun insallaahh
Cigkofte baharatlimiydi ins dokunmaz bebise

Hoşgeldin valla sende spor aşkı varsa vermemen imkansız. Bende de koşu bandı var 40 ım çıkınca yavaştan yürüyüşlere başlamayı düşünüyorum. Benim vermem gereken sizden çok daha fazla. 10 kg almışsınız zaten doğumla vereceğiniz minimum 3 kg garanti. En fazla 6. Aya kadar ben hiç bir.şey yapmasanız doğum sonrası abartıp süt olsun diye her şeyi yemezseniz eski kilonuza çok rahat geri döneceğinizi düşünüyorum. Ben 23,5 kg aldım doğumla 3 kg gitti tabi ben şok.... Çoook çabalamam lazım çok
Genelde duyduğuma göre daha fazla gidiyor neden 3 ya çok az gitmş canım. İnşallah dediğin gbi oluur ağzından bal damlamş mubare doğumun sezeryan mı oldu cnm ? Bence sağlıklı beslenirsen ve tempolu yürüyüşle vereblrsn :) hiç olumsz düşünme[/QUOTE]
Evet sezeryan.

Genelde duyduğuma göre daha fazla gidiyor neden 3 ya çok az gitmş canım. İnşallah dediğin gbi oluur ağzından bal damlamş mubare doğumun sezeryan mı oldu cnm ? Bence sağlıklı beslenirsen ve tempolu yürüyüşle vereblrsn :) hiç olumsz düşünme
İnternette arastırdıgımda dogumdan cıkınca yok bebektı yok suyuydu buydu şuydu derken güya yedi sekiz kilo gidiyomus ama canım moralini bozmak istemem grupta kaç kişi dogum yaptıysa bende dahil sadece üç kilomuz gitti en fazla dört yani. 75ile doguma gittim. Cıktıgımda 71 dim. Kızımda 3,5 kilo dogdu.[/QUOTE]
İlk doğumumda 7,5 kilo doğumda gitmişti bunda ikinci olduğu için mi bilemedim 3 kg gitti. Oğlu kiloluydu 7,5 gitti kızım 2950 gr doğdu 5-6 kg gider diyordum şaka gibi sadece bebek kadar gitti

Süper senle neredeyse aynıydık hatta benim senden bir gıdım daha azdı kilom sen daha iyi verip beni geçtin. Ben halen 85 küsürlerdeyim kaç gündür. Süt kaygım var evde diyet kelimesi geçse eşim kızar kilo veremiyorum bu kadar harekete ve sıcağa (terleme) rağmen diyorum sen zayıflama derdinde misin diyor.
Cnm valla goguslerim gerilirken simdi yumusak yumusaklar, kesinlikle sutu etkiliyor yememek
Ben bol tatli falan yiyordum, oglumda da tatli dehset sut yapardi, kim ne ddrse desin tatli yemek sut yapiyor yani (su icin yeter diyenciler varya onun icin diyrm)
Ancak sutum bebegime yetiyor, kilonun yerlesmesinden korkuyrm, 4o cikana kadar eritmek lazim biraz
Sende caktirmadan diyet yap canim
Ben cok kararliyim, bakalim bi haftada kac kilo vericem
Zaten bi hafta dis sikinca mide kuculuyor
Sonrasi rahat olur bnm icin:)
fener50 fener50 [/QUOTE]
Sütüm zaten çok değil benim diyet yapma gibi bir lüksüm yok sonra veririm sporla falan

Valla diyet yaparak sütüm kesilirse çok vicdan yaparım kendimi bencillikle suçlarım. O yüzden yiyorum yalnız kızım uyumadığı zaman kucağıma alıyorum evde yürüyorum leslie hareketlerini yapıyorum. Evin içinde neredeyse 5000-6000 adım atıyorum o da tel bazen üstümde olmuyor.
Kilo vermek için 10000 adım atın deniyor

Bugün tatlı yemeyerek başladım bakalım. Bu sabah 77 kilo çıktım. İlk önce doğum sonrası kiloma döneyim 74e yani. Bir buçuk ayda 3 kilo aldım :( Sonraki hedef 70. Yaz sonuna 70 olurum inşallah. Benim bütün olayım tatlı. Tatlıya dur dersem (meyve yiyeceğim) veririm eminim.

dogumdan once 55
doğuma giriş 80
şuan 72,5

bugun itibariyle başladım...
kahvaltı + öğlen 11,45
yarıma yakın kaşarlı tost,2yumurta,1domates 1salatalık +humana çay

ara 15,45
1buyuk bardak lohusa şerbeti

akşam 18,30
bulgur pilavı,yeşil fasulye
yogurt ,karpuz

ara 21.00
muz

bu gunu bu sekılde bıtırmeyı dusunuyorum kızlar.

Kızlar ya dün hiç tatlı yemedim bu sabah sütüm yok gibiydi. Tatlı ile alakalı değil sanıyordum süt olayının yanılıyor olabilir miyim? Bugün oturdum tahin helvası yedim bir tabak korkumdan :(

dogumdan once 55
doğuma giriş 80
şuan 72,5

bugun itibariyle başladım...
kahvaltı + öğlen 11,45
yarıma yakın kaşarlı tost,2yumurta,1domates 1salatalık +humana çay

ara 15,45
1buyuk bardak lohusa şerbeti

akşam 18,30
bulgur pilavı,yeşil fasulye
yogurt ,karpuz

ara 21.00
muz

bu gunu bu sekılde bıtırmeyı dusunuyorum kızlar.
Humana çay süt yapıyor mu?

Bende doğum yapalı iki hafta oldu ve artık dikkat etmeye başlamanın vakti geldi gibi gibi doguma 82 kilo olarak gittim 66-67kilo falanla hamile kalmistim suan sabahları 71 akşamları 72,5 falan geliyorum ilk hedefim kırkım çıkarken 68 olmak bakalım ne kadar gidecek. Bugün sabah iki yumurta çeyrek ekmek biraz çikolata beş tane zeytin yeedim beş bardak da çok açık limonlu çay içtim. Öğlen bir kase sütlaç yedim. Be bardak bitki çayı içtim rezene papatya falan. Şimdilik bu kadar . Bi kilo bildirimi günü mü belirlemek ne dersiniz

Humana çay süt yapıyor mu?
aslında yapıp yapmadıgını bilmiyorum. hergun 1 yada 2 bardak içiyorum. cay yerıne. tadını sevdım.
her zaman sütüm bol oldu. ama sebebını ona baglamıyorum, cunku 2-3 gun unutup ıcmedığımde oldu.
sütümü kesen tek şey moral bozukluğu.

Back