Selamünaleyküm hanımlar. Öncelikle iyi bayramlar. Danışmak istediğim bir konu var,çünkü acaba ben mi abartıyorum yoksa benim gibi düşünen var mı merak ediyorum. Dün eşimin il dışından teyzesi ve kuzenleri eşleriyle birlikte maaile geldiler. Beraber büyümüşler,yemiş içmişler geçmiş zaman.. Eşim ben yanlarında olmama rağmen defalarca ikisine de sarıldı, yanaklarından kocaman kocaman öptü,hem de gidip gelip ,acayip mutluydu sürekli şen kahkahalar birbirine sataşmalar. Ben yapı olarak sakın,olgun bir insanım öyle çok kakara, kikiri bir yapım yok. Ama eşim tam olarak öyle bir karakter. Teyze kızları da. Yani ben biraz kıskandım, biraz da boş beleş muhabbetlerden sıkıldım,oruçtan çıktığımız için belki de midemi de bozmuşum, tüm gün mide ekşimesi, asit sorunu yaşadım. Yani pek dahil olamadım olaylara. Suratıma da yansıdı tüm bunlar. Ama yine olağan sakin sohbetimi ettim,misafirleri ağırladık. Sonra gittiler tabi ,yakın mesafe bir ildeler. Kayinvalidem iyi oldu filan dedi,ben de güzel vakit geçirdik dedim,eşim sen hiç de güzel vakit geçirmişe benzemiyordun, tüm gün ağzını bıçak açmadı dedi. Midem kötü napayim dedim. Eve gidince de kuzenler,akraba eşleri vs. nikah düştüğü için namahrem olduğunu ve yabancı bir kadından farksız olduğunu ifade ettim ,bilmiyorsan öğren diye söylüyorum dedim. O da bana ,bana karışma sen yapma dedi. Ben de ne halin varsa gör, en fazla kendinden soğutursun dedim. O da soğuyabilirsin dedi. Ne diyeceğimi bilemiyorum ama o kadar rencide edilmiş hissettim ki kendimi,onlar karşimda yalap şalap samimi olurken. Sizce abartıyor muyum,çünkü onlara göre kardeşten farksız bu durum ama bence öyle değil