- 13 Aralık 2022
- 7.781
- 7.411
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
Hoş geldin kuzum test yapmışmıydınSelamlarrr burası Çok samimi, bende yerimi alayım bat 18 Mart, bugün kanda degerime baktiracagim hayırlı güzel sonuclar alalım hepimiz inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş geldin kuzum test yapmışmıydınSelamlarrr burası Çok samimi, bende yerimi alayım bat 18 Mart, bugün kanda degerime baktiracagim hayırlı güzel sonuclar alalım hepimiz inşallah
Oh ne güzel habişimmBende iyim mervişim
Duphaston tutunması için veriliyor zaten çok belirti aramamak gerekiyor psikolojik olarak ama saydığınız şeyler gebelik olabilir inşallahta öyledir test gününüz ne zamanYaa inşallah bebiştendir o zaman ben ilk kez kullanıyorum duphaston o yüzden karşılaştıramıyorum
İnşallah canım cumartesi yaptığım test net sonuç olur diye tahmin ediyorumDuphaston tutunması için veriliyor zaten çok belirti aramamak gerekiyor psikolojik olarak ama saydığınız şeyler gebelik olabilir inşallahta öyledir test gününüz ne zaman
Ayy haber verin mutlaka ve erken yapmayın testi dayanıııınnnİnşallah canım cumartesi yaptığım test net sonuç olur diye tahmin ediyorum
Kızlar çıktım üç yumurta toplandı yarın haber verecekler. İnşallah hepsi döllenebilir amin ❤ Zumruduanka96 Merveeee57 B bernaad tatluboncukbol bol kaliteli yumuşların olsun inşallah güzel haberlerle gel inşallah
Tamam canımm güzel haber veririm inşallah dua etAyy haber verin mutlaka ve erken yapmayın testi dayanıııınnn
Allahım bunu güzel bir haber böyleee edoşummmKızlar çıktım üç yumurta toplandı yarın haber verecekler. İnşallah hepsi döllenebilir amin ❤ Zumruduanka96 Merveeee57 B bernaad tatluboncuk
Oyy inşallah hepsi bebiş olacak hepsii edoşum sen içini ferah tutKızlar çıktım üç yumurta toplandı yarın haber verecekler. İnşallah hepsi döllenebilir amin ❤ Zumruduanka96 Merveeee57 B bernaad tatluboncuk
Ayy edoşumm çok sevindim bu sefer 3 yumurta toplanmasına inşallah hepsi kalitelidir ve güzelce döllenir muhakkak bilgilendir bizi deKızlar çıktım üç yumurta toplandı yarın haber verecekler. İnşallah hepsi döllenebilir amin ❤ Zumruduanka96 Merveeee57 B bernaad tatluboncuk
Kuzum hepsi döllensin bebiş olarak dönsün sana inşallah dualarım seninleKızlar çıktım üç yumurta toplandı yarın haber verecekler. İnşallah hepsi döllenebilir amin ❤ Zumruduanka96 Merveeee57 B bernaad tatluboncuk
Canım bebeğinle kavuşacaksın inşallah biraz sonra kolaycacık geçsin inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz kuzum. Biraz ağrın olabilir. Çatlatma iğnesi ağri yapabilir ağrı 14 gün sonra güzel haberini alacağızKızlar aşılama oluyorum bugün
Hoşbuldumm canım test yapmadım daha zaman var belki çıkmaz direk kan vereyim malum ramazan, eğer bebiş varsa oruç tutamam suyu az tuketince enfeksiyon beni hastanelik ediyorHoş geldin kuzum test yapmışmıydın
Geçmiş olsun kaçıncı ayınızda gebe kaldınız. Nasıl kaldınızKızlar bende geçen hafta kürtaj geçirdim , 2 adet geçmesini sabırsızlıkla bekliyorum umarım buradaki herkes çok güzel haberler alır
ben 2. denemde hamile olduğumu öğrenmiştim , çok ihtimal vermiyordum o ay , ama işte sonu hüsranGeçmiş olsun kaçıncı ayınızda gebe kaldınız. Nasıl kaldınız