- 15 Ocak 2024
- 567
- 160
- 35
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
5 aydır evliyiz ilk günden beri istiyorduk açıkcasi bu ayda olmasaydı doktora gidecektim tekrardanbu test hatalı cıkarmaz canım var büyük ihtimal hayırlısı olsun ne zamandır istiyordun bu ay degişik bişey yaptınmı
Oyy etmez miyiz canımın içii hadi hayırlısıı bu sefer çok güzel olacak her şeyMerveeee57 B bernaad Zumruduanka96 kızlar yarın yumurta toplamam var ❤ bana dua edinn inşallah 4-5 tane yumurta toplanabilir ve embriyo olur Amınn
bol bol kaliteli yumuşların olsun inşallah güzel haberlerle gel inşallahMerveeee57 B bernaad Zumruduanka96 kızlar yarın yumurta toplamam var ❤ bana dua edinn inşallah 4-5 tane yumurta toplanabilir ve embriyo olur Amınn
Kuzucum ben burdayım diyor bebişinKızlar 3.4 dk içinde böyle oldu napicami şaşırdım bir bakın inanamıyorum var mı gercekten
Eki Görüntüle 3399309
Yaaa ben ona kurban olurum o kadar çok dua ediyorum ki kan verdim simdi inşallah dediginiz gibidirKuzucum ben burdayım diyor bebişin
İnşallah kuzucum haber et ilk hamil sembolümüzü sana koyalımYaaa ben ona kurban olurum o kadar çok dua ediyorum ki kan verdim simdi inşallah dediginiz gibidir
İnşallahİnşallah kuzucum haber et ilk hamil sembolümüzü sana koyalım
Biz iyiyiz habişim sen nabersin asılNabersiniz şekerlerim
Alabilirimmmm tabikide hoş geldin balımMerhabaaa hanımlaarr benide listeye ekler misiniz acaba sat 25 şubat bat 31 mart gibi bişey diye umuyorumZumruduanka96
Bende iyim bernoşum.Biz iyiyiz habişim sen nabersin asıl
İyiyim habişimm sen nasılsınNabersiniz şekerlerim
Aayy ay hoşbulduumm çiçeğiiiimmAlabilirimmmm tabikide hoş geldin balım
Aşılama olmuştunuz sanırım var mı hiç belirti falanİyiyim habişimm sen nasılsın
Merhaba canımAşılama olmuştunuz sanırım var mı hiç belirti falan
Yani duphaston bende kullandım 3 ay adet düzenlesin diye ama herhangi bu saydığın belirtiler olmamıştı bebişten olabilir yani benceMerhaba canımevet aşılama oldum bugün aşılamamın 7. Günü bekliyorum belirti çok ama duphaston da kullanıyorum ben o yüzden bebiştendir diyemiyorum yani göğüslerim çok şiş aşırı hassas ve ağrıyor, belim 3 gündür çok ağrıyor gaz var ama dediğim gibi işte muhtemelen duphastondan
Yaa inşallah bebiştendir o zaman ben ilk kez kullanıyorum duphaston o yüzden karşılaştıramıyorumYani duphaston bende kullandım 3 ay adet düzenlesin diye ama herhangi bu saydığın belirtiler olmamıştı bebişten olabilir yani bence