• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❀•Doğumdan sonra hep birlikte zayıflıyoruz•❀ ➭➭➭

Kızlar bir hafta oldu doğum yapalı bende gram gitmedi oğlumda aynı sürede doğum +sonraki 1 haftada 12 kg gitmişti. Şimdi aynı sürede 4,5 kg. Halen ödem olduğunu düşünüyorum çünkü dün hastanede kontrolümüz vardı biraz çok bekledik ayağım baya şişmişti.bacaklarıma sanki su basmışlar gibi semsert katlayıp üstüne oturduğum zaman patlayacak gibi basınç hissediyorum.
Bir de nasıl besleniyorsunuz ben ekmek tüketmemeye çalışıyorum her gün mutlaka bulgur pilavı yiyorum hoşaf içiyorum.kilo alıyor olabilşrmiyim 1 haftada

Kızlar bir hafta oldu doğum yapalı bende gram gitmedi oğlumda aynı sürede doğum +sonraki 1 haftada 12 kg gitmişti. Şimdi aynı sürede 4,5 kg. Halen ödem olduğunu düşünüyorum çünkü dün hastanede kontrolümüz vardı biraz çok bekledik ayağım baya şişmişti.bacaklarıma sanki su basmışlar gibi semsert katlayıp üstüne oturduğum zaman patlayacak gibi basınç hissediyorum.
Bir de nasıl besleniyorsunuz ben ekmek tüketmemeye çalışıyorum her gün mutlaka bulgur pilavı yiyorum hoşaf içiyorum.kilo alıyor olabilşrmiyim 1 haftada
Maaşallah önceki doğumda ne hızlı vermişsin. Nasıl vermiştin hatırlıyormusun canım.
Hoşafa şeker atıyorsan kilo aldırabilir.
Ben de extra dikkat ediyorum. Çok su içiyorum.Ama yine arada kendimi şimartıyorum ki vücut diyet moduna girmesin. Çünkü diyet yapıyorum dedikçe yapamayanlardanım :)

Bu arada doktoruma ne zaman spor yürüyüş yapabilirim diye sordum hemen başlayabilirsin sıkıntı yok dedi. Akşamları yarım saat koşu bandında yürümeyi kafama koydum ama ameliyat yerimde hala ağrılar var acele etmiyorum. Sonraki ilk işimde karın hareketlerine hafiften başlamak olacak. Zaman kolluyorum.
Biran önce zayıflayacağım günü bekliyorum.

Maaşallah önceki doğumda ne hızlı vermişsin. Nasıl vermiştin hatırlıyormusun canım.
Hoşafa şeker atıyorsan kilo aldırabilir.
Ben de extra dikkat ediyorum. Çok su içiyorum.Ama yine arada kendimi şimartıyorum ki vücut diyet moduna girmesin. Çünkü diyet yapıyorum dedikçe yapamayanlardanım :)

Bu arada doktoruma ne zaman spor yürüyüş yapabilirim diye sordum hemen başlayabilirsin sıkıntı yok dedi. Akşamları yarım saat koşu bandında yürümeyi kafama koydum ama ameliyat yerimde hala ağrılar var acele etmiyorum. Sonraki ilk işimde karın hareketlerine hafiften başlamak olacak. Zaman kolluyorum.
Biran önce zayıflayacağım günü bekliyorum.
Oğlum da doğumla su eşi falan 7,8 kg gitmiş
Sonra 4,5 kg kadar da 10 gün içinde hiç bişey yapmadan gitti ama o zaman da zehirli guatr olmuşum sonradan öğrendim onların metabolizması falan hızlı çalışıyor belkide o yüzden gitti. Şimdi tam tersi ödemi atamadım doğumda zaten bebek kadar bişey gitmiş anlamadım hep kaldı anlayacağın. Bende sordum koşu bandını Dr a 40ın çıkmadan önermiyorum koy pistte bebeğini hızlı hızlı sür dışarda çocuk da hava alsın dedi

IMG_2157.JPG

Ayy çok sevindim yavaştan yavaştan gidiyor.
Umudum büyük inşallah hedefime ulaşacağım.
Hedefi olan arkadaşlarla Hep birlikte başaracağız.
:KK19:

IMG_2151.JPG kol inceltme hareketi
  • 25 Tight arm circles forward
    25 Tight arm circles backward
    25 'şer adet gergin olan kolları öne ve arkaya doğru dairesel hareketlerle çevirmek.

Makas hareketi {Scissosrs Kick}
İç bacak ve üst bacak kaslarını çalıştırır.
20*3 set IMG_2160.JPG

Merhaba çiçeği burnunda güzel anneler..

Her kadın güzeldir ama sadece biraz daha bakıma ihtiyacı vardır..

Gelin hep birlikte gebelikten önce, sonra kilolarımızı ve ideal kiloya ulaşmak için neler yaptıklarımızı paylaşalım..

Hamilelikte ne kadar kilo aldık?
Doğumda ne kadarı gitti?
Sütümüz nasıl artar?
Neleri kısınca sütümüz azalır?
Doğumdan sonra hangi sporlar yapılır?
Spor yapmaya ne zaman başlanır??

Gelin kilolar yerleşmeden kovalım gitsin..

ASLA PES ETME.....:KK31::KK73::KK6:

ÜyeGeb. önceDoğ. giderkenDoğ. gelince1.Ay2.Ay3.Ayhedef
Emire2786.710096.8...70
bir garip576460...52
cgkfte.7571...60
fener506992.589.2...
blacksea88101.....
Gunayfur61.5......
Lilithic55......
efsunsuz......
lilipit......
heksi......
Zehrayalçın8764.....
littlebee72.....
Cnm benide yaz
Gebelik oncesi 73
Doğuma girerken 93,5
Hedef 65
Bugun 5 gun oldu 89,4

Canım gebeliktem önce 60 kiloudum. Şuan sabahları 63 akşamları 64. Ama göbek beni benden alıyo:KK43:

53 ile hamile kaldım. 70.3 kg ile doğum yaptım bugün 13 gün oldu 62 kiloyum. Hedef 50 bakalım nasıl olcak.

ÜyeGeb. önceDoğ. giderkenDoğ. gelince1.Ay2.Ay3.Ay
Emire27......
bir garip......
fener50......
efsunsuz......
lilipit......
heksi......
Zehrayalçın87......
littlebee......
Canim bende geldim:) 58 kiloyla hamile kaldim 74 kiloyla doguma girdim 70 kiloyla dogumdan ciktim. 25 gun oldu dogum yapali en son 65 kiloydum listeye eklermisin benide

Merhaba çiçeği burnunda güzel anneler..

Her kadın güzeldir ama sadece biraz daha bakıma ihtiyacı vardır..

Gelin hep birlikte gebelikten önce, sonra kilolarımızı ve ideal kiloya ulaşmak için neler yaptıklarımızı paylaşalım..

Hamilelikte ne kadar kilo aldık?
Doğumda ne kadarı gitti?
Sütümüz nasıl artar?
Neleri kısınca sütümüz azalır?
Doğumdan sonra hangi sporlar yapılır?
Spor yapmaya ne zaman başlanır??

Gelin kilolar yerleşmeden kovalım gitsin..

ASLA PES ETME.....:KK31::KK73::KK6:

ÜyeGeb. önceDoğ. giderkenDoğ. gelince1.Ay2.Ay3.Ayhedef
Emire2786.710096.8...70
bir garip576460...52
cgkfte.7571...60
fener506992.589.2...
blacksea88101.....
Gunayfur61.5......
Lilithic55......
efsunsuz......
lilipit7393.589.4...65
heksi......
Zehrayalçın8764.....
littlebee72.....
Canım beni de ekler misin? 67 kg ile hamile kaldım. 82 ile doğuma girdim. Şu an 74.9 kg. Hedefim, 65 inşallah :dua:

ben de geldimm 60 ile hamile kaldim 79 ile doguma gittim dogum yapali 7 gun oldu su an 70 kiloyum hedefim 58

Bugün 17. Günümüz ve 86.7 kg yum o da aç karına niye hiç gitmedi bunda anlamadım bide emziriyorum hani emziren hızlı kilo verirdi. 92,5-86,7=5,8 kg ödemi bebeği suyu eşi sadece 5,8 kg mu???? Maşallah hep kendime almışım

Kızlar sizden daha fazla gitmiş ne güzel. Ara ara ben de tartı fotosu koyayım ve motive olayım. Göbek önden popo arkadan ne.şekilsiz bir vücudum var bide.şişirilmiş balon gibi neredeyse silindir bir görünüm var

Emire27xxx Emire27xxx eklemeyi unutmusum

53 ile hamile kaldım. 70.3 kg ile doğum yaptım bugün 13 gün oldu 62 kiloyum. Hedef 50 kg.

Merhaba kızlar herkesi listeye eklicem akşam yada sabah. Malum ramazan yoğunuz biraz.

Back