Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

İyi akşamlar bugün çocukların gösterileri vardı sabah simit yedim ayak üstü yarım akşam da bıraz patates kızartma kahvaltılık salatalık domates
Suyumu içiyorum Chocolita Chocolita

Eklentiler

• Screenshot_20250423-194955_Step Counter - Pedometer.webp
    Screenshot_20250423-194955_Step Counter - Pedometer.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 6

Eklentiler

• IMG_7366.webp
    IMG_7366.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 4
İyi geceler kızlar
Depremi hissedenlere çok geçmiş olsun
Biz kaynanamdayz belki burada kalırz gece. Bayağı korktuk. Rabbim toprağa sakinlik versin ailelerimizi bizleri korusun. İnternetim bitiyor. Kazasız belasız eve geçebilirsek inşallah siteye bakacağım.
Çok geçmiş olsun canım. Allah bir daha yaşatmasın.

İyi geceler kızlar
Biz kaynanamdayz belki burada kalırz gece. Bayağı korktuk. Rabbim toprağa sakinlik versin ailelerimizi bizleri korusun. İnternetim bitiyor. Kazasız belasız eve geçebilirsek inşallah siteye bakacağım.
Çok geçmiş olsun canım🙏🏼

Kızlar yardım edin canım tatlı istiyor öyle böyle değil saate bakıyorum dolaba bakıyorum duramıyorum çikolata yesem yarın cezalı olsam

9:00 bir kase yoğurt biber acılı ama bide nane ekleyip yedim yeşil çay 10 dk sonrasında
Ara öğün tarcin kakaolu elma
7 de akşam yemeği yağsız kırmızı et (bugüne özel) hiç sevmem kendilerini 😅
3 lt su limonlu
Çay da biraz şeker kaçamağı yaptım ve cezaya hazırım

Merhabalar,
23 Nisan akşamı biraz rahatsızdım, 19:00'da yattım, uyuyakalmışım. Menümü şimdi yazayım:
Kahvaltıda, 1 haşlanmış yumurta,6 zeytin,2 dilim peynir,1 dilim ekmek,
Arada 4 mandalina,
Akşam yemeğinde, kuru fasulye, pilav.
Su:1,5 lt.
Chocolita Chocolita

İyi geceler kızlar
Geçmiş olsun tatlım. Biz büyükçekmecesw oturuyoruz. Deprem tam anşamıyla bizim evin önünde denizde oludu diyebilirim. En büyük şansım o am evde eşimle olmaktı. Neyse ki kimseye bir zarar gelmedi evler de iyi durumda. Dün tüm gün dışarıdaydık haliyle. Aksam bizim bina yeni olduğu için kayımvalidemi ve görümcemleri aldık ve eve geçtik. Yemek yapıyordum deprem sırasında. Dedim bizde yemek var gelin. Yedik içtik sonra artçı hissettik 3 tane ard arda ve tekrar çıktık evden korktum açıkcası. Çünkü sabah ilk deprem olduğunda eşim hissetmişti ama arada oluyor böyle ufak depremler bizim orada diye umursamadık çıkmadık dısarı. Neyse gece 10a kadar dısarıda durduk sonra eve döndük. Şimdi işe gidiyorum ama işyeri binası inanılmaz eski. Pazartesiye kadar evden çalısıcaz dosyaları alıp. Sonrası için ne yağıcam bilmiyorum. Zaten işe başlarken tek çekincem binanın dökülüyor durumda olmasıydı. Bir gün önce de arkadasla konustuk bu bina hiç iyi durumda değil diye. Muhtemelen işi bırakırım gibi duruyo. Hayırlısı olsun ya. Kısmetimde yok demek ki bazı seyler.

Geçmiş olsun tatlım. Biz büyükçekmecesw oturuyoruz. Deprem tam anşamıyla bizim evin önünde denizde oludu diyebilirim. En büyük şansım o am evde eşimle olmaktı. Neyse ki kimseye bir zarar gelmedi evler de iyi durumda. Dün tüm gün dışarıdaydık haliyle. Aksam bizim bina yeni olduğu için kayımvalidemi ve görümcemleri aldık ve eve geçtik. Yemek yapıyordum deprem sırasında. Dedim bizde yemek var gelin. Yedik içtik sonra artçı hissettik 3 tane ard arda ve tekrar çıktık evden korktum açıkcası. Çünkü sabah ilk deprem olduğunda eşim hissetmişti ama arada oluyor böyle ufak depremler bizim orada diye umursamadık çıkmadık dısarı. Neyse gece 10a kadar dısarıda durduk sonra eve döndük. Şimdi işe gidiyorum ama işyeri binası inanılmaz eski. Pazartesiye kadar evden çalısıcaz dosyaları alıp. Sonrası için ne yağıcam bilmiyorum. Zaten işe başlarken tek çekincem binanın dökülüyor durumda olmasıydı. Bir gün önce de arkadasla konustuk bu bina hiç iyi durumda değil diye. Muhtemelen işi bırakırım gibi duruyo. Hayırlısı olsun ya. Kısmetimde yok demek ki bazı seyler.
Allah yardımcın olsun ama önce sağlık bina sıkıntısıyla tahliye edillsin İstanbulda değilim ama bir çok akrabamız orda boğazdan video atılar dalgalanmaları falan korkunçtu

Merhabalar,
İstanbul'da yaşayan tüm arkadaşlarıma deprem dolayısıyla geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
Bugün dışarıda 30 dak. kadar yürüdüm. İyi ki yürümüşüm, hava kapadı iyice, sağanak yağmur başlayacak. Ben de eve gitmeden evvel kahve içmek için bir cafeye geldim.
Sizler nasılsınız? Hepiniz iyisinizdir inşallah.

Ay kızlar, şu resimdeki sebzelerin şirinliğine bakın🥰💕Bu pinterestte harika resimler var.😍
1000091628.webp
1000091627.webp
1000091623.webp
1000091626.webp
1000091624.webp

Eklentiler

• 1000091624.webp
    1000091624.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 4
Son düzenleme:
Kızlar 11 de iki yumurta bir kase yoğurt biber közlenmiş kapya biberli
Ara öğün hiç bir şey yemedim ondan olsa gerek çok acıktım yarım dürüm yerken buldum kendimi akşama kadar bişey yememeyi düşünüyorum suda 1 lt şimdilik akşama y 2 lt daha içmeyi düşünüyorum

Merhabalar,
24 Nisan günü,
Kahvaltı yapmadım.
Öğlen 1 kumpir yedim.
Akşamüzeri 1 dereotlu poğaça yedim.
Türk kahvesi ve cafe latte içtim.
Akşam yemeğinde tas kebabı ve 3 kaşık pirinç pilavı ile günü tamamladım. 19:00'da 14:10 aralıklı orucuma başlayacağım.
Saat 18:36 itibariyle 3619 adımdayım.
Bugün öğlen ve öğleden sonra diyetdışı olduğu için, gün sonuna kadar cezamı yapıp paylaşacağım. Chocolita Chocolita
1 gün de haftalık tartı cezam kalmıştı, onu da yarın yaparım.🚶‍♀️🙋‍♀️💕
1000091848.webp

İyi geceler kızlar
Çok geçmiş olsun canım rabbim yasatmasın bi daha

Back
X