- 10 Kasım 2010
- 4.955
- 4.499
- 333
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun canım. Allah bir daha yaşatmasın.İyi geceler kızlar
Depremi hissedenlere çok geçmiş olsun
Biz kaynanamdayz belki burada kalırz gece. Bayağı korktuk. Rabbim toprağa sakinlik versin ailelerimizi bizleri korusun. İnternetim bitiyor. Kazasız belasız eve geçebilirsek inşallah siteye bakacağım.
Çok geçmiş olsun canımİyi geceler kızlar
Biz kaynanamdayz belki burada kalırz gece. Bayağı korktuk. Rabbim toprağa sakinlik versin ailelerimizi bizleri korusun. İnternetim bitiyor. Kazasız belasız eve geçebilirsek inşallah siteye bakacağım.
Geçmiş olsun tatlım. Biz büyükçekmecesw oturuyoruz. Deprem tam anşamıyla bizim evin önünde denizde oludu diyebilirim. En büyük şansım o am evde eşimle olmaktı. Neyse ki kimseye bir zarar gelmedi evler de iyi durumda. Dün tüm gün dışarıdaydık haliyle. Aksam bizim bina yeni olduğu için kayımvalidemi ve görümcemleri aldık ve eve geçtik. Yemek yapıyordum deprem sırasında. Dedim bizde yemek var gelin. Yedik içtik sonra artçı hissettik 3 tane ard arda ve tekrar çıktık evden korktum açıkcası. Çünkü sabah ilk deprem olduğunda eşim hissetmişti ama arada oluyor böyle ufak depremler bizim orada diye umursamadık çıkmadık dısarı. Neyse gece 10a kadar dısarıda durduk sonra eve döndük. Şimdi işe gidiyorum ama işyeri binası inanılmaz eski. Pazartesiye kadar evden çalısıcaz dosyaları alıp. Sonrası için ne yağıcam bilmiyorum. Zaten işe başlarken tek çekincem binanın dökülüyor durumda olmasıydı. Bir gün önce de arkadasla konustuk bu bina hiç iyi durumda değil diye. Muhtemelen işi bırakırım gibi duruyo. Hayırlısı olsun ya. Kısmetimde yok demek ki bazı seyler.İyi geceler kızlar
Allah yardımcın olsun ama önce sağlık bina sıkıntısıyla tahliye edillsin İstanbulda değilim ama bir çok akrabamız orda boğazdan video atılar dalgalanmaları falan korkunçtuGeçmiş olsun tatlım. Biz büyükçekmecesw oturuyoruz. Deprem tam anşamıyla bizim evin önünde denizde oludu diyebilirim. En büyük şansım o am evde eşimle olmaktı. Neyse ki kimseye bir zarar gelmedi evler de iyi durumda. Dün tüm gün dışarıdaydık haliyle. Aksam bizim bina yeni olduğu için kayımvalidemi ve görümcemleri aldık ve eve geçtik. Yemek yapıyordum deprem sırasında. Dedim bizde yemek var gelin. Yedik içtik sonra artçı hissettik 3 tane ard arda ve tekrar çıktık evden korktum açıkcası. Çünkü sabah ilk deprem olduğunda eşim hissetmişti ama arada oluyor böyle ufak depremler bizim orada diye umursamadık çıkmadık dısarı. Neyse gece 10a kadar dısarıda durduk sonra eve döndük. Şimdi işe gidiyorum ama işyeri binası inanılmaz eski. Pazartesiye kadar evden çalısıcaz dosyaları alıp. Sonrası için ne yağıcam bilmiyorum. Zaten işe başlarken tek çekincem binanın dökülüyor durumda olmasıydı. Bir gün önce de arkadasla konustuk bu bina hiç iyi durumda değil diye. Muhtemelen işi bırakırım gibi duruyo. Hayırlısı olsun ya. Kısmetimde yok demek ki bazı seyler.
Benim de regl döneminde canım çikolata yemek istiyor.Kızlar yardım edin canım tatlı istiyor öyle böyle değil saate bakıyorum dolaba bakıyorum duramıyorum çikolata yesem yarın cezalı olsam
Çok geçmiş olsun canım rabbim yasatmasın bi dahaİyi geceler kızlar