- 13 Aralık 2022
- 7.781
- 7.411
- 28
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
Hoş geldin kuzum test yapmışmıydınSelamlarrrburası Çok samimi, bende yerimi alayım bat 18 Mart, bugün kanda degerime baktiracagim hayırlı güzel sonuclar alalım hepimiz inşallah
Duphaston tutunması için veriliyor zaten çok belirti aramamak gerekiyor psikolojik olarak ama saydığınız şeyler gebelik olabilir inşallahta öyledir test gününüz ne zamanYaa inşallah bebiştendir o zaman ben ilk kez kullanıyorum duphaston o yüzden karşılaştıramıyorum
İnşallah canımDuphaston tutunması için veriliyor zaten çok belirti aramamak gerekiyor psikolojik olarak ama saydığınız şeyler gebelik olabilir inşallahta öyledir test gününüz ne zaman
Ayy haber verin mutlaka ve erken yapmayın testi dayanıııınnnİnşallah canımcumartesi yaptığım test net sonuç olur diye tahmin ediyorum
Kızlar çıktım üç yumurta toplandıbol bol kaliteli yumuşların olsun inşallah güzel haberlerle gel inşallah
Tamam canımm güzel haber veririm inşallah dua etAyy haber verin mutlaka ve erken yapmayın testi dayanıııınnn
Allahım bunu güzel bir haber böyleee edoşummmKızlar çıktım üç yumurta toplandıyarın haber verecekler. İnşallah hepsi döllenebilir amin ❤ Zumruduanka96 Merveeee57 B bernaad tatluboncuk
Oyy inşallah hepsi bebiş olacak hepsii edoşum sen içini ferah tutKızlar çıktım üç yumurta toplandıyarın haber verecekler. İnşallah hepsi döllenebilir amin ❤ Zumruduanka96 Merveeee57 B bernaad tatluboncuk
Ayy edoşumm çok sevindim bu sefer 3 yumurta toplanmasına inşallah hepsi kalitelidir ve güzelce döllenir muhakkak bilgilendir bizi deKızlar çıktım üç yumurta toplandıyarın haber verecekler. İnşallah hepsi döllenebilir amin ❤ Zumruduanka96 Merveeee57 B bernaad tatluboncuk
Kuzum hepsi döllensin bebiş olarak dönsün sana inşallah dualarım seninleKızlar çıktım üç yumurta toplandıyarın haber verecekler. İnşallah hepsi döllenebilir amin ❤ Zumruduanka96 Merveeee57 B bernaad tatluboncuk
Canım bebeğinle kavuşacaksın inşallah biraz sonraKızlar aşılama oluyorum bugün
Hoşbuldumm canımHoş geldin kuzum test yapmışmıydın
Geçmiş olsun kaçıncı ayınızda gebe kaldınız. Nasıl kaldınızKızlar bende geçen hafta kürtaj geçirdim , 2 adet geçmesini sabırsızlıkla bekliyorumumarım buradaki herkes çok güzel haberler alır
ben 2. denemde hamile olduğumu öğrenmiştim , çok ihtimal vermiyordum o ay , ama işte sonu hüsranGeçmiş olsun kaçıncı ayınızda gebe kaldınız. Nasıl kaldınız