- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi Emire27xxx
-
Evet canım gece geldik. Evde toplanma çabaları, bir yandan bavulları hazırlama çok zorladı beni. Şimdi tatil zamanısayfayı kaybetmişim
bulduğuma sevındım.
yarın sabah tartılıp baslıyorum maceraya.
bebişim 23 gunluk..
eşinin inşaatın basında olup sizin tatıle gıtmenıze çok mu çok sevınddım
bu aradaheksi nerelerdesın?
Ben feci yiyorum yalnız nolcakşöyle söyleyeyim hamilelik başlangıç 74 kilo. Zaten 15 kilo fazlam vardı Doğuma gidiş 85 kilo. Doğum sonrası 10 gün içinde eski kiloma döndüm yani 74. Sonra bir iştahım açıldı, şu an 76,5 kiloyum bebişlerim 6 haftalık.
sayfayı kaybetmişim
bulduğuma sevındım.
yarın sabah tartılıp baslıyorum maceraya.
bebişim 23 gunluk..
eşinin inşaatın basında olup sizin tatıle gıtmenıze çok mu çok sevınddım
bu aradaheksi nerelerdesın?
başlıyacagız ınsallah hep birlikte...Burdayim şekerim. Bebis çok huysuzdu birkaç gün. İyi günlerden birindeyim.. naptiniz diyete başladınız mı ?
Ya şu meyvelerden zaten kavun karpuz hastasıyım. Bi oturuşta yarım karpuzu rahat yerim. İnş hep beraber dengeli besleniceZ. Amin:)Off başlamak istiyorum dikkat etmeye ama sonra gözüm dönüyor. Demin nerdeyse yarım kavun yedim
Hamileyken hep zayıflama topiklerini okuyodum. Herkesin söyledigi temel kural ekmegi makaenayı pilavı kesiceksin ve altıdan sonra hiçbisey yemiyceksin( ekmeksiz hayat düşünemiyorum. Hele makarna off erinmesem suan yapar yerim.
Bide sezeryanla dogum yapanlar için sırt üstü yatıp karnı içe cekip bırakmayı öneriyolar. Karın kaslarını calıstırıyomus.
kapımız herkese açık:)Merhaba arkadaşlar izniniz olursa doğumdan snra burada sizlerle kilo vermek istiyorum :) 63 ile gebe kaldım şuan 73 kiloyum. 10 temmuzda doğumum var :)
[/QUOTE]gebelik oncesi 73
Doğuma girerken 93,5
Hedef 65
4 gun oldu 89,4
5. Gun 87,6 (karnim kucukdu birden)
11.gun 86
12.gun 85,6
17. Gun 86.2 ( kilo aliyrm bide bu ne ya)
18.gun 85,1 odem gitti galiba cok hizli diyetin bir gunluk etkisii
Not:17. Gun diyete başladım
Bende sürekli açım .eşimde sürekli sütün kesilşrse o zaman görüşücez senle diyip duruyo. Napim ya psikolojim bozuldu. İki kilo faZlam kaldı ama hiç bi kıyafetim olmuyo neredeyse. Bu arada korseninde biraz faydasını gördüm göbek için ama hala dört aylık gibi karnımCanım emzirirken nasil diyet yapıyorsun, ben sürekli aç geziyorum normalde yemediğim şeyleri bile canım çekiyor acayip bir durumdayım, benim gibi sürekli aç gezen başka kimse var mı aramızda?
Hay masallah cok iyisin[/QUOTE]Bende sürekli açım .eşimde sürekli sütün kesilşrse o zaman görüşücez senle diyip duruyo. Napim ya psikolojim bozuldu. İki kilo faZlam kaldı ama hiç bi kıyafetim olmuyo neredeyse. Bu arada korseninde biraz faydasını gördüm göbek için ama hala dört aylık gibi karnım
Hamile kalmadan önce :60
Doguma giderken :75
Dogumdan sonra:71
Ayın 30unda kırkımız cıkıyo:sabahları 61,akşamları 63ü bile gördügüm oluyo arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?