- 20 Nisan 2024
- 552
- 820
- 27
Bundan sonra öyle yapalım 11 gibi paylaşırız sonradan ekleme yapmaya gerek kalmazEvet olabilir aslında. Ben bı de bilerek yiyorum. Artik 1000 kalori altına dusmucem. Bu wc sorununu çözmek için
Cok guzel vermişsin maşallah az kalmıs 55 e regl bitiminden sonra muhtemelen 55 ı görürsünselam kızlar günaydın. az da olsa yinede kilo vermişsiniz tebrik ederim. bende vermişim
geçen hafta 56.8
bu hafta 56.1
hala 55 göremesemde adet oldum dün sabah o yüzden şiş olduğum için 55 göremedim. halbuki kendimi çok hafif hissediyorum. inşallah cumaya kadar ucundanda olsa görürüm.
hafta sonuda çok dikkat ettim.
senin ölçüler ne güzel yaaa. ben 56 olsam ne olacak. belimi en ince yerinden ölçüyorum 78 cm geliyorGünaydın kızlar bu sabah tekrar tartılmak istedim motivasyon için62 geldim tam ölcü aldım birde şöyle çıktı
Bel:68 cm
Basen en geniş yerinden: 93 cm
Göbek: 83 cm
Eski ölcümlerim söyle
Bel 70cm (23.05)
Basen 95 (23.05)
Göbek 86 (23.05)
O zamanki kilomda 63.800 mus fena deil incelme guzel motive oldum
Buarada l carnetine başlıyorum abim sipariş verdi bu hafta içinde gelir onunlada yağ yakımını desteklicem spor öncesi icildiginde yağ yakımını arttırıyor enerji veriyor biraz daha fazla ter attırıyor
Bir araştırın sizde alın zararı yok faydası cok ama spor yapanlar için etkili içip yatarsanız iş görmez
İnternetten yağ oranımıda hesapladım ℅24 çıktı eskiden ℅21 civarıydı bakalım okadar düşüre bilecek miyim tekrar
Bel 77Günaydın kızlar bu sabah tekrar tartılmak istedim motivasyon için62 geldim tam ölcü aldım birde şöyle çıktı
Bel:68 cm
Basen en geniş yerinden: 93 cm
Göbek: 83 cm
Eski ölcümlerim söyle
Bel 70cm (23.05)
Basen 95 (23.05)
Göbek 86 (23.05)
O zamanki kilomda 63.800 mus fena deil incelme guzel motive oldum
Buarada l carnetine başlıyorum abim sipariş verdi bu hafta içinde gelir onunlada yağ yakımını desteklicem spor öncesi icildiginde yağ yakımını arttırıyor enerji veriyor biraz daha fazla ter attırıyor
Bir araştırın sizde alın zararı yok faydası cok ama spor yapanlar için etkili içip yatarsanız iş görmez
İnternetten yağ oranımıda hesapladım ℅24 çıktı eskiden ℅21 civarıydı bakalım okadar düşüre bilecek miyim tekrar
Seninle fizigimiz benziyor sanırım neredeyse ölcülerimiz aynıBel 77
Basen 96
Göbek 83
Benim belim oldum olası inceydi 114 ken bile en zayıf yerimdisenin ölçüler ne güzel yaaa. ben 56 olsam ne olacak. belimi en ince yerinden ölçüyorum 78 cm geliyorgöbeğim en geniş yerden 85 cm. ne kadar yağlı bel bölgem sen düşün
tamam canım at bakayım. benim her yerim aynı alt üst bel bitek bacaklarım ve kollarım ince. belim kalın. basenim ve göğüslerim kiloma ve boyuma göre ideal sorun yokBenim belim oldum olası inceydi 114 ken bile en zayıf yerimdibende basen kalça sorunu oldu genelde alttan kilo alıyorum ustum ince ama spor yaparsan bele yönelik kardiyo destekli cok belirgin fark olacak emın ol karın bel bolgeni kaslandır ve güçlendir cok guzel olacak her halimizle güzeliz ama neden daha güzel olmayalım ki
Sana mesajdan bir kaç foto atıcam bak
Orantılı olmak güzel bende göğüs küçük bel ince kalça basen daha geniş kollar ınce omuz biraz dar değişik yatamam canım at bakayım. benim her yerim aynı alt üst bel bitek bacaklarım ve kollarım ince. belim kalın. basenim ve göğüslerim kiloma ve boyuma göre ideal sorun yok