- 22 Mart 2023
- 3.358
- 1.789
- 30
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
Oooo öğretmenliği bırakanlar klubüymüş de haberim yokmuş aşkolar benide ekleyinAyyy seni en iyi ben anlarım gel sarılalım kuzum hele özel dedin yaktın ciğerimi
Ben çocuktan sonra bıraktım vallahi hiç bana göre değilmiş çok yanlış bir meslek seçmişim diyorum ve Allahım beni çalışmak zorunda bırakma diye dua ediyorum hep
Allah bol bol sabır versin kuzucum
Bence hicbirsey kullanma kuzum stresten uzak ol yeterHanımlar ben de öneri alabilirim ya, folik asiti 4 ay falan düzenli kullandım en son olmayınca canım sıkıldı bi süredir almıyorumbaşka ne önerirsiniz
Ya geçtiğimiz aylarda hiç stresli değildim. İlk ay ovülasyon kullandım o beni çok strese soktuBence hicbirsey kullanma kuzum stresten uzak ol yeter
Ya canim benim boyle devam et bazen herseyi akşina birakmak lazim bende cok sey kullandim pek ise yaramadi saldim gitti artik rabbim nasip etsin bol bol dua ediyorum.Ya geçtiğimiz aylarda hiç stresli değildim. İlk ay ovülasyon kullandım o beni çok strese soktuonu kullanmadığımda iyiydim, öyle hangi gün ilişki olmuş ne zaman olmamış ne zaman yumurtlama olmuş onu bile takip etmedim. Ama üzdü yine de
İnşallah canım benim ramazan da geliyor uğurlu gelir belkiYa canim benim boyle devam et bazen herseyi akşina birakmak lazim bende cok sey kullandim pek ise yaramadi saldim gitti artik rabbim nasip etsin bol bol dua ediyorum.
Teşekkür ederim bebeğim gel katıl aramızaYeni topigin ugur getirsin sana kuzuminsallah isteyen herkese nasip eder rabbim
Amin habişim aminnÖyle bernoşum özel sektör mü aman Allah düşman başına vermesin
Ayy gel gell kuzucum yalnız olmadığımızı bilmek güzelOooo öğretmenliği bırakanlar klubüymüş de haberim yokmuş aşkolar benide ekleyin
Adımızımı değiştirsem ne yapsamOooo öğretmenliği bırakanlar klubüymüş de haberim yokmuş aşkolar benide ekleyin
Bende bende onlardan biriyiimOooo öğretmenliği bırakanlar klubüymüş de haberim yokmuş aşkolar benide ekleyin
İnsallah kuzumİnşallah canım benim ramazan da geliyor uğurlu gelir belki
Var var olmaz mı sövmeye gider ama ben edepli bir kadınım hahahahSöylenecek çok söz var da
Sarılalım sıkı sıkı bırakma beni hatta banada dua et de kocama bol kazanç versin rabbim çıkınca geri dönmeyeyim keyfi şekildeAyyy seni en iyi ben anlarım gel sarılalım kuzum hele özel dedin yaktın ciğerimi
Ben çocuktan sonra bıraktım vallahi hiç bana göre değilmiş çok yanlış bir meslek seçmişim diyorum ve Allahım beni çalışmak zorunda bırakma diye dua ediyorum hep
Allah bol bol sabır versin kuzucum
Etmem mi kendime ederken sana da bol bol ederim bundan sonra bebişimVar var olmaz mı sövmeye gider ama ben edepli bir kadınım hahahahayrıca ramazaaan
Sarılalım sıkı sıkı bırakma beni hatta banada dua et de kocama bol kazanç versin rabbim çıkınca geri dönmeyeyim keyfi şekildeya bilmiyorum ne zamana bırakırım ama bi kusasım geliyo bu ara ☺
Amiiin kuzum amiiiinEtmem mi kendime ederken sana da bol bol ederim bundan sonra bebişim
Allah sabır versin ya zor gerçekten
30 gün sonra sövelim hatırlatVar var olmaz mı sövmeye gider ama ben edepli bir kadınım hahahahayrıca ramazaaan
Sarılalım sıkı sıkı bırakma beni hatta banada dua et de kocama bol kazanç versin rabbim çıkınca geri dönmeyeyim keyfi şekildeya bilmiyorum ne zamana bırakırım ama bi kusasım geliyo bu ara ☺
Oy unuturmuyummAmiiin kuzum amiiiinhahahah bebek konusunuda unutma bak hazirana kadar ya sabır ya selamet bebek işide ne zaman hayırlısı ve sağlıklı olacaksa o zaman olsun
Anlaştık kuzumm30 gün sonra sövelim hatırlat
inşallah canım benimmOy unuturmuyumm
Amin amiin bu topikten anneler topiğine geçicez hep birliktee
HahahahAyy gel gell kuzucum yalnız olmadığımızı bilmek güzel