• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetin Sultanları 😎

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Infinite Soul Infinite Soul
@Cledyana
B beyazcicek1997
HepmigencizHepmiguzel HepmigencizHepmiguzel
muktesebat muktesebat
gelengiden gelengiden
prensesss016 prensesss016
@Orenda
yosunlupapatya yosunlupapatya
Arrietty_ Arrietty_ (Mazeretli)

Bu haftanın tartısını vermeye hazır mısınız?

Bu arada aranızda çalışanlar var, diyetisyene gidip tartısı sarkanlar var, istiyorsanız tartı gününü hafta sonuna da çekebiliriz.

IMG_0412.jpeg

geçmiş olsun Infinite Soul Infinite Soul
Günaydın günaydın günaydın gelengiden gelengiden ve bütün forum 🌞☀️
Gerçi buz gibi ne kar var ne güneş, sabah neşesi gibi fırladım kenardan hdhdjdksl
yosunlupapatya yosunlupapatya olamaz papatya sen düşüşe geçmişsin seni hiç bukadar emojisiz ve neşesiz görmemiştim çabuk silkelen kendine gel KIAAAAAAAZ
Teşekkurler🫠
Evet yosunlu en az 20 emoji olmaliydi yorumunda🤣kendine gell:skandal:

Eklentiler

• 20250212_094954.jpg
    20250212_094954.jpg
    35 KB · Görüntüleme: 13
geçmiş olsun Infinite Soul Infinite Soul
Günaydın günaydın günaydın gelengiden gelengiden ve bütün forum 🌞☀️
Gerçi buz gibi ne kar var ne güneş, sabah neşesi gibi fırladım kenardan hdhdjdksl
yosunlupapatya yosunlupapatya olamaz papatya sen düşüşe geçmişsin seni hiç bukadar emojisiz ve neşesiz görmemiştim çabuk silkelen kendine gel KIAAAAAAAZ
haklısın canım yaa bu aralar çokk düşük modum yalan yok çikolatya tatlıya verdim kendimi 49 50 lerdeyim sanırım ama yok tutacam kendimi böyle yemeynen olmaz biliyorum tartının sonucu daha da mutsuz eder beni ama şu sıralar spor filan motivasyonum pek kalmadı kuzum şöyle bir iki aya havalar ısınsın toparlarım yeniden inşallah geçen yaz grup dağılmıştı bizim biliyorsun hiçç bırakmamıştım ozaman bile ama birazcık müsaade etmeliyim sanki kendime:dua:

Şimdi gidiyorum ve kendime iki yumurtalı yoğurtlu ve yulaflı bir omlet yapıp arasına avokado koyup portakal suyu içiyorum!!!! Ben 42 beden olacağım ulen

Günaydın hanımlar bu hafta malesef tartı güldürmedi ama almamışım da.
Tarti güldürmedi ayna güldürüyor ama spordan dolayı çok güzel şekillenmeye başladım ben mutluyum yani
Gecen hafta 56.5
Bu hafta 56.45

Eklentiler

• 20250212_061822.jpg
    20250212_061822.jpg
    124,8 KB · Görüntüleme: 12
Hanımlar tartı girenleri listeye ekledim ama sizin istekli olmanız lazım, bu topiği ayakta tutması gereken sizsiniz.
Hep yazıyorum tartı günü bazılarınıza ters bir günse söyleyin, spor aktiviteleri yetersizse veya eklenmesini istediğiniz bir şey varsa yine yazın.

Farkında olmadan aylar geçiyor yaz mevsimini daha iyi karşılamak istiyorsanız azmedeceksiniz, aç kalmayın aç kalıp mutsuz olmak motivasyon düşürür zaten ama yediğinizi sporla yakın.

prensesss016 prensesss016 tebrik ederim, spora ağırlık verince neler başarabileceğinizi görmeniz sizi daha çok teşvik edecektir.

Hadi hatunlar :)))

Spor yoksa oynamaksa mı yok sizde 😂

Siz bilirsiniz istiyorsanız gruptan çıkarırım ama haftada 50 gram verebiliyor olsanız bile biraz daha deneyin kendinizi derim, iyice bir düşünün hala gruptan çıkma niyetindeyseniz çıkarsınız 😌
Evet gruptan çıkartırsanız sevinirim. Desteğiniz için çok teşekkür ederim ama sanırım psikolojik olarak hazır değilim yok yapamıyorum tartı gününü bile unutuyorum habire. Belki kendimi daha iyi hissettiğimde gelirim buraya. Herkese başarılar. Umarım herkes sağlıkla istediği kiloya düşer.

Evet gruptan çıkartırsanız sevinirim. Desteğiniz için çok teşekkür ederim ama sanırım psikolojik olarak hazır değilim yok yapamıyorum tartı gününü bile unutuyorum habire. Belki kendimi daha iyi hissettiğimde gelirim buraya. Herkese başarılar. Umarım herkes sağlıkla istediği kiloya düşer.
Kendinize iyi bakın ☺️

günaydın tünaydın Abdülheyler

bu arada sanki harika bir ürün ortaya çıkarmış gibi gösterip kendileri yerken bile tiksinme ifadesiyle yiyen sağlıklı influencer tayfanın ham kakaodan, haşlanmış nohuttan, bilmem ne cevizi yağından yapılmış karaktersiz sevimsiz ne idüğü belirsiz tatlıları sayılmaz. Onları yapıp çöpe döküyorlar. Ben denedim hepsinin sonu çöp oldu. Ufacık oğlan bile anne lütfen normal kek yap diye dikildi karşıma 🫢

Hanımlar tartı girenleri listeye ekledim ama sizin istekli olmanız lazım, bu topiği ayakta tutması gereken sizsiniz.
Hep yazıyorum tartı günü bazılarınıza ters bir günse söyleyin, spor aktiviteleri yetersizse veya eklenmesini istediğiniz bir şey varsa yine yazın.

Farkında olmadan aylar geçiyor yaz mevsimini daha iyi karşılamak istiyorsanız azmedeceksiniz, aç kalmayın aç kalıp mutsuz olmak motivasyon düşürür zaten ama yediğinizi sporla yakın.

prensesss016 prensesss016 tebrik ederim, spora ağırlık verince neler başarabileceğinizi görmeniz sizi daha çok teşvik edecektir.

Hadi hatunlar :)))

Spor yoksa oynamaksa mı yok sizde 😂

teşekkür ederim. spor yaptığım zaman bu motivasyon beslenmemede yansıyor. çünkü kilo vermenin çoğunluğu malesef beslenmemizin düzgün olmasından geçiyor. spor yaptıkça yediklerime daha çok dikkat ediyorum. spor yoksa yediklerimede dikkat edemeyebiliyorum.
bu arada sanki harika bir ürün ortaya çıkarmış gibi gösterip kendileri yerken bile tiksinme ifadesiyle yiyen sağlıklı influencer tayfanın ham kakaodan, haşlanmış nohuttan, bilmem ne cevizi yağından yapılmış karaktersiz sevimsiz ne idüğü belirsiz tatlıları sayılmaz. Onları yapıp çöpe döküyorlar. Ben denedim hepsinin sonu çöp oldu. Ufacık oğlan bile anne lütfen normal kek yap diye dikildi karşıma 🫢
ben bu şekilde diyet tarifleri sevmiyorum. çünkü hayatımız boyunca bu şekilde beslenemeyiz. bu yüzden normal yemekleri daha az ve doğru zamanlarda yemeyi daha doğru buluyorum. böylelikle hayatı daha çekilmez hale getirmemiş oluyoruz. ve inan diyet modunda olmuyorsun böylelikle. önemli olanın az yemek olduğunu düşünüyorum. çünkü vücudumuzun her besine ihtiyacı var. sadece ufak yer değişiklikleri olabilir.

teşekkür ederim. spor yaptığım zaman bu motivasyon beslenmemede yansıyor. çünkü kilo vermenin çoğunluğu malesef beslenmemizin düzgün olmasından geçiyor. spor yaptıkça yediklerime daha çok dikkat ediyorum. spor yoksa yediklerimede dikkat edemeyebiliyorum.

ben bu şekilde diyet tarifleri sevmiyorum. çünkü hayatımız boyunca bu şekilde beslenemeyiz. bu yüzden normal yemekleri daha az ve doğru zamanlarda yemeyi daha doğru buluyorum. böylelikle hayatı daha çekilmez hale getirmemiş oluyoruz. ve inan diyet modunda olmuyorsun böylelikle. önemli olanın az yemek olduğunu düşünüyorum. çünkü vücudumuzun her besine ihtiyacı var. sadece ufak yer değişiklikleri olabilir.
Katılıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back