• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❀•Doğumdan sonra hep birlikte zayıflıyoruz•❀ ➭➭➭

merhaba taze anneler biz bu ödemleri nasıl atacağız bayram geldi ayaklarım hala 40 numara hiçbir ayakkabım olmuyor doğum yapalı bir ay olacak ama ödemler şişlikler hala inmedi
Benim de öyle acaba ödem mi yoksa ayaklarda mı kilo aldı

kapımız herkese açık:)

Teşekkür ederim. Acayip kilo takıntım var. En kilolu halim 63dü. Boyun 165. 23 yaşındayım. Evimde koşu bandı var, eliptik bisiklet var, ay yürüyüşü denilen o aletten var. Spora çok düşkünüm. Umarm vereblirm bu kdr kiloyu çok korkuyorm. Kendmi çok çirkin hissediyorm şuan[/QUOTE]
Hoşgeldin valla sende spor aşkı varsa vermemen imkansız. Bende de koşu bandı var 40 ım çıkınca yavaştan yürüyüşlere başlamayı düşünüyorum. Benim vermem gereken sizden çok daha fazla. 10 kg almışsınız zaten doğumla vereceğiniz minimum 3 kg garanti. En fazla 6. Aya kadar ben hiç bir.şey yapmasanız doğum sonrası abartıp süt olsun diye her şeyi yemezseniz eski kilonuza çok rahat geri döneceğinizi düşünüyorum. Ben 23,5 kg aldım doğumla 3 kg gitti tabi ben şok.... Çoook çabalamam lazım çok

gebelik oncesi 73
Doğuma girerken 93,5
Hedef 65
4 gun oldu 89,4
5. Gun 87,6 (karnim kucukdu birden)
11.gun 86
12.gun 85,6
17. Gun 86.2 ( kilo aliyrm bide bu ne ya)
18.gun 85,1 odem gitti galiba cok hizli diyetin bir gunluk etkisii
Not:17. Gun diyete başladım
[/QUOTE]
Süper senle neredeyse aynıydık hatta benim senden bir gıdım daha azdı kilom sen daha iyi verip beni geçtin. Ben halen 85 küsürlerdeyim kaç gündür. Süt kaygım var evde diyet kelimesi geçse eşim kızar kilo veremiyorum bu kadar harekete ve sıcağa (terleme) rağmen diyorum sen zayıflama derdinde misin diyor.

Canım emzirirken nasil diyet yapıyorsun, ben sürekli aç geziyorum normalde yemediğim şeyleri bile canım çekiyor acayip bir durumdayım, benim gibi sürekli aç gezen başka kimse var mı aramızda?[/QUOTE]
Var olmaz mı :işsiz:

Bayram da bitti bahanem kalmadı bu kadar tatlı yemeyi bırakmam gerek. Gün içinde aşırı tatlı yiyorum. Hızla kilo alıyorum, dün tartıldım 1,5 kilo daha almışım boş yere alıyorum bu kiloları :( sağlıklı süt yapıcı şeyler yemem lazım.

Teşekkür ederim. Acayip kilo takıntım var. En kilolu halim 63dü. Boyun 165. 23 yaşındayım. Evimde koşu bandı var, eliptik bisiklet var, ay yürüyüşü denilen o aletten var. Spora çok düşkünüm. Umarm vereblirm bu kdr kiloyu çok korkuyorm. Kendmi çok çirkin hissediyorm şuan
Hoşgeldin valla sende spor aşkı varsa vermemen imkansız. Bende de koşu bandı var 40 ım çıkınca yavaştan yürüyüşlere başlamayı düşünüyorum. Benim vermem gereken sizden çok daha fazla. 10 kg almışsınız zaten doğumla vereceğiniz minimum 3 kg garanti. En fazla 6. Aya kadar ben hiç bir.şey yapmasanız doğum sonrası abartıp süt olsun diye her şeyi yemezseniz eski kilonuza çok rahat geri döneceğinizi düşünüyorum. Ben 23,5 kg aldım doğumla 3 kg gitti tabi ben şok.... Çoook çabalamam lazım çok[/QUOTE]
Genelde duyduğuma göre daha fazla gidiyor neden 3 ya çok az gitmş canım. İnşallah dediğin gbi oluur ağzından bal damlamş mubare doğumun sezeryan mı oldu cnm ? Bence sağlıklı beslenirsen ve tempolu yürüyüşle vereblrsn :) hiç olumsz düşünme

Hoşgeldin valla sende spor aşkı varsa vermemen imkansız. Bende de koşu bandı var 40 ım çıkınca yavaştan yürüyüşlere başlamayı düşünüyorum. Benim vermem gereken sizden çok daha fazla. 10 kg almışsınız zaten doğumla vereceğiniz minimum 3 kg garanti. En fazla 6. Aya kadar ben hiç bir.şey yapmasanız doğum sonrası abartıp süt olsun diye her şeyi yemezseniz eski kilonuza çok rahat geri döneceğinizi düşünüyorum. Ben 23,5 kg aldım doğumla 3 kg gitti tabi ben şok.... Çoook çabalamam lazım çok
Genelde duyduğuma göre daha fazla gidiyor neden 3 ya çok az gitmş canım. İnşallah dediğin gbi oluur ağzından bal damlamş mubare doğumun sezeryan mı oldu cnm ? Bence sağlıklı beslenirsen ve tempolu yürüyüşle vereblrsn :) hiç olumsz düşünme[/QUOTE]
İnternette arastırdıgımda dogumdan cıkınca yok bebektı yok suyuydu buydu şuydu derken güya yedi sekiz kilo gidiyomus ama canım moralini bozmak istemem grupta kaç kişi dogum yaptıysa bende dahil sadece üç kilomuz gitti en fazla dört yani. 75ile doguma gittim. Cıktıgımda 71 dim. Kızımda 3,5 kilo dogdu.

Süper senle neredeyse aynıydık hatta benim senden bir gıdım daha azdı kilom sen daha iyi verip beni geçtin. Ben halen 85 küsürlerdeyim kaç gündür. Süt kaygım var evde diyet kelimesi geçse eşim kızar kilo veremiyorum bu kadar harekete ve sıcağa (terleme) rağmen diyorum sen zayıflama derdinde misin diyor.[/QUOTE]
Cnm valla goguslerim gerilirken simdi yumusak yumusaklar, kesinlikle sutu etkiliyor yememek
Ben bol tatli falan yiyordum, oglumda da tatli dehset sut yapardi, kim ne ddrse desin tatli yemek sut yapiyor yani (su icin yeter diyenciler varya onun icin diyrm)
Ancak sutum bebegime yetiyor, kilonun yerlesmesinden korkuyrm, 4o cikana kadar eritmek lazim biraz
Sende caktirmadan diyet yap canim
Ben cok kararliyim, bakalim bi haftada kac kilo vericem
Zaten bi hafta dis sikinca mide kuculuyor
Sonrasi rahat olur bnm icin:)
fener50 fener50

Bayram da bitti bahanem kalmadı bu kadar tatlı yemeyi bırakmam gerek. Gün içinde aşırı tatlı yiyorum. Hızla kilo alıyorum, dün tartıldım 1,5 kilo daha almışım boş yere alıyorum bu kiloları :KK43: sağlıklı süt yapıcı şeyler yemem lazım.
Cnm hadi beraber destek olalim, yediklerimi yazalim
Ben sabah
İki haslanmis yumurta
Kibrit kutusu beyaz peynir
Bi dilim kasar
Bi kac tane telli peynir
Uc zeytin
Bi ekmek
Bi cay ictim
On bucukta ara ogun yapicam

Süper senle neredeyse aynıydık hatta benim senden bir gıdım daha azdı kilom sen daha iyi verip beni geçtin. Ben halen 85 küsürlerdeyim kaç gündür. Süt kaygım var evde diyet kelimesi geçse eşim kızar kilo veremiyorum bu kadar harekete ve sıcağa (terleme) rağmen diyorum sen zayıflama derdinde misin diyor.
Cnm valla goguslerim gerilirken simdi yumusak yumusaklar, kesinlikle sutu etkiliyor yememek
Ben bol tatli falan yiyordum, oglumda da tatli dehset sut yapardi, kim ne ddrse desin tatli yemek sut yapiyor yani (su icin yeter diyenciler varya onun icin diyrm)
Ancak sutum bebegime yetiyor, kilonun yerlesmesinden korkuyrm, 4o cikana kadar eritmek lazim biraz
Sende caktirmadan diyet yap canim
Ben cok kararliyim, bakalim bi haftada kac kilo vericem
Zaten bi hafta dis sikinca mide kuculuyor
Sonrasi rahat olur bnm icin:)
fener50 fener50 [/QUOTE]
Off ya benim midem neden küçülmüyo. Bir aydır ekmegi azalttım cok az yemek yiyırum yok ama olmuyo. Hala bi oturuşta iki pide yerim cok rahat. Görenler inanamıyodu zaten o kadar ekmek yedigime. Eşim ceyrek yer kahvaltıda 105 kilo:))

Yarım ekmek
Yarım kibrit kutusu kadar tahin helva
İki yemek kasıgı kadar tahin pekmez.
İki dilim domates
Cok az saralleo_O
Hep tatlı yiyomusum ben ya yazarken farkettim
Peynir yiyemiyorum doktor bi süre yasakladı köpüklü kakadan dolayı
Zeytin hiç canım cekmedi bu sabah
Yumurtada haslamaya erindim sanki çok zormus gibi
Ne kötü besleniyomusum ben ya
Ha bir bardakta cay içtim

Yarım ekmek
İki dilim domates
Cok az saralleo_O

Senin Liste tatlı matlı yine de çok az biz 7.30 gibi bir kahvaltı yaptık, sofrada kalkmadan acikinca ne yesem diye düşünüyorum o kadar yani :( neden böyle oldum hiç bilmiyorum

Ew
Senin Liste tatlı matlı yine de çok az biz 7.30 gibi bir kahvaltı yaptık, sofrada kalkmadan acikinca ne yesem diye düşünüyorum o kadar yani :KK43: neden böyle oldum hiç bilmiyorum
ewet canım az yiyorum kilo vermek için o yüzden gün içinde hep acım ve buda bende sinir yapıyo. Tahamülsüz oldum iyice. Ayrıca Bir lştrelik şişem var günde üç tane içme limiti koydum kendime yoksa hiç su içen biri deilşm.

Yarım ekmek
İki dilim domates
Cok az saralleo_O
Evet cnm kahvaltin zayif olmus bak yazmak cok etkiliyor
Ben oglen yemegi yiyemedim henuz :(
Menumde bezelye kiymali patatesli havuclu
Bulgur pilavi ve bi kase yogurt var
Bi dilimde ekmek yerim

Evet cnm kahvaltin zayif olmus bak yazmak cok etkiliyor
Ben oglen yemegi yiyemedim henuz :KK43:
Menumde bezelye kiymali patatesli havuclu
Bulgur pilavi ve bi kase yogurt var
Bi dilimde ekmek yerim
Ya nasıl yetiştiriyosun yemek yapmayı. Benim büyük kızım olmasa hiç kalkıp yemek yapacak vaktimde yok halimde. Şimdi kızım yıkandı ve bebek agladıgı için ben yıkıyamadım kendi basına artık nasıl yıkandıysa:(şimdide küçük kuzuyu yıkıycam. Akşamdan yemek kalmıssa öglen onu yiyoruz ama kalmamıssa hep basit ve tek çesit bişey yapabiliyorum malesef. Bide antepte yasıyorum ,buranın kadınlarını görünce iyice psikolojim bozuluyo. Bi mutfaga girdiklerinde iki üç cesit yemek yapıyolar cok kısa sürede

Kizlar ben hic hareket yapmiyrm
Dogumdan sonra ne zaman baslanilabiliyor
Benim yaptıgım tek hareket halay cekmek. Ewin içinde habire zıplıyorum cünkü bebegim bi aglarsa susturabilene ask olsun. Dün bunaldım markete gideyim dedim. Bebegimi yatırdım. Esime sen bak dedim. Beş dakikalık yerdi. Geldimki bebek aglamaktan katılıyo artık. Eşimde hoplatıyo kucagında bide diyo buna bişey oldu susmuyı. Aldım kucagıma hemen halaya:)) ama tabi yine susmadı.mutfakta suyu acınca sakinledi biraz

Benim yaptıgım tek hareket halay cekmek. Ewin içinde habire zıplıyorum cünkü bebegim bi aglarsa susturabilene ask olsun. Dün bunaldım markete gideyim dedim. Bebegimi yatırdım. Esime sen bak dedim. Beş dakikalık yerdi. Geldimki bebek aglamaktan katılıyo artık. Eşimde hoplatıyo kucagında bide diyo buna bişey oldu susmuyı. Aldım kucagıma hemen halaya:)) ama tabi yine susmadı.mutfakta suyu acınca sakinledi biraz
Aycok guldum yaa :))))
Cidden buyudukce zorlasiyor degil mi
Uykulari kisaliyor bide durmuolar :)

Ya nasıl yetiştiriyosun yemek yapmayı. Benim büyük kızım olmasa hiç kalkıp yemek yapacak vaktimde yok halimde. Şimdi kızım yıkandı ve bebek agladıgı için ben yıkıyamadım kendi basına artık nasıl yıkandıysa:KK43:şimdide küçük kuzuyu yıkıycam. Akşamdan yemek kalmıssa öglen onu yiyoruz ama kalmamıssa hep basit ve tek çesit bişey yapabiliyorum malesef. Bide antepte yasıyorum ,buranın kadınlarını görünce iyice psikolojim bozuluyo. Bi mutfaga girdiklerinde iki üç cesit yemek yapıyolar cok kısa sürede
Ay duymustum antepte baya agir yemek yapiliolar ustelik
Cnm annem geldi
Yardim edio
Bebisi yikadik, emzirdim yatirdim, ben dus aldum, oglumla markete gittik
Geldim yemegw giristim
Bulgur pilavi pisirirken bebek uyandi
Annem yemegi devr aldi
Yoksa yetismez cok zorr
Bide bnm esim begenip yemez bu yemekleri
O isten gelesiye ayri yemek yapmam lazim
Sorma poooff

biraz önce sabah haşladığım ama yemeye şimdi fırsat buldugum 2 yumurta bır bardak meyvesuyu.
işte bu saate kadar sadece bunlar.

Back