• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetin Sultanları 😎

11 bini rahat yürüdüm aslinda ama işte bacaklar sonradan agrimaya başlıyor evde uzanirken o an hissetmiyorsun ama 25fazla tabi insan perişan olur çok normal🤣
Sanırsın ki maraton koşuyorum ciddi bir rakam zaten doktorada demiştim çok fazla dedi. :KK70: bir bilse evde çorap yırttığımı

Selamlar herkeşlere bugün tartı günü ama ben kış tatiline çıkıyorum eve de uğrayamadim birkaç hafta müsaade istiyorum bu aşamada diyet kontrolüm mümkün görünmüyor dikkat edeceğim tabiki ama odem toplayacagimdan tartı ritueli şuan psikolojik olarak dengemi bozabilir özür dileyerek yüksek müsaadenizle 🤗

Gaza geldim,ikinci sporumu yapacagim . Once yarin yanima alacagim yemegin pismesini bekliyorum

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. accessdenied accessdenied baska kural var mi tarti gunu ve saati disinda

Iyi aksamlar

Galiba usuttum. Soguk su ictigimden de olabilir. Bogazim agriyor yutkunamiyorum ve atesim var.

Ilk ögün
1 dilim chia ekmegi
Uzerinde marul,1dilim kasar,1 dilim soya salami
4 ceri domates
1 havuc
Yarim kapya

Son ögün
2 kucuk kase tarhana ,icinde ekmek

Su 2L
Adim 9300
Spor 20dk bisiklet
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

Kızlar selam diyetisyene gittim güncel kilom 102,400 ve yarın itibariyle gün sonu raporu vereceğim 7bin adım atmadan uyumayacağım gittikçe arttıracağım

Hedef: 95 şu an için 🥹

Infinite Soul Infinite Soul ve gelengiden gelengiden güncel kilolarınızı tabloya ekledim.

ARZELYAA ARZELYAA birkaç hafta izinli, HepmigencizHepmiguzel HepmigencizHepmiguzel 21 Ocak-4 Şubat arası Umreye gideceği için izinli.

Kuchisabishii Kuchisabishii çok geçmiş olsun🙏 istirahat edip bol bol sıvı tüketin.

Bu arada başka kural var mı diye sormuşsunuz, kilo veremediğiniz hafta 7500 adım atma dışında bir kural yok ama burada önemli olan sizlerin kendi kendini disipline edebilmesi.
Her zaman bir diyet grubunda olmayabilirsiniz, siteye girmediğiniz zamanlar sizlerin ne yediğini ne yaptığını bilmiyoruz, kendinizi kontrol altında tutabiliyor olmalısınız, yediğiniz içtiğiniz değil de düzenli spor yapmayı hayatınızın içine katarsanız hem sağlığınız hem de kilonuzu dengede tutmak için epey faydasını görürsünüz.

Mesela şimdi havalar soğuk diye çoğunuz yürümeye bile üşeniyorsunuz ama yanlış yapıyorsunuz, o uyuşukluk hali başlayana kadar aslında, 40-50 adım sonra vücudunuz açılıyor, üşüme hissi de uyuşukluk hissi de gidiyor.

Çok kaba benzetme olacak ama canlılar dünyasındaki diğer türlerden çok farklı değiliz, kış mevsiminde hareketlerimiz azalır, mevsim şartlarına direnmek için yeme ihtiyacımız artar, bu yüzden de tıpkı diğer türler gibi vücudumuz yağlanır, havalar ısınınca da vücudun soğuktan korunma kalkanı olan yağlardan kurtulmak için ne yapacağımızı şaşırırız, kış aylarında da kilonuzu dengede tutmak istiyorsanız hareketsiz kalmayın.
Hem kilonuzu kontrol altında tutarsınız hem sağlığınızı.

Bu arada accessdenied accessdenied ‘in cezası bitmiş, o yokken tabloyu düzenledim ama artık gelip topiğine sahip çıkmalı 😂

Senin 11 bin ben 2 kere 25 bin sınırını yapmıştım kaç gün bacaklarım ağrıdı 2 tanede çorap yırttım evde yürürken nasıl bir azimse artık :KK53:
Ahretliğim vücudun düzenli yürüyüşe alışık değilse aniden adım yükseltme, kademe kademe git, bu hafta 11 bin, bir dahaki hafta 15 bin gibi.
Vücudu birden zorlamak bağışıklığını da zorlar, eklemlerini de.

Bu hepiniz için geçerli hanımlar, her gün düzenli yürüyenle arada bir yürüyen arasında fark vardır, ki aslında olması gereken kilo veremedim ceza olarak yürümem lazım demek yerine her gün düzenli yürümektir.

Ahretliğim vücudun düzenli yürüyüşe alışık değilse aniden adım yükseltme, kademe kademe git, bu hafta 11 bin, bir dahaki hafta 15 bin gibi.

Bu hepiniz için geçerli hanımlar, her gün düzenli yürüyenle arada bir yürüyen arasında fark vardır, ki aslında olması gereken kilo veremedim ceza olarak yürümem lazım demek yerine her gün düzenli yürümektir.
Ahrelitliğim diyet yaptığım masterfit bölümünde oldu zaten,nasıl bir hırs yaptıysam artık,2 kere oldu da dışardaydım epey yürümüştüm birde evde yürüdüm üstüne.
Çok zorlanmıştım bacaklarımı hissetmedim o ara düzeldi sonra,bir daha da denemedim işte.

Infinite Soul Infinite Soul ve gelengiden gelengiden güncel kilolarınızı tabloya ekledim.

ARZELYAA ARZELYAA birkaç hafta izinli, HepmigencizHepmiguzel HepmigencizHepmiguzel 21 Ocak-4 Şubat arası Umreye gideceği için izinli.

Kuchisabishii Kuchisabishii çok geçmiş olsun🙏 istirahat edip bol bol sıvı tüketin.

Bu arada başka kural var mı diye sormuşsunuz, kilo veremediğiniz hafta 7500 adım atma dışında bir kural yok ama burada önemli olan sizlerin kendi kendini disipline edebilmesi.
Her zaman bir diyet grubunda olmayabilirsiniz, siteye girmediğiniz zamanlar sizlerin ne yediğini ne yaptığını bilmiyoruz, kendinizi kontrol altında tutabiliyor olmalısınız, yediğiniz içtiğiniz değil de düzenli spor yapmayı hayatınızın içine katarsanız hem sağlığınız hem de kilonuzu dengede tutmak için epey faydasını görürsünüz.

Mesela şimdi havalar soğuk diye çoğunuz yürümeye bile üşeniyorsunuz ama yanlış yapıyorsunuz, o uyuşukluk hali başlayana kadar aslında, 40-50 adım sonra vücudunuz açılıyor, üşüme hissi de uyuşukluk hissi de gidiyor.

Çok kaba benzetme olacak ama canlılar dünyasındaki diğer türlerden çok farklı değiliz, kış mevsiminde hareketlerimiz azalır, mevsim şartlarına direnmek için yeme ihtiyacımız artar, bu yüzden de tıpkı diğer türler gibi vücudumuz yağlanır, havalar ısınınca da vücudun soğuktan korunma kalkanı olan yağlardan kurtulmak için ne yapacağımızı şaşırırız, kış aylarında da kilonuzu dengede tutmak istiyorsanız hareketsiz kalmayın.
Hem kilonuzu kontrol altında tutarsınız hem sağlığınızı.

Bu arada accessdenied accessdenied ‘in cezası bitmiş, o yokken tabloyu düzenledim ama artık gelip topiğine sahip çıkmalı 😂
Sagol abla bunca işinin arasında birde bizimle uğraşıyorsun kaç zamandir💞😘

Tesekkur ederim
hafif hala yutkununca agriyor bogazim.
Valla tum mesaiye kaldim birde.
Patron vucudunu dinle git ihtiyac hissettiginde dedi.
Hastalardan vakit bulamadim 🤣
Umarim ters tepki vermez vucudum.
Aksam crossfit dersine gidecektim ama iptal ettim
Iyice dinlen ilaç iç kendine gel inşallah daha iyi olursun

Ben günlük adimimi artirdim hergun en az 5 bini tamamlamaya çalışıyorum bu aralar çok passif duruyordum farkettim kendime gelmem lazım dedim dışarıdada yürüdüm evdede aktifim yemegimide bir defaya düşürdum aninda sonuç gördüm🥲yürümek gerçektende çok önemli

Ahrelitliğim diyet yaptığım masterfit bölümünde oldu zaten,nasıl bir hırs yaptıysam artık,2 kere oldu da dışardaydım epey yürümüştüm birde evde yürüdüm üstüne.
Çok zorlanmıştım bacaklarımı hissetmedim o ara düzeldi sonra,bir daha da denemedim işte.
Oooo epey zorlamışsın, günlük yürüyüş yap ama dediğim gibi yap, her hafta arttırarak gidersin.
Buralardayım ☺️
Sagol abla bunca işinin arasında birde bizimle uğraşıyorsun kaç zamandir💞😘
Yok yok önemli değil de topik sahibi gibi oldum mekanın sahibine ayıp olacak 😬
Ben günlük adimimi artirdim hergun en az 5 bini tamamlamaya çalışıyorum bu aralar çok passif duruyordum farkettim kendime gelmem lazım dedim dışarıdada yürüdüm evdede aktifim yemegimide bir defaya düşürdum aninda sonuç gördüm🥲yürümek gerçektende çok önemli
Herkesin sağlık durumu, şartları farklıdır, şu sporu yapın bu hareketleri yapın demek yanlış olabilir o yüzden, ama yürüyüş öyle değil tansiyon hastasına da kalp ve diyabet hastasına da hamileye de yürüyüş tavsiye ediliyor.

Yok yok önemli değil de topik sahibi gibi oldum mekanın sahibine ayıp olacak 😬

Herkesin sağlık durumu, şartları farklıdır, şu sporu yapın bu hareketleri yapın demek yanlış olabilir o yüzden, ama yürüyüş öyle değil tansiyon hastasına da kalp ve diyabet hastasına da hamileye de yürüyüş tavsiye ediliyor.
Evet yürüyüş herkes için çok önemli hergün 10bin adim atsak yediklerimizide yakariz
Ben 5gündür aktif yürüyorum yoksa yine ayni kilodaydim tabi yemegimede dikkat ettim.

Back