- 22 Mart 2023
- 3.358
- 1.789
- 30
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
Valla cok iyi ya beni boşuna grubun nadide üyeleri kendine cekmemiş boşuna ısınmamışım yoldaşlarımBende bende onlardan biriyiim
Valla cok iyi ya beni boşuna grubun nadide üyeleri kendine cekmemiş boşuna ısınmamışım yoldaşlarımBende bende onlardan biriyiim
Geç yumurtlama geç döllenme de olabilir kuzum inşallah hayırlısı olsunReglim 4 gün gecikti erken gebelik testi yaptım negatif çikti sonradan pozitif gören oldu muu, belki geç döllenmedir diye avutuyorum kendimi ama
Ayy sen bensin bebişim ama ben gerçekten çok hevesli ve istekliydim ama sanırım anne olduktan sonra sabrım azaldıHahahahöğretmenlik kutsal meslek ama ne biliyim karakterime uymadı Allah biliyo ya. ailem mutlu olsun diye okudum mezun olunca denedim ama bana göre değil
Hahahah ay yok benim ki bekarken başladı dershanede çalıştım sosyal bilgiler mezunuyum bu arada hem tarih coğrafya hem de rehberlik servisi kuruttu beni kanımı emdiler resmenAyy sen bensin bebişim ama ben gerçekten çok hevesli ve istekliydim ama sanırım anne olduktan sonra sabrım azaldı
Özelde çalışıyor olmak da tabi etkilemiş olabilir bilmiyorum hangisi ama insan iş hayatında mutlu huzurlu olamıyorsa evde de olamıyor hakkımızda hayırlısı böyleymiş diyelim napalım
Amiin amin kuzucumHahahah ay yok benim ki bekarken başladı dershanede çalıştım sosyal bilgiler mezunuyum bu arada hem tarih coğrafya hem de rehberlik servisi kuruttu beni kanımı emdiler resmengörümcem devlette bazen 8. Sınıfların tehditine maruz kaldığı oluyor. Allahım yarabbim hayırlı evlat versin bu dönemde öğretmenlik yapmak cok zor.
Aynen katılıyorum sana amin bebişim aminnAmiin amin kuzucum
Ayy neler var yaa eskiden biz çıtımızı çıkaramazdık öğretmenlerimize yeni nesille uğraşmak cidden zor ve sabır işi Allahım hepsine sabır versin hayırlı insanlarla krşılaş
Ayy inşallah mevsimsel değildir ve muzicem benimledir o kadar çok istiyorum kiGeç yumurtlama geç döllenme de olabilir kuzum inşallah hayırlısı olsunama bu mevsim geçişleri beni etkiler zümrütcüğüm hatırlar kasımda 6 gün gecikmem vardı
Takviye soruyorsan kuzum maxijuno ve omepa q10 derim ❤Ya geçtiğimiz aylarda hiç stresli değildim. İlk ay ovülasyon kullandım o beni çok strese soktuonu kullanmadığımda iyiydim, öyle hangi gün ilişki olmuş ne zaman olmamış ne zaman yumurtlama olmuş onu bile takip etmedim. Ama üzdü yine de
Evet canım onu sormuştum ben sadece elenatal kullanıyordum, bi bakayım bunlaraTakviye soruyorsan kuzum maxijuno ve omepa q10 derim ❤
Ramazan mübarek gün Allahım gönlünüze göre versin inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum❤Ayy inşallah mevsimsel değildir ve muzicem benimledir o kadar çok istiyorum ki
Aminn Allah razı olsunRamazan mübarek gün Allahım gönlünüze göre versin inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum❤
Kuzummm dualarımız seninle inşallah toplanan yumurtalarının hepsi embriyo olur ve ikizler gelir bu seferMerveeee57 B bernaad Zumruduanka96 kızlar yarın yumurta toplamam var ❤ bana dua edinn inşallah 4-5 tane yumurta toplanabilir ve embriyo olur Amınn
İnşlssh ecelum ay allaahımMerveeee57 B bernaad Zumruduanka96 kızlar yarın yumurta toplamam var ❤ bana dua edinn inşallah 4-5 tane yumurta toplanabilir ve embriyo olur Amınn
ilk dklarda cıktıysa var canım daha cok yeni olabilirKızlar 3.4 dk içinde böyle oldu napicami şaşırdım bir bakın inanamıyorum var mı gercekten
Eki Görüntüle 3399309
Loboucik mı ne öyle bişey 2 gün gecikti adetimilk dklarda cıktıysa var canım daha cok yeni olabilirkac günün var bata bide testin markası ne artimedler sahte cizgi çıkarıyor biliyorsundur
laboquick mis testin adiilk dklarda cıktıysa var canım daha cok yeni olabilirkac günün var bata bide testin markası ne artimedler sahte cizgi çıkarıyor biliyorsundur
bu test hatalı cıkarmaz canım var büyük ihtimal hayırlısı olsun ne zamandır istiyordun bu ay degişik bişey yaptınmılaboquick mis testin adi
Akışına bıraktım desem yeridir kuzum ins vardirbu test hatalı cıkarmaz canım var büyük ihtimal hayırlısı olsun ne zamandır istiyordun bu ay degişik bişey yaptınmı