• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetin Sultanları 😎

O sultanlarin içinde ben de olmak istiyorum diyorsan(m) 😁

Verilen 35 kilo ardından başlanılan tüp bebek tedavisi ve sonrasında ortaya çıkan tiroid problemi sebebi ile geri alınan 30 kiloyu vermeye niyet ettim.

Güncel boy 1.58
Güncel kilo 103

Ilk hedef kilo 75
Ikinci hedef kilo 60

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. Müne Hanım:)

Teşekkürler.. benim sorunum baslayamamak. Eskiden cuma yarışmalarında güzel kilo vermiştim. Takimi da çok sevmiştim. Keşke kapanmasaymis. Şimdi de keşfetmeye çalıştım. Dediğiniz gibi olmuş diyet günlükleri altında gördüm. Ordan bir gruba daha yazdım. İki gruba da katılmak mümkün mü peki? Bir iki hafta içinde daha çok kendimi verebileceğim diyet spor işlerine. Aktif katılırım diye düşünüyorum, çünkü daha önce yapmıştım. İnşallah yine başarırım
Merhaba,
geç cevap verdiğim için özür dilerim, sanırım başka bir arkadaşımızın grubundasınız şu an.
2-3 gruba dahil olmanız konsantrasyonunuzu bozar, ayrıca her grubun kuralları farklı, dahil olduğunuz grubun kurallarına göre ilerlemeniz daha yerinde olur ama muhabbet etmeye gelirseniz herkese kapımız açık😊

O sultanlarin içinde ben de olmak istiyorum diyorsan(m) 😁

Verilen 35 kilo ardından başlanılan tüp bebek tedavisi ve sonrasında ortaya çıkan tiroid problemi sebebi ile geri alınan 30 kiloyu vermeye niyet ettim.

Güncel boy 1.58
Güncel kilo 103

Ilk hedef kilo 75
Ikinci hedef kilo 60

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. Müne Hanım:)
Aramıza hoşgeldiniz.
Çarşamba tartı günümüz, her çarşamba saat 14:00’e kadar tartılıp görseli grup yöneticisi accessdenied ‘i etiketleyerek atıyoruz.
Kilo veremeyenler 7500 adım cezası alıyor ve grip soğuk algınlığı gibi yorgan döşek hasta olmanız halinde veya bunlar gibi çok geçerli bir mazeretiniz olmazsa 2 hafta üst üste tartı vermemek gruptan çıkarılma nedeni.

Aramıza hoşgeldiniz.
Çarşamba tartı günümüz, her çarşamba saat 14:00’e kadar tartılıp görseli grup yöneticisi accessdenied ‘i etiketleyerek atıyoruz.
Kilo veremeyenler 7500 adım cezası alıyor ve grip soğuk algınlığı gibi yorgan döşek hasta olmanız halinde veya bunlar gibi çok geçerli bir mazeretiniz olmazsa 2 hafta üst üste tartı vermemek gruptan çıkarılma nedeni.

Hosbuldum :)

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim.

Yalnız 21 Ocak'ta Umrem var Allah nasip ederse , 3 Şubat'ta döneceğim.

Döndükten sonra gruba dahil edebilir misiniz ya da şimdi dahil olsam ama 21 Ocak - 3 Subat tarihleri arası mazeretli sayılsam uygun olur mu ?

Hosbuldum :)

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim.

Yalnız 21 Ocak'ta Umrem var Allah nasip ederse , 3 Şubat'ta döneceğim.

Döndükten sonra gruba dahil edebilir misiniz ya da şimdi dahil olsam ama 21 Ocak - 3 Subat tarihleri arası mazeretli sarılsam uygun olur mu ?
Allah kabul etsin 🙏 siz nasıl isterseniz, ben listeye dahil ettim sizi ama umre sonrası başlayayım derseniz o zaman gelirsiniz ama o zamana kadar muhabbet etmek isterseniz de geyik yaparız burada :))

Allah kabul etsin 🙏 siz nasıl isterseniz, ben listeye dahil ettim sizi ama umre sonrası başlayayım derseniz o zaman gelirsiniz ama o zamana kadar muhabbet etmek isterseniz de geyik yaparız burada :))

Allah razı olsun 🥰

Tamamdır, bu sayfa çok güzel olmuş
Düşünüp dahil edene teşekkür ederim 🥰

Selamlar dün hastahane işlerim vardi tartı veremedim bugün versem oluyormu geç kaldım çok özür dilerim
Çok geçmiş olsun, inşallah bir sorun yoktur 🙏 bu gibi durumlarda mazeretli yazabiliriz sizi aklınızda olsun😌
Normalde çarşambaları tartı günü ama madem hastalık sebebiyle aksadı bu seferlik listeye ekledim😊

Allah razı olsun 🥰

Tamamdır, bu sayfa çok güzel olmuş
Düşünüp dahil edene teşekkür ederim 🥰
Bu arada hemen başlarsanız 21 Ocak-4 Şubat arası mazeretli sayarız sizi, bizce uygun çünkü zaten baştan söylediniz ve gayet geçerli bir mazeret.
Regl mazeretten sayılmıyor ama onu yazayım.

İmkanı olan herkes yürüsün sultanlar 🥰
Screenshot_20250109-235414.jpeg

Back