• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetin Sultanları 😎

Teşekkür ederim 🙏 domuz gribi salgını varmış aciller bununla dolu imiş dikkat etmek lazım bizim memlekette çok gezene "elekçi karı" gibi geziyor derler bende o misal çok gezdigimden elekçi formatını azaltmam lazım 🤣🤣🤣🤣
:KK70::KK70:

Ben de geziyorum ama küçük çocuklu yerlerden uzaylı görmüş gibi kaçarak geziyorum 😂 son 2 yıldır mutasyona uğramış 2’li 3’li kombo saldırı yapan virüsler çocuklardan yetişkinlere bulaşıyor, ne kadar tanıdığım varsa çocuğundan hastalık bulaşıp 15-20 gün yatak döşek yattı.

Selamlar bugün azıcık diyet dışına çıktım malesef sabah muz kahve öğlen dürüm ayran akşam yemeğinide birazdan tam buğday ekmekten yumurtalı tost yapcam kendime bide araya minik bir 🍫 karıştı yarın olmaz.
3 lt su yatana kadar.

Merhaba,
geç cevap verdiğim için özür dilerim, sanırım başka bir arkadaşımızın grubundasınız şu an.
2-3 gruba dahil olmanız konsantrasyonunuzu bozar, ayrıca her grubun kuralları farklı, dahil olduğunuz grubun kurallarına göre ilerlemeniz daha yerinde olur ama muhabbet etmeye gelirseniz herkese kapımız açık😊
Tamamdır o halde. Teşekkür ederimm 🙏

Back