• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetin Sultanları 😎

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maşallah 🧿 gördün mü disiplinli olunca çok güzel kilo veriyorsun🫶

@Arrietty_ bu konuda ne söylesen haklısın ablacım, asıl senin emeklerine sağlık aramızda olduğun için teşekkür ederiz😊

@HepmigencizHepmiguzel kişisel sebeplerle gruptan çıkmak istediğini söyledi, artık o da aramızda olamayacak.

Evet kalan hatunlar

@Infinite Soul
Cledyana Cledyana
muktesebat muktesebat
@gelengiden
@prensesss016
@Orenda
@ARZELYAA

grupta tamam mı devam mı?

Devam diyorsanız, devam ettiğiniz sürece topikteki listeyi tutacağım ama karar sizlerin.

HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. ahretliğim senin simit göbeğine kurban, görüşemiyoruz bu ara özledim, gündüzleri vakit bulabildiğim bir an şöyle 2 lafın belini kıralım seninle 😘
Denk gelemiyoruz bu aralar ahretliğim artık eskisi gibi bende çok kalamıyorum sitede iş güç derken akşam oluyor zaten.
Sorma hiç simit sevdam yakıyor benide kışş kışşş demem lazım onada :KK200:

@Arrietty_ bu konuda ne söylesen haklısın ablacım, asıl senin emeklerine sağlık aramızda olduğun için teşekkür ederiz😊

@HepmigencizHepmiguzel kişisel sebeplerle gruptan çıkmak istediğini söyledi, artık o da aramızda olamayacak.

Evet kalan hatunlar

@Infinite Soul
Cledyana Cledyana
muktesebat muktesebat
@gelengiden
@prensesss016
@Orenda
@ARZELYAA

Devam diyorsanız, devam ettiğiniz sürece topikteki listeyi tutacağım ama karar sizlerin.

HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. ahretliğim senin simit göbeğine kurban, görüşemiyoruz bu ara özledim, gündüzleri vakit bulabildiğim bir an şöyle 2 lafın belini kıralım seninle 😘
ne kadar az kalmışız:( sohbete geliyorum ben açıkçası, başka gidenler olursa seni hiç meşgul etmeyelim ablacım başka topiğe geçelim ordan devam edilsin.
Her hafta sen uğraşıyorsun bu şekilde olunca.

Evet kalan hatunlar

@Infinite Soul
Cledyana Cledyana
muktesebat muktesebat
@gelengiden
@prensesss016
@Orenda
@ARZELYAA

Merhabalar🌼
Abla ben yurtdışına gidiyorum birkaç aylığına bu yüzden düzenime devam edemeyeceğim. Şimdilik ayrılayım listeden.

Merhabalar🌼
Abla ben yurtdışına gidiyorum birkaç aylığına bu yüzden düzenime devam edemeyeceğim. Şimdilik ayrılayım listeden.
Merhaba,
aaaa öyle mi? Hayırlı yolculuklar ablacım🙏 iş için mi turistik mi bilmiyorum ama umarım güzel keyifli bir yolculuk olur🥰

Merhabalar günlerdir gelemedim buraya önce ben sonrada küçük oğlum domuz gribine yakalandık malesef suan hastanede yatıyoruz oglumun atesi düşmüyor malesef. Bu yuzden bugün tartida veremeyeceğim. Bu süreçte diyette yapamadim zaten bağışıklığımı güçlü tutmak için. Ben henüz hedefime ulaşamadım ama bir süre ara vermek istiyorum. Belki bi gün tekrar daha canlı bi grup olarak devam etmek isterim sizlerle. Emekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Bizim için dua ederseniz sevinirim🙏
Çok geçmiş olsun🙏 Böyle bir durumda elbetteki önceliğiniz çocuklarınızın ve sizin sağlığınız.
Rica ederim, aramızda olduğunuz için biz de size teşekkür ederiz😊
Rabbim şifa versin, beterlerinden korusun inşallah🙏 tekrar çok geçmiş olsun😌

Selam abla ben daha veremedim ama ramazanı da bekler oldum açıkçası ramazan+sonrasında spor+diyetle veririm diye düşünüyorum.
Tamam ablacım, zaten grup motivasyon kaybetti, en temizi herkesin bir süre ara verip keyfine bakması😘
Denk gelemiyoruz bu aralar ahretliğim artık eskisi gibi bende çok kalamıyorum sitede iş güç derken akşam oluyor zaten.
Sorma hiç simit sevdam yakıyor benide kışş kışşş demem lazım onada :KK200:
He valla, bende sitedeki işler, evin koşturması, kızın annneeuuuu şunu nasıl yapıyordun tatlım olmadı yoğurt tutmadı sorguları, eşimin beni de sev benimle de ilgilen şımarmalarından geyik yapacak zaman bulamıyorum:KK70:
Havalar düzelince her gün yürür yakarsın😘

ne kadar az kalmışız:( sohbete geliyorum ben açıkçası, başka gidenler olursa seni hiç meşgul etmeyelim ablacım başka topiğe geçelim ordan devam edilsin.
Her hafta sen uğraşıyorsun bu şekilde olunca.
Olsun ablacım uğraşmak sorun değil de, hastalıklar, soğuk havaların verdiği isteksizlik vs derken grubun motivasyonu yok, bu nedenle topiği kapatalım.
Herkesin enerjisi, motivasyonu olursa, tekrar grup kurulmasını da isterseniz beni nerede bulacağınızı biliyorsunuz 😂

Hepinizi öpüyorum 😘

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back