Kv ve eşim. Gerçekten yoruldum

Gerçekten sızı çok ıyı anlıyorum lafta degıl bana da dıyolardı abartıyorsun dıye trıbe sokmusutm kendımı abartıyor muyum dıye bı baktım bu psıkojıye sokmak ıtsıyolar bız normalız sen farklısın. olması gereken bu gıbı hala mücadele verırım en azından psıkojımı ayakta tutan seyde bu. benım kv de ılk ev alısverısımıze bıle bızle gelmek ıstedı neye ne para verılır bılmezmısız bızım ıyılıgımızı duusnuyormus. eltımı annesıyle çağırırım tanısmak ıcın oturmak ıcıın kv kendı kızkardesını alıp gelır elıme de buzluk böreğini tutuşturur gıtte bunu yap dıye daha gecen gun bıle kp ddoğum gununu kutlmak ıcın bulustuk bıze mantı yaptırdı. evıne mısaıfırlıge gelmıs ınsana mantı yaptırdı. bıze hos seyler soyleyıp öven akrabalarına da dışı sizi içi benı yakar dıyor allahtan kı allahın adalaetı buyuk yaa arkadası da senın götün kalkmış boyle gelınlerı neden begenmıyorsun dedı hala kahkaha atarımgarip bı ınsan ya eşimde oylede ben mı ıyı nıyetlı bakıyorum acaba dıyorum

ağzına sağlık o akrabanın dsjsjd

Eşine çok iyi demişsin. Ya Allah korusun birinin evladı, veya anne babası vefat etse " evladını, anneni kaybeden ilk sen değilsin" diye kim der!? Bunu diyenin ağzına kürekle vurmak gerekir. Bu nasıl bir vicdansızlık!

Ay valla ya benimki hamileyim ortak iş yeri eşime yardıma gitmiyim kendi orayı yönetsin diye şimdi kusarsın heryer kokar diyor hani kötü olursun dinlen falan değil

Sanki biraz fazla mı takıyorsun olanları? Böyle hep mutsuz olursun. Gerçekten pozitif düşünmeyi dene rahatlatıyor insanı. Hepimiz ölüp gideceğiz, ömür de gerçekten çok kısa, her şeyi dert etmeye tartışmaya gerek var mı? Her şey olmasa bile biraz umursamaz ol. Umursamaz insanlar mutlu bu dünyada, rahat insanlar mutlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…