- Konu Sahibi Emire27xxx
-
Benim bebişim suan 2 aylık?
Düzenledim canım. Doğumdan sonra kaç kiloydun onunda ekleyimBenim bebişim suan 2 aylık?
İşin sırrı bol su canım.Gebelik oncesi 73
Doğuma girerken 93,5
Hedef 65
4 gun oldu 89,4
5. Gun 87,6 (karnim kucukdu birden)
70 kiloydumDüzenledim canım. Doğumdan sonra kaç kiloydun onunda ekleyim
Sezaryen mi oldunuz?kızlar benim 21 gün oldu 10 kg gitti
kaldı 4,5 kilo
ama karnım hiç küçülmüyor
Karnının kendi kendine eski haline dönmesini bekleme canım özellikle Sezeryan olduysan.kızlar benim 21 gün oldu 10 kg gitti
kaldı 4,5 kilo
ama karnım hiç küçülmüyor
Sezaryen mi oldunuz?
Ama henüz çok erken 22 gün oldu bugün oyle değil mi ? Benim 64 gün oldu. Gözle görülür değişiklik daha yeni yeni var. Hiç kafaniza takmayın.. emziriyor musunuz bu arada ? Onun da etkisi çok oluyor.. beslemenize dikkat edin. Mesela emziriyorsunuz diye her sey yemem lazım diye düsünmeyin. Mesela eskiler şekerli şeyler tatlı şerbetli özellikle ye derler. Buna aldırma.. pekmezi sulandır hergun 1 bardak iç bak bakalım nasıl sütun olur. :) o tatlılar anca bize ödem yapar kilo yapar..evet sezaryen göbeği...hiç küçülme yok hamile gibiyim hala
Ama henüz çok erken 22 gün oldu bugün oyle değil mi ? Benim 64 gün oldu. Gözle görülür değişiklik daha yeni yeni var. Hiç kafaniza takmayın.. emziriyor musunuz bu arada ? Onun da etkisi çok oluyor.. beslemenize dikkat edin. Mesela emziriyorsunuz diye her sey yemem lazım diye düsünmeyin. Mesela eskiler şekerli şeyler tatlı şerbetli özellikle ye derler. Buna aldırma.. pekmezi sulandır hergun 1 bardak iç bak bakalım nasıl sütun olur. :) o tatlılar anca bize ödem yapar kilo yapar..
Ben bile suan dikislerimde ara ara batma ve yanma hissediyorum. Sezaryen böyle iste . Tam anlamıyla 4 4lukiyileşmesi 1 seneyi buluyor maalesef. Takmayın kafaniza yapacak bir sey yokbazen emziriyorum bazen sağıp veriyorum
ama hep anne sütü alıyor kızım
64 gün mü.. baya uzunmuş eskiye dönmek.. zaten hala karnıma dokununca ya da uzun süre dik oturunca dikişleri hissediyorum
iyileşmediği aşikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?