- 13 Aralık 2022
- 7.781
- 7.411
- 28
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
Gel balım gel bozma ama moraliniAy ben de gelmek istiyorum ama moralim bozulmaya başladı ufaktan
Amin aminAllahım yüzümüze gülsün inşallah allahım sen konuyu biliyosun aminn
Geldim o zamanGel balım gel bozma ama moralini
Yaa tebrik ederimm inşallah sağlıklı ilerlerKan verdim canimm 18 cikti
Yok bir sorunum yoktu 7 ay önce düşük olmuştu birde her gün meryem suresi okudum hurmaya her gün bir hurma yedimYaa tebrik ederimm inşallah sağlıklı ilerlerbir sorununuz var mıydı ve ne yapmıştın bu ay bahsedebilir misin biraz ?
Anladım canım inşallah sağlıklı bir gebelik olur bu kez kavuşursun evladına bizlere de dua etYok bir sorunum yoktu 7 ay önce düşük olmuştu birde her gün meryem suresi okudum hurmaya her gün bir hurma yedim
Amin allah kimsenin kucağını bos bırakmasınAnladım canım inşallah sağlıklı bir gebelik olur bu kez kavuşursun evladına bizlere de dua et
Sağlıkla kucağına al inşallah kuzumYok bir sorunum yoktu 7 ay önce düşük olmuştu birde her gün meryem suresi okudum hurmaya her gün bir hurma yedim
Kuzum ben hiçççç takip etmiyorum zaten ovü falan akıntımdan anlıyorum genelde birde klasik takvim işteKuzucuum ben bu ay boş geçeceğim yani hiçbir şey kullanmıyorum 2 tane de ovum kalmış 12.gün yapcam tutturabilirsemgenelde 12 13 de yumurtluyorum. Bayram sonrası aşılama deneyeceğim büyük ihtimalle
Sen neler yapacaksın bu ay
Oh en güzeli kuzum inşallah bu kafa rahatlığıyla olacak bu işKuzum ben hiçççç takip etmiyorum zaten ovü falan akıntımdan anlıyorum genelde birde klasik takvim iştefolik asit kullanıyorum bide vifolic o kadar saaaaldım gitti
İnşallah kuzuumm hepimize sürpriz olsun bebeklerimiz inşallahOh en güzeli kuzum inşallah bu kafa rahatlığıyla olacak bu iş
Bayram sürprizi yapsın bebişin sana inşallahh
Amiiinn kuzum amiinnİnşallah kuzuumm hepimize sürpriz olsun bebeklerimiz inşallahsadece fazla stresli bir işim var etkiliyorsa o etkiliyordur onuda salarsam oldu bu iş sağlıklı sıhhatli ne zaman olacaksa o zaman olsun allahım büyük
Okul öncesi öğretmeniyim özelde kuzumAmiiinn kuzum amiinn
Yaa ne iş yapıyorsun kuzucum stres çok etkiliyor ya azaltabilirsin inşallah
Söylenecek çok söz var daOkul öncesi öğretmeniyim özelde kuzumsöyleyeceklerim bu kadar
Ayyy seni en iyi ben anlarım gel sarılalım kuzum hele özel dedin yaktın ciğerimiOkul öncesi öğretmeniyim özelde kuzumsöyleyeceklerim bu kadar
Bir yaralımız da burdaSöylenecek çok söz var da
Öyle bernoşum özel sektör mü aman Allah düşman başına vermesinBir yaralımız da burdaAh habişimm ahh