- 8 Aralık 2009
- 4.134
- 5.582
İyiyiz canım biraz sıcaklıklarla boğuşuyoruz. tam canımızın hiç birşey yemek istemediği zamanlardayız. umarım erimemiz daha çabuk olurKızlar napıyorsunuz
Ben şimdi öğlen sporunu bitirdim de birşey fark ettim karın bacak kalça kaslarım cok kuvvetlenmıs fakat kollarım yeterli deil çünkü bugün yaptığım videoda 6 dakika 3+3 kilo ile çalışma vardı yaptım ama cok zorladı kollarım titredi özellikle kolları yana açarken birde biceps hareketi fena yaktı en zoru oneyse zamanla alısıcak kollar başka çağresi yok
Ay evet yanıyor ortalık oturdum yerde ter atıyorumİyiyiz canım biraz sıcaklıklarla boğuşuyoruz. tam canımızın hiç birşey yemek istemediği zamanlardayız. umarım erimemiz daha çabuk olur
amaaannn boşver kolları tek derdin bu olsun. bunca spora taşsın zatenkollarda sıkılaşmasın
Canım bugünkü yediklerim sence nasıl ?Ay evet yanıyor ortalık oturdum yerde ter atıyorumyemek istemiyor devamlı soğuk içecek istiyor kahve içiyorum sureklı kafein benı bitirecek
Haha öyle de orasıda güçlü dayanıklı olsun istiyorum kaslandı baya ama gücü yeterli değil sıkılasmak deil güçlendirmek istiyorumerkeksi güç ayıyı devirmem lazım haha
Cok sağol canım❤
Buarada l carnitine geldi az önce akşam sporunda içip baslıcam bakalım etkilerini zamanla görür yazarım aldıgım aşşağıda foto koydum memnun kalırsam sizde bir bakın
Menü süper 2 3 börekten hiç bişi olmaz protein iyi almıssın biraz yag fazla oda börekten geliyordur bide kuru yemiş yiyorsun oyüzden kuruyemiş ten gelen yagı saymasakta olur sağlıklı yağ çünkü vücutta farklı işleniyorCanım bugünkü yediklerim sence nasıl ?
Bilerek böyle fazla yedim kaloriyi doldurmak için. Sigara böreği kv ısrarıyla yedim
Ay çok tşk ederim yorum için. Yüreğime sular serptin çok sevindim bunaMenü süper 2 3 börekten hiç bişi olmaz protein iyi almıssın biraz yag fazla oda börekten geliyordur bide kuru yemiş yiyorsun oyüzden kuruyemiş ten gelen yagı saymasakta olur sağlıklı yağ çünkü vücutta farklı işleniyor
Bence böyle devam 1000 altına düşme 1000 1200 arası idealaç kalarak kaslarını eritme diyet sonunda yumuşamış deriler insanın moralini bozar çünkü yavas gitsin kaslar korunsun artsın güçlensin hem zayıf hem sert vücudumuz olsun
Bende birazdan annemle yürüyüşe çıkıcam l carnitine içicem 1 ölcek bakalım 1 ay sonunda bana ne katkısı olacak
Bu arada anneyle yürüyüş keyifleri çok hoşuma gidiyor sizin. Maşallah size.Menü süper 2 3 börekten hiç bişi olmaz protein iyi almıssın biraz yag fazla oda börekten geliyordur bide kuru yemiş yiyorsun oyüzden kuruyemiş ten gelen yagı saymasakta olur sağlıklı yağ çünkü vücutta farklı işleniyor
Bence böyle devam 1000 altına düşme 1000 1200 arası idealaç kalarak kaslarını eritme diyet sonunda yumuşamış deriler insanın moralini bozar çünkü yavas gitsin kaslar korunsun artsın güçlensin hem zayıf hem sert vücudumuz olsun
Bende birazdan annemle yürüyüşe çıkıcam l carnitine içicem 1 ölcek bakalım 1 ay sonunda bana ne katkısı olacak
Nedemek canım fazla sıkmak doğru deil kacamaklara ileriye dönük yeme ataklarına sebep olur oyüzden porsiyon lama cok onemli squat gırl dıe bir spor hocası var oda diyor mesela ℅80 sağlıklı℅20 canın ne isterse bu sekılde ayarlayabilirsinAy çok tşk ederim yorum için. Yüreğime sular serptin çok sevindim buna
Sağol canım o sabahları çıkıyor normalde bugün sıcaktan cıkmamıs akşam yürüyelim beraber dedik hazır oğlanı uyutmuşumBu arada anneyle yürüyüş keyifleri çok hoşuma gidiyor sizin. Maşallah size.
canım artık diyet yapamayacağını söylemiştin yanılmıyorsam. ama yinede yorumlamak istedim menünü59. Gün
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
Biraz peynir
Ara öğün
1 kase yoğurt
2 ceviz
Ara öğün
12 kiraz
Akşam
2 kepçe mercimek çorbası
3 tane sigara böreği
5 kaşık kuru fasulye yemeği
Ara öğün
2 tane gün kurusu
yalnız senin yorumdan sonra benim yorumumMenü süper 2 3 börekten hiç bişi olmaz protein iyi almıssın biraz yag fazla oda börekten geliyordur bide kuru yemiş yiyorsun oyüzden kuruyemiş ten gelen yagı saymasakta olur sağlıklı yağ çünkü vücutta farklı işleniyor
Normalde eski ben olsam, akşam sadece çorba içerdim de amacım 1000 kalori altına dusmemek artık. Wc sorunum var, hafta sonu ilaçla çıktım. Şimdi de 3 gündür yine çıkamıyorumcanım artık diyet yapamayacağını söylemiştin yanılmıyorsam. ama yinede yorumlamak istedim menünü
sabah ve ara öğünlerin güzel fakat akşam bana biraz fazla geldi.
mesela çorba yediysen kuru fasulye yemeseydin. yada birini tercih etseydin. sigara böreğide çok olmuş gibi
bide akşam öğünününde
anladım canım tabi vücudunu en iyi sen bilirsin. tuvalet sorunu diyet yaptığımda bendede oluyor malesef. eskiden her gün çıkan ben şu diyet sürecinde haftada 1-2 anca çıkabiliyorum.Normalde eski ben olsam, akşam sadece çorba içerdim de amacım 1000 kalori altına dusmemek artık. Wc sorunum var, hafta sonu ilaçla çıktım. Şimdi de 3 gündür yine çıkamıyorumsigara böreği ne gelirsek o fazla oldu işte sırf yağ. Kv sebebiyle yedim onu. Hafta sonuna kadar yine cikamazsam mecbur ilaç alacam yine
Ben aç kalmaktan yana deilim az yenerek yapılan diyetler kalıcı değil oyüzden bazen canının cektıgı şeylerden küçük porsiyon yersin hergün değil bazenyalnız senin yorumdan sonra benim yorumumben aç gezdiricem milleti
Bak demek istediğim bu canım metabolizman az yediğin aç kaldığın için kendını korumaya alıyor yavaşlıyor hem yavaş gidiyor kilolar hemde giden yağdan cok su ve kas oluyor ve tuvalet sorunu başlıyoranladım canım tabi vücudunu en iyi sen bilirsin. tuvalet sorunu diyet yaptığımda bendede oluyor malesef. eskiden her gün çıkan ben şu diyet sürecinde haftada 1-2 anca çıkabiliyorum.
İşte bu da tartıya yansıyor. Mesela bugün tartıldım resmen kilo almış görünüyorum ki değil. İşte bu wc konusu için 1000 kalori altına dusmucem artık.anladım canım tabi vücudunu en iyi sen bilirsin. tuvalet sorunu diyet yaptığımda bendede oluyor malesef. eskiden her gün çıkan ben şu diyet sürecinde haftada 1-2 anca çıkabiliyorum.
Evet canım oyüzden yediğin seyler de önemli lifli beslen abartmadan yulaf tam buğday unu ekmeği mesela kahvaltıda 2 dilim yiyebilirsin tam buğday yada kepekli gibi mesela yoğurt ye cok fayda sağlıyor süt iç 1 bardak yagı az ise 2 de iç günlük protein almaya calıs illa et tavuk deil tabiki baklagiller de olur salata ye hepsi metabolizmayı çalıştırır bağırsakları rahatlatır ben 1 gün çıkmasam kafayı yerim içim içimi yer oyüzden cok dikkat ediyorum bol şu iç birdeİşte bu da tartıya yansıyor. Mesela bugün tartıldım resmen kilo almış görünüyorum ki değil. İşte bu wc konusu için 1000 kalori altına dusmucem artık.
Tansiyon yada şekerin oynamış olabilirmi rahat yiyemedigin içinde öyle hissediyor olabilirsin yeterli karbonhidrat alamıyorsan enerjin düşer muz yiyebilirsen onu dene yanında 1 bardak süt ile iyi gelirBugün acayip bir iştah açıklığı var üzerimde herşeyi yiyesim var aç hissediyorum ama dişlerim olmadığından birşey de yiyemiyorum sanki yeterli beslenemiyor gibi hissediyorum birazcık yürüsem ya da ayakta kalsam bacaklarım titriyor ve ağrıyor yorgun hissediyorum