❀•Doğumdan sonra hep birlikte zayıflıyoruz•❀ ➭➭➭

Ben de bugün 85,7 çıktım 92,5-85,7=6,8 kg 1 haftadır hiç gitmiyor bugün 22. Günümüz
Ben hala ayakta fazla kalınca ayaklarım şişiyor. Şiş değil dediğim de bile ayakkabılarım olmuyor. Halen ödem mi var anlamadım geçmiş yıllarda aynı konu konuşulmuş herkes fazla fazla vermiş herkesi geçtim ilk hamilelimde daha fazla kilo almıştım ilk 20 günde yarısı gitmişti şimdi 1/4 i gitti moralim bozuluyor ikincinin kilosu daha zor gidecek gibi. Bu arada kızım uyumadığı zaman kucağıma alıp yürüyorum evde yada bir sağa bir sola adım atıyorum kilo vermek adına en azından bir hareket olur diye

Bu arada emzirmek kilo verdiriyor demişlerdi o da ben de çok.etkili olmadı.
Sizler de durum.nasıl?

Gebelik oncesi 73
Doğuma girerken 93,5
Hedef 65
4 gun oldu 89,4
5. Gun 87,6 (karnim kucukdu birden)
11.gun 86
Toplam kayip: 7,5
Hedefe kalan: 21 oha ya nasil vercem bunu ben :)

Emire27xxx canım tabloda benim bilgilerimi de günceller misin?
Doğuma giderken 97.5
Doğumdan sonra 94.5

Gebelik oncesi 73
Doğuma girerken 93,5
Hedef 65
4 gun oldu 89,4
11.gun 86
12.gun 85,6
Toplam kayip: 7,9
Hedefe kalan: 20,4 tekrar oha diyorum kendime :)
Ilk hedef dogum öncesi kılomumu koysam
Oyle dusunursek kalan 12,6
Boyle daha motive edici :)

Geldim kızlar..
Çok yoğundum bir türlü giremedim inş herkes iyiydir.
Bizim evde birde inşaat işleri başlıcak tabloyu bu gece güncellerim inşallah.
Bu arada bende emziriyorum ama süt olsun diye bişeyler atıştırıyorum sütüm arttı ama hızla kilo vermelerim durdu.
Ne zaman emzirirken zayıflıcaz merakla bekliyorum :))
Biz yarın 1. Ay kontrolüne gidecez. Kilo bildirimi yapıp tabloya eklerim.

Dün değil ondan önceki gece mide rahatsızlığından dolayı 3 serum yedim o günün sabahı 85,1 i gördüm bugün 86 ları yediğimde yok yani midemden dolayı. Serumlar bu kadar hızlı kilo aldırır mı 28 inde bizim de 1. Ayımız hiç kilo veremedim bu ne yaa...

Çok geçmiş olsun canım. Herkesin midesi bu ara çok hassas salgın mı var nedir.
Kilo aldırma değilde ödem yapıyordur canım. Bol su iç inşallah yine gider ödemlerin.

Bizde bugün annemle kızımla sabahı sabah ettik. ağlaya ağlaya mahvoldu bebeğim.
Kabızlık başladı 3 4 günde bir yapıyor ve giderek zorlaşıyor yapması. Sabaha karşı zeytinyağlı çubuk koyduk poposuna fayda etmedi fitili küçültüp koyduk resmen doğum sancısı gibi sancı çekti kızım. Bugün kontrolümüz var soracam.

İnşaatımızda bugün başlıcak. Mutfak dolabını boşaltacaz kolilicez annemle. Dolap sökülecek.

Sonra annemle çocuklarla tatile gidecez. Eşim inşaatın başında kalacak.

Kolay gelsin. Ben de zorlandığı zaman poposuna hakiki zeytin yağı sürüyorum 3.-4. Kez sürüdüğümde yapıyor. Bi bazen dayanamıyoruz kabızlığa yavrular ne yapsın inşallah düzelir

Kolay gelsin. Ben de zorlandığı zaman poposuna hakiki zeytin yağı sürüyorum 3.-4. Kez sürüdüğümde yapıyor. Bi bazen dayanamıyoruz kabızlığa yavrular ne yapsın inşallah düzelir
Sağol canım evet içim gidiyor o ıkınırken. Bir damla verdi birde bağırsak düzenleyici şurup verdi.

Bebeğimiz 1 aylık güncelkilo 92.

Bebeğimizin durumuda iyi dedi doktor. Hala biraz sarılık devam ediyor. Ama gelişimi güzel dedi.
Uçakla seyahatte sorun olmazmış. Yolda emzirmeye çalış dedi.
Aşısı 1 hafta gecikecek sorun değilmiş.

merhaba taze anneler biz bu ödemleri nasıl atacağız bayram geldi ayaklarım hala 40 numara hiçbir ayakkabım olmuyor doğum yapalı bir ay olacak ama ödemler şişlikler hala inmedi

Gebelik oncesi 73
Doğuma girerken 93,5
Hedef 65
4 gun oldu 89,4
11.gun 86
12.gun 85,6
17. Gun 86.2 ( kilo aliyrm bide bu ne ya)
Toplam kayip: 7,3
Hedefe kalan: 21,2 tekrar oha diyorum kendime :)
Ilk hedef dogum öncesi kılomumu koysam
Oyle dusunursek kalan 13,2
Boyle daha motive edici :)

sayfayı kaybetmişim
bulduğuma sevındım.
yarın sabah tartılıp baslıyorum maceraya.
bebişim 23 gunluk..

eşinin inşaatın basında olup sizin tatıle gıtmenıze çok mu çok sevınddım

bu arada heksi nerelerdesın?

Canım bende 54,5 ile hamile kaldım, 64 ile doguma gittim, doğumdan geldiğimde 60 kilo sayılırım ama benim derdim kilodan ziyade sezeryandan sonra bu göbek nasıl gider? Sanki 6 aylık hamileyim hala bu arada doğum yapalım 26.günümüz

Bugun yediklarim
Sabah
1 yumurta
Kibrik kutusu peynir
Bir dilim ekmek
1 cay
6 tane zeytin
Ara ogun
Kuru incir tahin helvasi
Ogle
5 tane minik kofte
Bi tane salatalik
Bi dilim ekmek
1 buyuk bardak erik kompostosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…