Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

İyi akşamlar menümü paylaşayım
Sabah zeytin peynir domates salatalık
Öğlen 5 kasık mantı
Akşam mercimek çorbası fırında patates cacık
Suyumu içiyorum
Bugun az yürüdüm Chocolita Chocolita

Eklentiler

• Screenshot_20250424-203304_Step Counter - Pedometer.webp
    Screenshot_20250424-203304_Step Counter - Pedometer.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 5
Merhabalar Chocolita Chocolita
24 Nisan, Perşembe günü
✅🚶‍♀️Haftalık tartı cezamın 3. gününü tamamladım. (Gün içinde yarım saat yürüyüş yapmış idim. Akşam da evde Leslie ile 6000 adıma tamamladım.)
Yarın da bugün yediğim diyetdışının ceza adımını göndereceğim.
1000091857.webp

1000091858.webp

1000091859.webp

Merhabalar,
24 Nisan günü,
Kahvaltı yapmadım.
Öğlen 1 kumpir yedim.
Akşamüzeri 1 dereotlu poğaça yedim.
Türk kahvesi ve cafe latte içtim.
Akşam yemeğinde tas kebabı ve 3 kaşık pirinç pilavı ile günü tamamladım. 19:00'da 14:10 aralıklı orucuma başlayacağım.
Saat 18:36 itibariyle 3619 adımdayım.
Bugün öğlen ve öğleden sonra diyetdışı olduğu için, gün sonuna kadar cezamı yapıp paylaşacağım. Chocolita Chocolita
1 gün de haftalık tartı cezam kalmıştı, onu da yarın yaparım.🚶‍♀️🙋‍♀️💕

Allah yardımcın olsun ama önce sağlık bina sıkıntısıyla tahliye edillsin İstanbulda değilim ama bir çok akrabamız orda boğazdan video atılar dalgalanmaları falan korkunçtu
Bugungittim baktım herhangi bir çatlak vs yoktu. Muhtemelen büyükçekmecedeki binalar yani bizim oturduğumuz bölge nispeten daha çok etkilendi. Beşiktaşta eski binada sıva çatlağı bile yok 🤷🏻‍♀️

Bugungittim baktım herhangi bir çatlak vs yoktu. Muhtemelen büyükçekmecedeki binalar yani bizim oturduğumuz bölge nispeten daha çok etkilendi. Beşiktaşta eski binada sıva çatlağı bile yok 🤷🏻‍♀️
İnşallah bu son olur başkada olmaz Türkiye'nin kalbi İstanbul Allah korusun bişey olmaz inşallah

Kızlar dün malum menü falan yazamadım. Bugunu yazayım bari
Öğlen kıymalı bezelye yarım tabak +2 kaşık yoğurt
Öğleden sonra diyet dışı(sinirlerim bozuk devamlı diken üstündeyim nefsime hakim olamadım valla)
Akşam nohut pilav 1 tabak.

İyi geceler kızlar 🦋
Dünün menüsü paylaşmamıştım.
Sabah
2dilim ekmeğe tost

Akşam diyetdışı parkta yedik korkumuza

Şu miktarı 1.5 lt
Adım 1000 adım gösteriyor

Bugün
Sucuk kavırma az 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi 2 dilim ekmek

Akşam
Taze fasulye yemeği

Şu miktarı 1 lt
Adım 2.8
Temizlik yaptım ama saati takmadım. Aylık cezamın sonuncusınu yarın halledeceğim inşallah

Bugün menum
9.10
2 haş yumurta
1 kapya
1 domates
1 salatalık
1 muz

11.00
Kahve
Kuru kayisi, kuru elma

12.10
Yulaf-incir-kayısı yoğurt karışımı

17.30
5 parça minik kanat
1 kepçe mercimek çorba

18.00
Çay
İki avuç çekirdek içi
Bir tane atıştırmalık
Bir incir

Adım 5138
Su çok az fırsat olmadı.

İyi akşamlar kızlar. Deprem stresi altındayız. Yine bir deprem bekliyoruz diyorlar ama olacak mı ne zaman olacak belli değil. Bir sürü deprem bilimci dinledik her biri farklı bir şey söylüyor. Üşümezsoy büyük İstanbul depremi dedikleri buydu önümüzde deprem yok diyor. Adalar fayı ölü faymış. Naci görür büyük deprem henüz olmadı, bu ona stres yükleyebilir diyor. Bir başkası bu onu tetiklemez diyor. Artık Rabbim bilir çantamızı hazırladık. Napalım yapacak bir şey yok evdeyiz.
Daha sakinim ama çok fazla çarpıntım oldu ilk başlarken. O yüzden hala bir tuhaflık var

Geçmiş olsun tatlım. Biz büyükçekmecesw oturuyoruz. Deprem tam anşamıyla bizim evin önünde denizde oludu diyebilirim. En büyük şansım o am evde eşimle olmaktı. Neyse ki kimseye bir zarar gelmedi evler de iyi durumda. Dün tüm gün dışarıdaydık haliyle. Aksam bizim bina yeni olduğu için kayımvalidemi ve görümcemleri aldık ve eve geçtik. Yemek yapıyordum deprem sırasında. Dedim bizde yemek var gelin. Yedik içtik sonra artçı hissettik 3 tane ard arda ve tekrar çıktık evden korktum açıkcası. Çünkü sabah ilk deprem olduğunda eşim hissetmişti ama arada oluyor böyle ufak depremler bizim orada diye umursamadık çıkmadık dısarı. Neyse gece 10a kadar dısarıda durduk sonra eve döndük. Şimdi işe gidiyorum ama işyeri binası inanılmaz eski. Pazartesiye kadar evden çalısıcaz dosyaları alıp. Sonrası için ne yağıcam bilmiyorum. Zaten işe başlarken tek çekincem binanın dökülüyor durumda olmasıydı. Bir gün önce de arkadasla konustuk bu bina hiç iyi durumda değil diye. Muhtemelen işi bırakırım gibi duruyo. Hayırlısı olsun ya. Kısmetimde yok demek ki bazı seyler.
Hayırlısı canım sıkma canını. Hepimize geçmiş olsun. İnşallah bununla biter. Bende bağcılardayım. Alttan güm diye vurmasıyla sıçradık.

Selam canım kızlar

Sabah bir küçük pankek
Öğlen bir kase müsli sütlü
Akşam bir tabak tavuklu sebzeli pilav

Asdım 7 binm

Eklentiler

• IMG_4427.webp
    IMG_4427.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 0
İyi akşamlar kızlar. Deprem stresi altındayız. Yine bir deprem bekliyoruz diyorlar ama olacak mı ne zaman olacak belli değil. Bir sürü deprem bilimci dinledik her biri farklı bir şey söylüyor. Üşümezsoy büyük İstanbul depremi dedikleri buydu önümüzde deprem yok diyor. Adalar fayı ölü faymış. Naci görür büyük deprem henüz olmadı, bu ona stres yükleyebilir diyor. Bir başkası bu onu tetiklemez diyor. Artık Rabbim bilir çantamızı hazırladık. Napalım yapacak bir şey yok evdeyiz.
Daha sakinim ama çok fazla çarpıntım oldu ilk başlarken. O yüzden hala bir tuhaflık var
Deprem Türkiye'nin gerçeği bacım geçmez o korku ama şöyle düşün zaman geldiyse dışarda da bulur evdede Allah sevdiklerinize sevdiklerimize uzun sağlıklı ömür versin ev sağlamsa inşallah bir şey olmaz

Back
X