Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar,
24 Nisan günü,
Kahvaltı yapmadım.
Öğlen 1 kumpir yedim.
Akşamüzeri 1 dereotlu poğaça yedim.
Türk kahvesi ve cafe latte içtim.
Akşam yemeğinde tas kebabı ve 3 kaşık pirinç pilavı ile günü tamamladım. 19:00'da 14:10 aralıklı orucuma başlayacağım.
Saat 18:36 itibariyle 3619 adımdayım.
Bugün öğlen ve öğleden sonra diyetdışı olduğu için, gün sonuna kadar cezamı yapıp paylaşacağım.Chocolita
1 gün de haftalık tartı cezam kalmıştı, onu da yarın yaparım.![]()
Bugungittim baktım herhangi bir çatlak vs yoktu. Muhtemelen büyükçekmecedeki binalar yani bizim oturduğumuz bölge nispeten daha çok etkilendi. Beşiktaşta eski binada sıva çatlağı bile yokAllah yardımcın olsun ama önce sağlık bina sıkıntısıyla tahliye edillsin İstanbulda değilim ama bir çok akrabamız orda boğazdan video atılar dalgalanmaları falan korkunçtu
İnşallah bu son olur başkada olmaz Türkiye'nin kalbi İstanbul Allah korusun bişey olmaz inşallahBugungittim baktım herhangi bir çatlak vs yoktu. Muhtemelen büyükçekmecedeki binalar yani bizim oturduğumuz bölge nispeten daha çok etkilendi. Beşiktaşta eski binada sıva çatlağı bile yok![]()
Harikasın kız haftanın birincisi olursun kesinChocolita
Sabah akşam tabağımı atıyorum.
Arada 1 kase evde yaptığım mercimek kraker yedim 2,5 lt su
2 kahve
Spor yok
Eki Görüntüle 3582038 Eki Görüntüle 3582039 Eki Görüntüle 3582040
Yükseklerde gözüm yokHarikasın kız haftanın birincisi olursun kesin
Chocolita
Sabah akşam tabağımı atıyorum.
Arada 1 kase evde yaptığım mercimek kraker yedim 2,5 lt su
2 kahve
Spor yok
Eki Görüntüle 3582038 Eki Görüntüle 3582039 Eki Görüntüle 3582040
Umudumuz o yönde bakalımYükseklerde gözüm yoktotom göbüşüm gitsin yeter
Ya çok iyi oluyorYürüyüş iyi gelmiştirbende istiyorum hiç fırsat bulamadım
Salı diyet dışı adım 9901
Salı diyet dışı adım 9901
Eki Görüntüle 3582050
Çarşamba diyet dışı adım sayamadim çünkü bayramdi ve taşlı saat taktım ama telefonun adimsayarina bakayım yine de.
Baktım 14.000 civarı diyor ama sanmıyorum o kadar hareket ettigimi.Arkadas da topuklu ayakkabı var diye çok yurumedik.
Eki Görüntüle 3582051
Bugün 5138 adım.
Eki Görüntüle 3582052
Hayırlısı canım sıkma canını. Hepimize geçmiş olsun. İnşallah bununla biter. Bende bağcılardayım. Alttan güm diye vurmasıyla sıçradık.Geçmiş olsun tatlım. Biz büyükçekmecesw oturuyoruz. Deprem tam anşamıyla bizim evin önünde denizde oludu diyebilirim. En büyük şansım o am evde eşimle olmaktı. Neyse ki kimseye bir zarar gelmedi evler de iyi durumda. Dün tüm gün dışarıdaydık haliyle. Aksam bizim bina yeni olduğu için kayımvalidemi ve görümcemleri aldık ve eve geçtik. Yemek yapıyordum deprem sırasında. Dedim bizde yemek var gelin. Yedik içtik sonra artçı hissettik 3 tane ard arda ve tekrar çıktık evden korktum açıkcası. Çünkü sabah ilk deprem olduğunda eşim hissetmişti ama arada oluyor böyle ufak depremler bizim orada diye umursamadık çıkmadık dısarı. Neyse gece 10a kadar dısarıda durduk sonra eve döndük. Şimdi işe gidiyorum ama işyeri binası inanılmaz eski. Pazartesiye kadar evden çalısıcaz dosyaları alıp. Sonrası için ne yağıcam bilmiyorum. Zaten işe başlarken tek çekincem binanın dökülüyor durumda olmasıydı. Bir gün önce de arkadasla konustuk bu bina hiç iyi durumda değil diye. Muhtemelen işi bırakırım gibi duruyo. Hayırlısı olsun ya. Kısmetimde yok demek ki bazı seyler.
Deprem Türkiye'nin gerçeği bacım geçmez o korku ama şöyle düşün zaman geldiyse dışarda da bulur evdede Allah sevdiklerinize sevdiklerimize uzun sağlıklı ömür versin ev sağlamsa inşallah bir şey olmazİyi akşamlar kızlar. Deprem stresi altındayız. Yine bir deprem bekliyoruz diyorlar ama olacak mı ne zaman olacak belli değil. Bir sürü deprem bilimci dinledik her biri farklı bir şey söylüyor. Üşümezsoy büyük İstanbul depremi dedikleri buydu önümüzde deprem yok diyor. Adalar fayı ölü faymış. Naci görür büyük deprem henüz olmadı, bu ona stres yükleyebilir diyor. Bir başkası bu onu tetiklemez diyor. Artık Rabbim bilir çantamızı hazırladık. Napalım yapacak bir şey yok evdeyiz.
Daha sakinim ama çok fazla çarpıntım oldu ilk başlarken. O yüzden hala bir tuhaflık var