- 30 Mart 2009
- 14.474
- 1
- 64.973
- 1.123
- Konu Sahibi accessdenied
- #3.641
Aksesle ben aksnsksjsj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim domuz gribi salgını varmış aciller bununla dolu imiş dikkat etmek lazım bizim memlekette çok gezene "elekçi karı" gibi geziyor derler bende o misal çok gezdigimden elekçi formatını azaltmam lazım
Arkadaşın boyu 1.77 imisAyy ne gördünüz bana da gösterin meraklınin ortama giriş şekli
maşallah diyelim ne güzel nimetUcundan kestirsek iyi olurdu
Keşke birazını dağıtabilsem ama teşekkür ederim canımmaşallah diyelim ne güzel nimet
Boyumu görmüşteAyy ne gördünüz bana da gösterin meraklınin ortama giriş şekli
Maşallah ne güzel diyip sonra kendimi avutmaya geçeyim 1.58 olabilirim ama yuksek topuklu giyince 190 gibi havalaniyorumArkadaşın boyu 1.77 imis
Bu arada Nirde görmüşBoyumu görmüşte
En baştaki tabloda hepinizi gördümMaşallah ne güzel diyip sonra kendimi avutmaya geçeyim 1.58 olabilirim ama yuksek topuklu giyince 190 gibi havalaniyorum
Bu arada Nirde görmüş
doğru ben tabloyu unutup fotoğrafını gördün sanmam omen tinrim hayal dünyamEn baştaki tabloda hepinizi gördüm
Bende senin gibi düşünebilirdimdoğru ben tabloyu unutup fotoğrafını gördün sanmam omen tinrim hayal dünyam
Tamamdır o halde. Teşekkür ederimmMerhaba,
geç cevap verdiğim için özür dilerim, sanırım başka bir arkadaşımızın grubundasınız şu an.
2-3 gruba dahil olmanız konsantrasyonunuzu bozar, ayrıca her grubun kuralları farklı, dahil olduğunuz grubun kurallarına göre ilerlemeniz daha yerinde olur ama muhabbet etmeye gelirseniz herkese kapımız açık