- 18 Ağustos 2022
- 1.665
- 2.480
- 29
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
Sat son adet tarihi bat beklenen adet tarihiSat bat nedemekti acaba beni de ekleyin grubunuz hepinize şans getirsin
GünaydıınKızlarımmmm günaydınnkoskoca izmir şehir hastanesinde rahim filmi cihazı yok şaka gibi demi hatta ege üni gibi diğer üni hastanelerinde de yok ağlasam gülsem mi bilemediğim sabahlardayım yine
Eğitim araştırmalarda üni hastanelerinde yok mu yani ? Şehir hastanesinde olmadığına ben de denk geldim de beni eğitim araştırmaya yönlendirdilerKızlarımmmm günaydınnkoskoca izmir şehir hastanesinde rahim filmi cihazı yok şaka gibi demi hatta ege üni gibi diğer üni hastanelerinde de yok ağlasam gülsem mi bilemediğim sabahlardayım yine
Canım ben de izmirdeyim. İlkini tınaztepede diğerini ekolde çektirmiştim. Epey pahalılaşmış. Son filmim ekoldeydi 8bine çektiler ekim ayındaKızlarımmmm günaydınnkoskoca izmir şehir hastanesinde rahim filmi cihazı yok şaka gibi demi hatta ege üni gibi diğer üni hastanelerinde de yok ağlasam gülsem mi bilemediğim sabahlardayım yine
Niye 3 kere çekindinizCanım ben de izmirdeyim. İlkini tınaztepede diğerini ekolde çektirmiştim. Epey pahalılaşmış. Son filmim ekoldeydi 8bine çektiler ekim ayında
Hayatımın şokuydu resmenGünaydıın
Çok şaşırdım kuzum ya nasıl olmaz cidden
Eğitim araştırmalarda üni hastanelerinde yok mu yani ? Şehir hastanesinde olmadığına ben de denk geldim de beni eğitim araştırmaya yönlendirdiler
İlkini ne zaman cektirdiniz doktor burda olmadığını söyleyince ege uniye gidiyim diye teklif ettim hiç gitme ordan buraya yolluyolar dedi çok şaşkınımCanım ben de izmirdeyim. İlkini tınaztepede diğerini ekolde çektirmiştim. Epey pahalılaşmış. Son filmim ekoldeydi 8bine çektiler ekim ayında
Merhaba bende İzmir’de can hastanesinde çekildim aralığın sonunda 8 bin vermiştim canım ama zamlanmıştır muhtemelenKızlarımmmm günaydınnkoskoca izmir şehir hastanesinde rahim filmi cihazı yok şaka gibi demi hatta ege üni gibi diğer üni hastanelerinde de yok ağlasam gülsem mi bilemediğim sabahlardayım yine
Koskoca İzmir’de sağlık sistemine bak insan gerçekten hayret ediyorKızlarımmmm günaydınnkoskoca izmir şehir hastanesinde rahim filmi cihazı yok şaka gibi demi hatta ege üni gibi diğer üni hastanelerinde de yok ağlasam gülsem mi bilemediğim sabahlardayım yine
Ben ocak ayında aramıştım 8 küsur demişlerdi kime gittiniz ben canda yunurtlama takibi yaptırmıştım özden hanım vardıMerhaba bende İzmir’de can hastanesinde çekildim aralığın sonunda 8 bin vermiştim canım ama zamlanmıştır muhtemelen
Kesinlikle öyle koskoca ege üniden bile hasta yolluyolarmış şehir hastanesineKoskoca İzmir’de sağlık sistemine bak insan gerçekten hayret ediyor
Ben Şükrü beye gittim 3 ay femara ve çatlatma iğnesiyle tedavi oldum sonra rahim filmi çekti. İyi bir doktor yaklaşımı falan iyiydi. Ben farklı bir doktor görüşü istediğim için Şuan kent kent hastanesine devam ediyorum. Eğer bir kaç ay daha gebelik elde edemezsem Şükrü beye aşılama için gideceğimBen ocak ayında aramıştım 8 küsur demişlerdi kime gittiniz ben canda yunurtlama takibi yaptırmıştım özden hanım vardı
Kent hastanesinde de Namık bey var halam oraya gidiyo gerçi onun yaş var 55-60 bazı sılıntıları var o yüzden gidiyo parça alındı. Dr başarılıymış ilgi alakası bilgisi olsun. Can fa irfan bey var şimdi ekole geçmiş. Onun için de iyi diyolar. Özden hanım iyi gibiydi arkadaşım doğum yaptıktan sonra kontole gitti doğumu başka yerde yapmıştı eski dr u olduğu için gitti ama rahimde bi sıkıntı olmuş onu doğru teşhis edememiş bende gitmedim bidahaBen Şükrü beye gittim 3 ay femara ve çatlatma iğnesiyle tedavi oldum sonra rahim filmi çekti. İyi bir doktor yaklaşımı falan iyiydi. Ben farklı bir doktor görüşü istediğim için Şuan kent kent hastanesine devam ediyorum. Eğer bir kaç ay daha gebelik elde edemezsem Şükrü beye aşılama için gideceğim
Bende kent hastenesinde şuanda Sibel hanıma gidiyorum o da iyi bence. Ben izmire yazın sonunda taşındığım için kendi araştırmalarımla seçtim doktorları kimseden tavsiye vs alamadım. Ama iki doktorda bana göre iyi çıktıKent hastanesinde de Namık bey var halam oraya gidiyo gerçi onun yaş var 55-60 bazı sılıntıları var o yüzden gidiyo parça alındı. Dr başarılıymış ilgi alakası bilgisi olsun. Can fa irfan bey var şimdi ekole geçmiş. Onun için de iyi diyolar. Özden hanım iyi gibiydi arkadaşım doğum yaptıktan sonra kontole gitti doğumu başka yerde yapmıştı eski dr u olduğu için gitti ama rahimde bi sıkıntı olmuş onu doğru teşhis edememiş bende gitmedim bidaha
Ay maşallah cok şanslınız ben doğma büyüme buralıyım. Denk geldiğim doktorları anlatsamBende kent hastenesinde şuanda Sibel hanıma gidiyorum o da iyi bence. Ben izmire yazın sonunda taşındığım için kendi araştırmalarımla seçtim doktorları kimseden tavsiye vs alamadım. Ama iki doktorda bana göre iyi çıktı